Hoshidesu Napisano Marzec 20, 2015 Share Napisano Marzec 20, 2015 Jeśli był już ten temat to przyjmę karę. Jako że jest temat poświęcony podobnej tematyce (Steam) to pomyślałem że wśród was są ci którzy używają innych platform do gier cyfrowych. Ja akurat mam gry na wszystkich wymienionych platformach to oczywiste jest też to że mam tam wszystkie konta. Ciekawi mnie czy ktoś jeszcze używa innego oprócz Steama platformy Moje Nicki na Originie i Uplay'u są takie same jak tu czyli Hoshidesu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Marzec 21, 2015 Share Napisano Marzec 21, 2015 Mam origina bo bf3 Nick: KapitanKruczek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Maj 27, 2017 Share Napisano Maj 27, 2017 mój Nick na U-hleju ZandiEden mogę grać w AC4 Black Flag ,AC III oraz AC Unity Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Maj 16, 2022 Share Napisano Maj 16, 2022 Wiadomość automatyczna Temat został zamknięty i przeniesiony do Forumowych Archiwów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts