Sowenia Napisano Czerwiec 20, 2016 Autor Share Napisano Czerwiec 20, 2016 Jakże mają mnie męczyć twoje zamówienia skoro nie miałam żadnego zamówienia od paru dobrych miesięcy? XD Zrobię ci sygnę, zrobię ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShadowTraitor Napisano Lipiec 29, 2016 Share Napisano Lipiec 29, 2016 Witam serdecznie tak sobie przeglądam temat i zaciekawił mnie. Dlatego pisze z zapytaniem czy nie miałabyś ochoty nauczyć mnie czegoś? Jeśli by to nie było dla ciebie żadnym problemem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Lipiec 29, 2016 Autor Share Napisano Lipiec 29, 2016 22.07.2016 at 17:33 Seluna napisał: Hej, Uszata. Przypominam się . Oj, wybacz, zapomniało mi się Ale już nadrobiłam zaległość. Daj znać czy się podoba @ShadowTraitor Oczywiście ^^ Aczkolwiek moje sygnaturki są dość proste więc wiele się ode mnie nie nauczysz Na sam wpierw to musisz wiedzieć, że potrzebny ci Gimp, bo na nim pracuję. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Sierpień 5, 2016 Autor Share Napisano Sierpień 5, 2016 @Seluna Czy teraz to lepiej wygląda? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Wrzesień 4, 2016 Share Napisano Wrzesień 4, 2016 No to i ja poproszę o coś, a dokładnie o avatar Postać: Twilight Tło: nocne Kształto:obojętnie Rozmiar:taki żeby się zmieścił ;v Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Wrzesień 20, 2016 Autor Share Napisano Wrzesień 20, 2016 (edytowany) @Maffle Fluff Wybacz, że tak długo ^^" Edytowano Wrzesień 20, 2016 przez Uszatka 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Wrzesień 20, 2016 Share Napisano Wrzesień 20, 2016 2 godziny temu Uszatka napisał: @Maffle Fluff Wybacz, że tak długo ^^" Wielkie dzięki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Październik 26, 2016 Share Napisano Październik 26, 2016 Odkop, ale co ja poradzę. Poproszę ów obrazek jako sygnaturę. Sam próbowałem, lecz za każdym razem wywalało błąd za niemożność pobrania wymiarów. :/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Październik 26, 2016 Autor Share Napisano Październik 26, 2016 @Lucas Taki rozmiar może być? Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Październik 26, 2016 Share Napisano Październik 26, 2016 @Uszatka Spoiler Ten problem cały czas mnie spotyka, nawet jak to robiłem sam tzw. zmianę rozdzielczości. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Październik 26, 2016 Autor Share Napisano Październik 26, 2016 @Lucas Właśnie sobie to dałam jako sygnaturę i działa normalnie. W jaki sposób wklejasz obrazek? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Październik 27, 2016 Share Napisano Październik 27, 2016 @Uszatka Przez URL lub w formie pliku. Inaczej do tej pory nie robiłem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Październik 27, 2016 Autor Share Napisano Październik 27, 2016 @Lucas Prawdę mówiąc nie mam pojęcia czemu ci nie działa. Ja po prostu skopiowałam link i wkleiłam jako tekst w sygnaturze. Gif sam się wygenerował i wszystko działało. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Październik 27, 2016 Share Napisano Październik 27, 2016 (edytowany) @Uszatka Wszystko już jasne. Ktokolwiek będzie chciał coś wrzucić do sygnatury, to niech wkleja do niej adres obrazu w formie tekstu. Załączanie plików i innych mediów się nie sprawdza. Spoiler Takie proste, a wrzucenie samego URL nie wpadło mi do głowy... Edytowano Październik 27, 2016 przez Lucas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Październik 27, 2016 Autor Share Napisano Październik 27, 2016 @Lucas O, to jednak udało mi się pomóc Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się