Long Trailer Napisano Maj 11, 2015 Share Napisano Maj 11, 2015 Szukam go i szukam,ale nie znalazłem. Tu nagle widzę, że nie ma dzisiaj odcinka. Czemu? Zapowiadało się tak ciekawie. Powrót anantagonisty z G1, nowy przyjaciel Fluttershy. A co jest? Ni ma nic :-( . Dlaczego Hasbro? Dlaczego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightbringer Napisano Maj 11, 2015 Share Napisano Maj 11, 2015 Odcinek będzie za tydzień nie martw się 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Maj 11, 2015 Share Napisano Maj 11, 2015 Planowa przerwa, bo akurat w niedzielę im wypadał dzień matki ;p Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Maj 11, 2015 Share Napisano Maj 11, 2015 Też byłam zawiedziona Ale tydzień poczekamy i dostaniemy odcinek. Będzie lepiej smakował! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Long Trailer Napisano Maj 11, 2015 Autor Share Napisano Maj 11, 2015 Ah,już się bałem że ocenzurowali go. No nic trza poczekać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emily Napisano Maj 11, 2015 Share Napisano Maj 11, 2015 Ja w niedzielę rano "Zaraz, przecież wczoraj była sobota. A w sobotę są odcinki". I jak się zawiodłam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artem Napisano Maj 11, 2015 Share Napisano Maj 11, 2015 G3 podobno leciało Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dankey Hooves Napisano Maj 11, 2015 Share Napisano Maj 11, 2015 Lecz dzięki przesuniętej emisji po raz pierwszy nie spóźniłem się na premiowy stream Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepeh Napisano Maj 12, 2015 Share Napisano Maj 12, 2015 W sezonie 4 było tak samo i odcinek był opóźniony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Maj 12, 2015 Share Napisano Maj 12, 2015 Wydaje mi się, że co roku ma opóźnienie jeden odcinek. Być może właśnie zawsze na dzień matki? Nie przyjrzałam się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crystal Dashie Napisano Maj 23, 2015 Share Napisano Maj 23, 2015 Po prostu na Discovery Family byl jakis maraton czegos. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się