Popular Post Arcybiskup z Canterbury Posted May 26, 2015 Popular Post Share Posted May 26, 2015 Miałam już na forum temat z plastyczeniem, to będę mieć jeszcze raz, a bo co. Prace sprzed kilku miesięcy, piórem, tuszem i akwarelami poczynione Najnowsza praca, 50 x 70, akryl na desce 18 Link to comment Share on other sites More sharing options...
1stChoice Posted May 26, 2015 Share Posted May 26, 2015 Wow te prace są świetne. Rysujesz też kuce? Masz Devianta? Z chęcią obejrzałbym więcej. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Posted May 26, 2015 Author Share Posted May 26, 2015 Kuce to raczej rzadko, nie wykraczają poza wymiar bazgrołów na kartce w kratkę. Deviant i owszem, jest, ale aktualizowany to on był pierdylion lat temu ostatnio, jak jeszcze dinozaury żyły. Znaczy tak w przybliżeniu ze dwa miesiące temu. http://oksymoron31.deviantart.com/gallery/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Posted May 28, 2015 Author Share Posted May 28, 2015 Miło mi, że tak uważasz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sowenia Posted May 28, 2015 Share Posted May 28, 2015 Chyba komentowałam w poprzednim temacie...ale co tam! Powtórzę się: twoje prace są nieziemsko piękne. Z tych, które tu przedstawiłaś najbardziej spodobała mi się kobieta z sową. Piękna kreska~ Ale praca namalowana na drewnie jest również godna podziwu. Nie żeby reszta nie była. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Posted May 31, 2015 Author Share Posted May 31, 2015 Sowy zawsze spoko. I kobiety z sowami. I sowy z kobietami. W każdym razie sowy. Ponownie dziękuję za opinię Uszatko, jam usatysfakcjonowan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Posted October 19, 2015 Author Share Posted October 19, 2015 (edited) Praca z przeglądu, coś jak egzamin. Koło ośmiu godzin lekcyjnych. 60x80 Edited October 19, 2015 by Oksymoron 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ylthin Posted October 19, 2015 Share Posted October 19, 2015 Jesteś na ASP? Podzielisz się doświadczeniami? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Posted January 14, 2016 Author Share Posted January 14, 2016 Cyrk nie jest śmieszny, chyba że zawierałby zombie-błazny. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Posted January 30, 2016 Author Share Posted January 30, 2016 60 x 80, 6 godzin. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Arcybiskup z Canterbury Posted March 21, 2017 Author Popular Post Share Posted March 21, 2017 Dzień dobry, przybywam po atencję. Oto Czterej Jeźdźcy Arcybiskupa: Głód Spoiler Wojna Spoiler Zaraza Spoiler Śmierć Spoiler 11 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lemi Posted March 21, 2017 Share Posted March 21, 2017 Słuszne wezwanie o atencję, bo jest co oglądać 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
WilczeK Posted March 22, 2017 Share Posted March 22, 2017 (edited) @Arcybiskup z Canterbury eliminuje konkurencje, zanim ta zdąży się wgl. rozwinąć w zalążku, publikując swe prace i wprowadzając ich w depresje, która po długim czasie doprowadza ich do ostatecznego rozwiązania jakim jest samobójstwo. Tak właśnie spełnia ona swoje sadystyczne żądze i zboczenia. Przy czym ma dalej czyste ręce, Jeżeli myślisz, że dasz radę zapobiec jej planom to tu mam jedno ostrzeżenie. Ona chodzi na ASP i spełnia się jako artystka, ale w wolnych chwilach ( i jako plan B) interesuje się polityką. Każdy wie, że niespełnieni malarze są złymi politykami. Jedyne co nam pozostaje, to podziwiać jej prace. Jak dla mnie jesteś Artystką pełną parą, naszym forumowym Zdzisławem Beksińskim, bo myślę że się nim inspirujesz, w dobrym guście.,Jesteś twórcą zupełnie innej klasy i nikt na forum nie ma do cb. startu, dlatego porównywanie jakiekolwiek byłoby głupotą. Na koniec dodam, niszcz innym marzenia z moim błogosławieństwem. (A to coś daje, +10 do siły i + 20 do RiGCz-u ) Edited March 22, 2017 by WilczeK 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Posted March 22, 2017 Author Share Posted March 22, 2017 17 godzin temu Lemi napisał: Słuszne wezwanie o atencję, bo jest co oglądać Dziękuję. godzinę temu WilczeK napisał: @Arcybiskup z Canterbury eliminuje konkurencje, zanim ta zdąży się wgl. rozwinąć w zalążku, publikując swe prace i wprowadzając ich w depresje, która po długim czasie doprowadza ich do ostatecznego rozwiązania jakim jest samobójstwo. Tak właśnie spełnia ona swoje sadystyczne żądze i zboczenia. Przy czym ma dalej czyste ręce, Jeżeli myślisz, że dasz radę zapobiec jej planom to tu mam jedno ostrzeżenie. Ona chodzi na ASP i spełnia się jako artystka, ale w wolnych chwilach ( i jako plan B) interesuje się polityką. Każdy wie, że niespełnieni malarze są złymi politykami. Jedyne co nam pozostaje, to podziwiać jej prace. Jak dla mnie jesteś Artystką pełną parą, naszym forumowym Zdzisławem Beksińskim, bo myślę że się nim inspirujesz, w dobrym guście.,Jesteś twórcą zupełnie innej klasy i nikt na forum nie ma do cb. startu, dlatego porównywanie jakiekolwiek byłoby głupotą. Na koniec dodam, niszcz innym marzenia z moim błogosławieństwem. (A to coś daje, +10 do siły i + 20 do RiGCz-u ) Hola, hola, nie chodzę na ASP. I nie jestem forumowym Beksińskim, tylko forumowym Arcybiskupem/Oksymoronem i wolę, żeby tak zostało. Nie chciałabym, żeby ktoś mnie zadźgał nożem we własnym mieszkaniu. (Nie inspiruję się Beksińskim, chociaż wiem że patrząc na Głód trudno w to uwierzyć. Wszystko to wymyśliłam w mojej własnej, ciasnej puszce mózgowej bez udziału Beksińskiego. Ani starszego ani młodszego). Czuję się... zbulwersowana. Bo ujawniłeś całemu światu moje diabelskie zamiary i tak być nie będzie. Na szczęście zagląda tu tak mało ludzi, że obawiam się, że mnie ni powstrzymasz, Wilczku. *Tu wstaw błyskawicę i grzmot* Dziękuję. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoForGold Posted March 25, 2017 Share Posted March 25, 2017 22.03.2017 at 15:54 WilczeK napisał: Jak dla mnie jesteś Artystką pełną parą, naszym forumowym Zdzisławem Beksińskim Mnie prawie oklepała za porównanie "Głodu" do Beksińskiego kiedyś. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Posted May 1, 2017 Author Share Posted May 1, 2017 Urody wielkiej syrenka. Spoiler 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pixelator Posted May 1, 2017 Share Posted May 1, 2017 58 minut temu Arcybiskup z Canterbury napisał: Urody wielkiej syrenka. Ukryj zawartość Wspaniałe! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Posted January 6, 2018 Author Share Posted January 6, 2018 Spoiler (Le pierwszy digital) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stracony Nieśmiertelnik Posted January 6, 2018 Share Posted January 6, 2018 Wspaniała praca! Uracz nas większą ilością takich prac, bo aż oko się cieszy, gdy spogląda na takie perełki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Posted February 13, 2018 Author Share Posted February 13, 2018 Dnia 6.01.2018 o 14:20, Pingwinek Mroźny Caluś'a napisał: Wspaniała praca! Uracz nas większą ilością takich prac, bo aż oko się cieszy, gdy spogląda na takie perełki. Bardzo dziękuję! Tymczasem kolejna praca - nieudana próba narysowania czegoś, co nie jest martwe. Spoiler 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Posted February 13, 2018 Author Share Posted February 13, 2018 Spoiler 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Posted March 4, 2018 Author Share Posted March 4, 2018 (edited) [Grimdark] Rejnboł umar przez @GoForGold Spoiler Edited March 4, 2018 by Arcybiskup z Canterbury 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Posted January 27, 2019 Author Share Posted January 27, 2019 Beep boop, wkraczamy coraz bardziej na teren digital paintingu! Spoiler Spoiler 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts