Crystal Dashie Napisano Maj 27, 2015 Share Napisano Maj 27, 2015 Chyba mozna sie doimyslic o co chodzi xD A wiec w tej zabawie piszemi jaki mamy humor, i jesli chcemy tez powod Zaczynam ^^ Flutty jest szcesliwa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Maj 27, 2015 Share Napisano Maj 27, 2015 Mam humor na >chędożenie 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4Rajt Napisano Maj 27, 2015 Share Napisano Maj 27, 2015 NoName ma NoHumor Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arkadiusz fuks Napisano Maj 27, 2015 Share Napisano Maj 27, 2015 Głodny znudzony zmęczony Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Maj 27, 2015 Share Napisano Maj 27, 2015 Jaki mam humor? Dziwny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crystal Dashie Napisano Maj 29, 2015 Autor Share Napisano Maj 29, 2015 Flutty jest szczesliwa, bo jest w polsce, i bedzie miala nie dlugo polskie znaki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Maj 29, 2015 Share Napisano Maj 29, 2015 Kruczeg chyba jest szczęśliwy, w końcu ostatni dzień szkoły. Ale będzie całkowicie hepi, jak zaliczy dzisiaj geografię ;-; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velvie Napisano Maj 29, 2015 Share Napisano Maj 29, 2015 Orchid jest śmiertelnie znudzona atmosferą panującą na lekcji matmy :{ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Maj 29, 2015 Share Napisano Maj 29, 2015 Siedze w pracy, muzyka gra, żelki pod ręką. Jestem szczęśliwy, szkoda życia na smutek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Maj 29, 2015 Share Napisano Maj 29, 2015 Lucjan jest w kijowym chumorze bo jednak dzień rozwalony zachowaniem kolegi :( Wysyłane z mojego HTC Wildfire za pomocą Tapatalk 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się