Chief Napisano Czerwiec 20, 2015 Share Napisano Czerwiec 20, 2015 Idę dalej prosto, a korytarz zaczyna się powoli rozjaśniać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Czerwiec 20, 2015 Share Napisano Czerwiec 20, 2015 Drewniany most, pod którym płynie rzeka gorącej lawy. W ukropie przełykamy ślinę i ostrożnie krocząc przed siebie przechodzimy po stary deskach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Czerwiec 24, 2015 Autor Share Napisano Czerwiec 24, 2015 Ogłoszenie. Z racji, że niebawem jadę na urlop i nie będę miał możliwości edytowania tego labiryntu, wolicie wrócić do pierwszej wersji zabawy, czy chcecie pozostać przy obecnej? Odpowoiedzi można słać tutaj, lub moje PW, termin do 26 czerwca. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Czerwiec 24, 2015 Share Napisano Czerwiec 24, 2015 Idąc dalek prosto mimeliśmy most Ja bym zostawił ten rodzaj labiryntu, bo wymaga mniejszej twojej uwagi oraz zabawa trwa dłużej na 1 obrazku. My juz sobie będziemy dorabiać co jakiś czas aktualizacje. Przygotuj jedynie nowy labirynt i najwyżej wrzucisz lub ktoś wrzuci jak dotrzemy do CMC. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Czerwiec 24, 2015 Autor Share Napisano Czerwiec 24, 2015 Ok, wobec tego zostawiamy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Czerwiec 26, 2015 Share Napisano Czerwiec 26, 2015 Skręcamy w lewo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Czerwiec 27, 2015 Share Napisano Czerwiec 27, 2015 Teraz w lewo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Czerwiec 27, 2015 Share Napisano Czerwiec 27, 2015 Dalej na wschód Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Lipiec 1, 2015 Share Napisano Lipiec 1, 2015 Skręcamy w prawo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Lipiec 1, 2015 Share Napisano Lipiec 1, 2015 (edytowany) Gdzieś tam, na wprost mnie w oddali słyszę nawoływania dziewcząt. Czy to jakiś potwór chce mnie zwieść, bym weszła w jego pułapkę? Czy to może jednak moje przyjaciółki? Mimo, że posiadam przy pierwsi miecz, przerażenie rośnie w mym sercu. Biorę gleboki oddech i ruszam na wprost. Edytowano Lipiec 1, 2015 przez Chief Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Lipiec 1, 2015 Share Napisano Lipiec 1, 2015 Kolejny ciemny korytarz. Idąc dalej na wprost, mam dziwne uczucie że ktoś mnie obserwuje. Co chwila oglądam się za siebie lecz nic tam nie ma. Jedynie długi korytarz. Dlaczego ciągle mnie to spotyka?! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Lipiec 6, 2015 Autor Share Napisano Lipiec 6, 2015 Jutro wracam do Poznania i zobaczę jak idą postępy w tej zabawie, gdyż obecnie nie mam jak... Pozdro. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Lipiec 8, 2015 Share Napisano Lipiec 8, 2015 Po dłuższej chwili w ciszy i kilku głębokich oddechach wyjrzałam za winkla. Kolejny korytarz i żadnego niebezpieczeństwa nie ujrzałam. Ruszyłam ostrożnie w lewo, ciągle powtarzając, że przecież już na pewno niedaleko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Lipiec 9, 2015 Autor Share Napisano Lipiec 9, 2015 Ok, przeanalizowałem trasę i widzę, że jesteście na końcówce, zatem czas na nową trasę Zapraszamy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Lipiec 9, 2015 Share Napisano Lipiec 9, 2015 Czemu to znowu musze być ja? - westchnęła ciężko Sweetie Belle. Idzie prosto Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Lipiec 10, 2015 Share Napisano Lipiec 10, 2015 I kolejny pędem zaliczony Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Lipiec 10, 2015 Share Napisano Lipiec 10, 2015 Dalej przed siebie, jak po sznurku idziemy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Lipiec 10, 2015 Share Napisano Lipiec 10, 2015 I znów prosto Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Lipiec 10, 2015 Share Napisano Lipiec 10, 2015 Teraz w prawo, lekkim zygzakiem po wpadnięciu z impetem na ścianę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Lipiec 10, 2015 Share Napisano Lipiec 10, 2015 Nadal prosto Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Lipiec 10, 2015 Share Napisano Lipiec 10, 2015 I za skrzyżowaniem też prosto. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Lipiec 11, 2015 Share Napisano Lipiec 11, 2015 Teraz na prawdę po wpadnieciu na ścianę, niczy gracz na lagu skrecamy, w lewo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Lipiec 11, 2015 Share Napisano Lipiec 11, 2015 Prosto Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Lipiec 11, 2015 Share Napisano Lipiec 11, 2015 Teraz prosto i dochodzimy do zakrętu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Lipiec 11, 2015 Share Napisano Lipiec 11, 2015 Teraz w lewo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts