Kot of Eden Napisano Czerwiec 26, 2015 Share Napisano Czerwiec 26, 2015 No to tak, ja tworzę tak na poważniej to od około 2 lat, i stwierdziłam że kiedyś trzeba pokazać ludziom moje prazy i powypalać im oczy Na pierwszy ogień idzie moja ocka ( której swoją drogą mam sporo) 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Czerwiec 26, 2015 Share Napisano Czerwiec 26, 2015 Hej, mi się podoba! To naprawdę kawałek ładnego arta. Wszystko wygląda bardzo skromnie, mimo że posiada, bardzo miło wyglądające dla oka, cienie. Czyli można powiedzieć że zachowany jest ciekawy balans miedzy prostotą, a dodatkowymi smaczkami i detalami, do których można załączyć też łzy, czy same oczy. Naprawdę dobra robota. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kot of Eden Napisano Lipiec 8, 2015 Autor Share Napisano Lipiec 8, 2015 (edytowany) Huzah, ja wróciłam z kolejną moją pracą, konkretniej porównaniem z przed pół roku. Może jest dla mnie nadzieja Edytowano Lipiec 8, 2015 przez Saphire Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szajba Napisano Lipiec 10, 2015 Share Napisano Lipiec 10, 2015 (edytowany) Czy ja wiem czy oczy mogą w tak krótkim czasie wydalić tyle płynu? Ona chyba płacze kiślem. Edit: Albo woskiem. Edytowano Lipiec 10, 2015 przez Szajba.X.Brony Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kot of Eden Napisano Sierpień 2, 2015 Autor Share Napisano Sierpień 2, 2015 Jak się żre tyle kisielu to tak zostaję Swoją drogą tu tak bardzo cukrowy ponik z rq http://saphirecat11.deviantart.com/art/Sweet-Pony-Candy-544491996 i tak link, bo jestem taka tempa* że nie umiem wrzucać obrazków w spoiler *zrobiłam to specjalnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Sierpień 3, 2015 Share Napisano Sierpień 3, 2015 (edytowany) Fajny kucyk, teraz narysuj nie tylko głowę. a wstawiać obrazek tak, potem klikasz na obrazeczek wyżej (Grafika) wcześniej kopiując adres obrazka i masz obrazek. Edytowano Sierpień 3, 2015 przez Anathiela 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ylthin Napisano Sierpień 3, 2015 Share Napisano Sierpień 3, 2015 (edytowany) BBCode na wstawianie grafik w spoilery:[spoiler][img]adres obrazka[/img][/spoiler] @down - jeśli korzystasz z Chrome, to klikasz prawym przyciskiem myszy na obrazku, wybierasz "Kopiuj adres grafiki", odpalasz forum, w treści posta wpisujesz powyższy kod i wklejasz adres grafiki między kody IMG. Edytowano Sierpień 3, 2015 przez Ylthin 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kot of Eden Napisano Sierpień 3, 2015 Autor Share Napisano Sierpień 3, 2015 (edytowany) emmm, mogę prosić jaśniej Edytowano Sierpień 3, 2015 przez Saphire Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gray Picture Napisano Sierpień 3, 2015 Share Napisano Sierpień 3, 2015 emmm, mogę prosić jaśniej Jeśli wstawiasz obrazki z DA to jest to proste. [ s p o i l e r ] tu wklejasz rysunek (kopiuj i wklej) [ / s p o i l e r ] Rzecz jasna bez tych wszystkich spacji. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kot of Eden Napisano Sierpień 4, 2015 Autor Share Napisano Sierpień 4, 2015 [spoiler][/spoiler] coś jest ze mną nie tak Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emily Napisano Sierpień 10, 2015 Share Napisano Sierpień 10, 2015 [spoiler][/spoiler] coś jest ze mną nie tak Kwadratowe nawiasy masz zaznaczone na kolorowo, spróbój z edytować w trybie mobilnym i usunąć [ color=rgb(102,102,0)] i [ /color]. To powinno załatwić sprawę. A co do obrazka, bardzo ładny, Butelka trochę się przechyla, ale to się czepiam . Kopytka ułożone są trochę nienaturalnie według mnie. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ylthin Napisano Sierpień 10, 2015 Share Napisano Sierpień 10, 2015 Najlepiej jest zmienić tryb edycji na Tryb BBCode(przełącznik w górnym lewym rogu paska edycji - http://puu.sh/jw7W8/65df8b76e9.png) i ręcznie wpisywać wszystkie kody. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kot of Eden Napisano Sierpień 10, 2015 Autor Share Napisano Sierpień 10, 2015 wow *>* Udało mi się Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kot of Eden Napisano Wrzesień 15, 2015 Autor Share Napisano Wrzesień 15, 2015 Wróciłam :3 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gingerka Napisano Wrzesień 16, 2015 Share Napisano Wrzesień 16, 2015 Jak ten kucyk tak te nóżki wykręcił?! Ale ogółem super ;-)Wysyłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk 2 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kot of Eden Napisano Wrzesień 17, 2015 Autor Share Napisano Wrzesień 17, 2015 Tak dużo poników Tak długa droga Ciężko pracuje mi się z tymi spoilerami, tamte już przynajmniej zrozumiałam 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.., Napisano Wrzesień 20, 2015 Share Napisano Wrzesień 20, 2015 No fajne bazgroły.. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kot of Eden Napisano Wrzesień 28, 2015 Autor Share Napisano Wrzesień 28, 2015 Dzieki I mam tu jeszcze jeden :3 I nauczyłam się obsługiwać spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kot of Eden Napisano Październik 5, 2015 Autor Share Napisano Październik 5, 2015 Więc takZapalenie krtani = mnóstwo wolnego czasu Mnóstwo wolnego czasu = to Proszę nie bijcie za spoilery ;-; 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kot of Eden Napisano Październik 30, 2015 Autor Share Napisano Październik 30, 2015 Wstawiam żeby post nie umarł I znowu nie umiem w spoilery Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Październik 30, 2015 Share Napisano Październik 30, 2015 @Saphire Nic dziwnego, że nie umiesz spoilery nie działają. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Październik 30, 2015 Share Napisano Październik 30, 2015 A tak wracając do rysunków to świetnie ci to idzie. Brawo 10/10 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kot of Eden Napisano Grudzień 9, 2015 Autor Share Napisano Grudzień 9, 2015 (edytowany) Dzięki A jak by ktoś jeszcze tu wchodził Losowanie na świta I na DA http://saphirecat11.deviantart.com/journal/Swiateczne-Losowanie-577047351 Edytowano Grudzień 9, 2015 przez Saphire Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kot of Eden Napisano Marzec 25, 2016 Autor Share Napisano Marzec 25, 2016 Ych, Ych, cosik mi tu zdechło Bazgrołki x 2 Takie krążki złotych myśli Może jeszcze ten wątek nie umarł do końca Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Setco Napisano Marzec 26, 2016 Share Napisano Marzec 26, 2016 To jest tak bardzo true, szczególnie pierwsze. ;_; 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się