Sowenia Napisano Lipiec 18, 2015 Share Napisano Lipiec 18, 2015 Gdzie się podziewa nowy odcinek? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velvie Napisano Lipiec 18, 2015 Share Napisano Lipiec 18, 2015 Będzie po przerwie, we wrześniu ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Lipiec 18, 2015 Autor Share Napisano Lipiec 18, 2015 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wafel Napisano Lipiec 18, 2015 Share Napisano Lipiec 18, 2015 Jakiej przerwie?! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Lipiec 18, 2015 Share Napisano Lipiec 18, 2015 Jakiej przerwie?! Pewnie wakacyjnej... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Lipiec 19, 2015 Share Napisano Lipiec 19, 2015 (edytowany) Sprawdziłem Wiki. Póki co nie ma nowego odcinka na liście. Przerwa wakacyjna w połowie wakacji? Niech im będzie. [teoria spiskowa/na siłę] Być może chcą poczekać z odcinkami do premiery EQG3? Kto wie, czy całość nie będzie lekko powiązana, niczym seria H-L z Portalem? [/teoria spiskowa/na siłę] Edytowano Lipiec 19, 2015 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Lipiec 19, 2015 Share Napisano Lipiec 19, 2015 Sprawdziłem Wiki. Póki co nie ma nowego odcinka na liście. Przerwa wakacyjna w połowie wakacji? Niech im będzie. [teoria spiskowa/na siłę] Być może chcą poczekać z odcinkami do premiery EQG3? Kto wie, czy całość nie będzie lekko powiązana, niczym seria H-L z Portalem? [/teoria spiskowa/na siłę] A kiedy jest premiera EQG3? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Lipiec 19, 2015 Share Napisano Lipiec 19, 2015 Wedle tego trailera - 26 września. Właśnie dlatego pomyślałem, że serial może mieć związek z filmem (finałowy odcinek?) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Lipiec 19, 2015 Share Napisano Lipiec 19, 2015 Nie bardzo wiem co ma szaleństwo naukowe ludzkiej Twilight do serialowych kucy, ale Ok Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*Princess Twilight Sparkle Napisano Lipiec 30, 2015 Share Napisano Lipiec 30, 2015 Tak jest przerwa, ponieważ sezon 5 został podzielony na 2 połowy, a 1 połowa skończyła się na 13 odc. Prawdopodobnie robią przerwę z powodu EG3, który ma zostać wydany podajże 26 września 2015 r. Czyli 2 połowa zaczynać się powinna parę tygodni po wydaniu EG3. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kot of Eden Napisano Sierpień 2, 2015 Share Napisano Sierpień 2, 2015 To ma sens ale, to nie zmienia faktu ż epłacze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuracyja Napisano Sierpień 30, 2015 Share Napisano Sierpień 30, 2015 (edytowany) 12.09 o 11:30 czasu [słowo klucz - chyba] nowojorskiego - czyli u nas 17:30 - będzie kolejny odcinek V sezonu.źródło: strona Discovery Family Edytowano Sierpień 30, 2015 przez Prynces Kura :3 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serena Napisano Sierpień 30, 2015 Share Napisano Sierpień 30, 2015 Poprawka 12.09 ma być ten odcinek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuracyja Napisano Sierpień 30, 2015 Share Napisano Sierpień 30, 2015 Poprawka 12.09 ma być ten odcinek.Sorka, znowu się pomyliłem, już poprawiam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się