Paplok Napisano Sierpień 7, 2015 Share Napisano Sierpień 7, 2015 LoL (proszę, żeby Królowa wzięła pod uwagę, iż już na poprzedniej stronie oddano głos na tę grę) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 7, 2015 Autor Share Napisano Sierpień 7, 2015 Ogólnie Mangle to ono Niedługo się coś wykombinuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Sierpień 8, 2015 Share Napisano Sierpień 8, 2015 W sumie "ten animatronik" ale jako postać :/ No to niech królowa znajdzie sobie czterech podmieńców do gry i śmiało w lola można zagrać. Ciekawym czy Chrysalis postać Elise polubi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 12, 2015 Autor Share Napisano Sierpień 12, 2015 Pojawiła się propozycja The Wolf Among Us. No to jedziemy! Czy mnie oczy mylą, czy widzę, wielkiego płaza w swetrze klnącego po angielsku? Nie ma za co, Ropucho! >: ) Przecież wciskam to Q! Q, q, q, q, q, q, q! Nie działaaaaa! Królowa mi klawiaturę zniszczy! A to jego spojrzenie. Takie "O, duszę się i nic z tym nie zrobię". To ja tu muszę Q wciskać, nie ty! Nie, ja już wyłączam to chore coś. Świnia na fotelu?! Toż to zniewaga dla całej rodziny tego włochatego dziwaka! Chyba jej nie podeszło... Co teraz? Lola raczej nie bardzo, ponieważ ja sama nie umiem w to grać, więc nie mogę Królowej wytłumaczyć. Gra z kimś... Hmmm... Coś się pomyśli. Gry zainstalowane: The Binding of Isaac The Binding of Isaac: Rebirth Don't Starve Don't Starve Together The Elder Scrolls: Skyrim Ori and the Blind Forest Terraria Dead Island Left 4 Dead 2 Bloody Trapland Five Nights at Freddy's 2 Five Nights at Freddy's 3 Five Nights at Freddy's 4 Saints Row 3 Trove This War of Mine Wiedźmin 2: Zabójcy Królów Dust: An Elysian Tale Gish Hero of Many The Wolf Among Us The Sims 3 The Sims 4 The Sims: Średniowiecze Alice: Madness Returns Dead Space Heroes of The Storm LoL Star Wars: The Old Republic School of Dragons Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paplok Napisano Sierpień 12, 2015 Share Napisano Sierpień 12, 2015 To Terraria ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MewTwo Napisano Sierpień 12, 2015 Share Napisano Sierpień 12, 2015 Dawaj w LoLa, Poke. Aktualnie nie mogę z tobą zagrać bo mój internet więc Zgarnij perosa czy kogoś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Sierpień 12, 2015 Share Napisano Sierpień 12, 2015 Trackmania: Nations (za darmo na Steam) lub Alice Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Grudzień 13, 2015 Share Napisano Grudzień 13, 2015 Zagraj w geometry dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FoxySpring Napisano Styczeń 8, 2016 Share Napisano Styczeń 8, 2016 (edytowany) Team Fortress 2 postrzelać w wrogów można. Szpieg / Heavy(Gruby)/Scout/Medyk/Żołnierz/Snajper/Pyro(Wariat z Ogniem!)/Inżynier itp Jest to gra F2P ale za kupno jednego przedmiotu z sklepu Mann Co to dostajesz konto Premium xD Pozdrowienia o Pani xD Dead Island Nie pisz postów jeden pod drugim, staraj się edytować. ~Nightmare Edytowano Styczeń 10, 2016 przez Nightmare Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts