Selenium v.2 Napisano Sierpień 2, 2015 Share Napisano Sierpień 2, 2015 Witam wszystkich, mam nadzieję na miłe dalsze moje losy na forum :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silicius Napisano Sierpień 2, 2015 Share Napisano Sierpień 2, 2015 Witam , pewnie się cieszysz z pierwszego posta w twoim pierwszym temacie na tym forum. Zadam parę moich standardowych pytań: 1. sci-fi? 2. kojarzysz mojego awatara? 3. czy oglądałeś Stargate? Jakie wrażenia? (tylko jeśli 1 brzmi TAK) na więcej nie mam pomysłu, powodzenia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Selenium v.2 Napisano Sierpień 2, 2015 Autor Share Napisano Sierpień 2, 2015 (edytowany) 1. Jeśli chodzi czy lubię sci-fi to powiem ,że lubię Star Wars i czekam na 7 część. 2. Wydaje mi się ,że to anime wersja Doctora Who, ale nie jestem pewna 3. Nope. Dziękuję ^^ Edytowano Sierpień 2, 2015 przez PonytheCrazy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Sierpień 2, 2015 Share Napisano Sierpień 2, 2015 Czesc, mam nadzieje ze bedziesz sie dobrze bawic na forum xdd Lubisz JB? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Selenium v.2 Napisano Sierpień 2, 2015 Autor Share Napisano Sierpień 2, 2015 Co do jego osoby jestem obojętna, ale niektóre piosenki wpadają w ucho i miło się je słucha ( Boyfriend, Hear itd.) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Sierpień 2, 2015 Share Napisano Sierpień 2, 2015 Witaj. Powiesz coś więcej o sobie? Skąd jesteś, ile masz lat, co skłoniło do oglądania kucyków, itp? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Sierpień 2, 2015 Share Napisano Sierpień 2, 2015 Cześć : 3 Miło mi powitać nową koleżankę na forum. Baw się dobrze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Selenium v.2 Napisano Sierpień 2, 2015 Autor Share Napisano Sierpień 2, 2015 Jestem z Katowic, mam 15 lat... Do oglądania mlp zachęciły mnie memy w internecie, bo zastanawiałam się co w tym fajnego aż w końcu skusiłam się obejrzeć i mi się spodobało. Jakoś dalej poleciało, więc od 2012 roku jestem fanką. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepeh Napisano Sierpień 2, 2015 Share Napisano Sierpień 2, 2015 YAY Jak dobrze widzieć Pegasis. Jaki jest Twój stosunek do Fluttershy? Jaki jest Twój stosunek do metalu/rocka? Jeszcze i Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Sierpień 2, 2015 Share Napisano Sierpień 2, 2015 Witam Cię bardzo serdecznie. Mam nadzieję, że znajdziesz tu chwilę odprężenia i odpoczniesz od zewnętrznego świata. Katowice mówisz, no fakt, ogólny zgiełk nieco przytłacza człowieka. Jeśli mogę spytać: - Interesuje Ciebie historia? - Który fic uważasz za najlepszy? (jeśli czytałaś, ale raczej na pewno czytałaś ) Jeśli miałabyś jakieś kłopoty z własnym tekstem lub jakieś pytania to jestem na rozkazy (postaram się pomóc ) Także mimo wszystko witaj i baw się dobrze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Selenium v.2 Napisano Sierpień 2, 2015 Autor Share Napisano Sierpień 2, 2015 Lubię Fluttershy Szczegółem jej humanizację ^^ Jest moim 3 ulubionym kucem. Słucham metalu, ale częściej rocka i popu. Uwielbiam historię, w końcu 5 na koniec o czymś świadczy :3 Naj fic to według mnie My little Dashie. Dzięki~. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Sierpień 2, 2015 Share Napisano Sierpień 2, 2015 Powiem szczerze nie czytałem tegoż fika, ale film udało się pooglądać i kilka alternatyw też przeczytałem. Nie zabij mnie, ale jakoś tako nie spasował mi. Lubisz historie? Któryś szczególny dział, czy ogólnie? Który zespół szczególnie przypadł Ci do gustu? Dla mnie Sabaton: Panzerkpf i kilka innych, a poprawiam go Raubtierem: Panzarmarch i Achtung Panzer! Jakaś chęć pogadania o historii? Zapraszam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Sierpień 2, 2015 Share Napisano Sierpień 2, 2015 Witaj na forum , baw się dobrze łap na start. Zadam ci parę standardowych pytań: - Lubisz Pinkie Pie? - Luna czy Celestia? - Jaką Twilight wolisz jako Alikorna czy Jednorożca - Fanart/fanfic (rysujesz/piszesz)? Jeśli nie wiesz jak zacząć swoją przygodę na naszym forum to zapraszam do quizu Pinkie Pie. Z fanfików z Flutterką jako człowiek to polecam Koma :https://docs.google.com/document/d/1CA4S3NwWp8Gg_Eqsu7aSjLYwp7WUzvMsXoW-v42zOLY/edit?pli=1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Selenium v.2 Napisano Sierpień 3, 2015 Autor Share Napisano Sierpień 3, 2015 Lubię głównie historię XIX i XX wieku ( i kulturę) a z zespołów jakoś Sabaton mi nie podchodzi... 1. Pinkie lubię, lecz nie jest na czele Mane 6 2. Rzadka opinia, ale Celestia. 3. Twilight jako jednorożec, uczennica.... Pisanie listów i te sprawy :3 Mogę narysować coś jutro, bo z pisaniem nie próbowałam ale jak chce ktoś to mogę coś wymyśleć na szybko 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Sierpień 3, 2015 Share Napisano Sierpień 3, 2015 To piszesz dla siebie i wystawiasz na widok innych Mówie tylko, jeśli bedziesz miała z nimi problemy natury technicznej to spróbuje pomóc Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Selenium v.2 Napisano Sierpień 3, 2015 Autor Share Napisano Sierpień 3, 2015 W porządku Nowej można wybaczyć, yup? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Sierpień 3, 2015 Share Napisano Sierpień 3, 2015 Można II Wojna Światowa zalicza się do ulubionych tematów? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się