Kaziu Napisano Sierpień 1, 2012 Share Napisano Sierpień 1, 2012 Nie ma o niej tematu? Trzeba to zmienić Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cloud Kicker Napisano Sierpień 2, 2012 Share Napisano Sierpień 2, 2012 Oj Kaziu nie musiałeś ! Ale to dobrze, że o tej postaci też jest, wiele o niej piszę na wiki ( angielskiej oczywiście ) . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Delfinek Keola Napisano Sierpień 2, 2012 Share Napisano Sierpień 2, 2012 Nie wiedziałem, że ona jest płci żeńskiej Ale ogólnie jeden z fajniej zrobionych kucyków, z pegazów mało który mi podchodzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sayo Napisano Sierpień 2, 2012 Share Napisano Sierpień 2, 2012 A derpy lubisz ? : D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vector_Prime Napisano Sierpień 2, 2012 Share Napisano Sierpień 2, 2012 Postać dobra, ale Cloud Kicker brzmi jak męskie imię (nie wiem co na to forumowy Cloud Kicker...). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaziu Napisano Sierpień 2, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 2, 2012 Nowa dostawa artów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Delfinek Keola Napisano Sierpień 3, 2012 Share Napisano Sierpień 3, 2012 A derpy lubisz ? : D Derpy nie da się nie lubić :3 Nie znam nikogo, kto by nie lubił Derpy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaziu Napisano Sierpień 3, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 3, 2012 Dzisiaj będą 3 wallpapery Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaziu Napisano Sierpień 4, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 4, 2012 Coś nowego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaziu Napisano Wrzesień 10, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 10, 2012 Powracam do tego tematu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jake Napisano Styczeń 11, 2013 Share Napisano Styczeń 11, 2013 Od tych zmięć są lekkie lagi. Znajdź mniejsze. (Jak się wchodzi pierwszy raz) A poza tym zdjęcia fajne, ale teraz ludzie gadają o Derpy tam wyżej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Styczeń 11, 2013 Share Napisano Styczeń 11, 2013 Naczelna nimfomanka Ponyville i od czasu lektury fików z serii Winnigverse jedna z moich ulubionych postaci. Tu z Blossomforth A tu z kolei ze Sparkler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Sierpień 27, 2013 Share Napisano Sierpień 27, 2013 (edytowany) Edytowano Sierpień 28, 2013 przez BRONIESiPEGASIS Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reistorm Napisano Wrzesień 2, 2013 Share Napisano Wrzesień 2, 2013 Naprawdę... podoba... mi się... jej grzywa! A tak naprawdę to uważam, że jest najsłodsza ze wszystkich kucyków tła. W ogóle taki ładny kolorek, oczka, grzywa... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Wrzesień 3, 2013 Share Napisano Wrzesień 3, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szarik181 Napisano Październik 5, 2013 Share Napisano Październik 5, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SkatePunk Napisano Maj 4, 2015 Share Napisano Maj 4, 2015 Kurde, Cloud Kicker XD Kochałem tą postać ! FEELS# Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Czerwiec 7, 2015 Share Napisano Czerwiec 7, 2015 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amela321 Napisano Styczeń 1, 2016 Share Napisano Styczeń 1, 2016 Dawno nikt tutaj nic nie wstawiał. Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts