Wania Żygunow Napisano Sierpień 5, 2015 Share Napisano Sierpień 5, 2015 (edytowany) Serdecznie witam Was wszystkich, koleżanki i koledzy. To mój pierwszy fanfik, a własciwie pierwszy raz kiedy udzielam się w jakikolwiek sposób w naszym fandomie. Nie skłamię, jeśli powiem że jest to pierwsze opowiadanie napisane przeze mnie w ogóle. Gorąco was zapraszam do przeczytania tych paru stron. Fanfik utrzymywany jest w klimatach drugowojennych, w warunkach frontu wschodniego. Łączy on awiację - przygody myśliwców - z MLP. Z tego powodu jest zaadresowany raczej do małej grupy odbiorców, chodź zapraszam wszystkich do lektury. Istnieje zasadnicza różnica pomiędzy moim dziełem a większością innych fanowskich opowiadań, również tymi niezwiązanymi z awiacją. W tekście pojawia się tylko jedna znana nam z serialu postać, pozostałe zostały wymyślone przez mnie na potrzeby fanfika. Poza tym, jakby to określić bez ujawniania szczegółów - jest to romans bez romansu. Życzę przyjemnej lektury UWAGA: Mimo że przeczytałem całość parę razy, zawsze coś mogło mojej uwadze umknąć, także proszę zgłaszajcie wszelkie błędy. W sumie to nie jestem pewien czy w dobrym miejscu umieszczam fanfika, a także proszę jakiegoś moderatora czy kogoś innego znającego się na tagach by poprawił ewentualne błędy w tym miejscu. W fanfiku pojawiają się przekleństwa. https://drive.google.com/file/d/0B_Jr7q4RUu39VXR5S3ZrZ1A1WjQ/view?usp=sharing Edytowano Sierpień 8, 2015 przez Wania Żygunow 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Sierpień 5, 2015 Share Napisano Sierpień 5, 2015 Khem, dodaj tagi, w tym obowiązkowy, a samo opowiadanie umieść w google docs albo jakimkolwiek innym niewymagającym pobierania fanfika na dysk. Szybko, bo zaraz Dolar przyjdzie i cię zje... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wafel Napisano Sierpień 5, 2015 Share Napisano Sierpień 5, 2015 Khem, dodaj tagi, w tym obowiązkowy, a samo opowiadanie umieść w google docs albo jakimkolwiek innym niewymagającym pobierania fanfika na dysk. Szybko, bo zaraz Dolar przyjdzie i cię zje... On dodał tagi opowiadania w tagach tematu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wania Żygunow Napisano Sierpień 5, 2015 Autor Share Napisano Sierpień 5, 2015 Khem, dodaj tagi, w tym obowiązkowy, a samo opowiadanie umieść w google docs albo jakimkolwiek innym niewymagającym pobierania fanfika na dysk. Szybko, bo zaraz Dolar przyjdzie i cię zje... Obowiązkowy tag? Co to jest? SFW mam wpisać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Sierpień 5, 2015 Share Napisano Sierpień 5, 2015 [Z] dla wielorozdziałowców zakończonych, [NZ] dla niezakończonych, [oneshot] dla... cóż, oneshotów. Pozdrawiam i polecam się - Gandzia, p.o. samobieżnej listy tagów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Sierpień 5, 2015 Share Napisano Sierpień 5, 2015 On dodał tagi opowiadania w tagach tematu Co się w ogóle nie liczy, bo te mają być w tytule opowiadania. Teraz zaś jest bardzo ładnie i po Bożemu, zatem... radujmy się! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wania Żygunow Napisano Sierpień 8, 2015 Autor Share Napisano Sierpień 8, 2015 To opowiadanie bardzo mi się spodobało - wciągnęły mnie: wartka akcja, bohaterowie, którzy nie są betonowymi idiotami i oryginalny świat przedstawiony. Jedyną wadą tego dzieła jest fakt, że zamiast w googledocs zostało one opublikowane w formacie pdf, przez co nie jestem w stanie wytknąć ci błędów ortograficznych - o ile docsy posiadają opcję komentowania dzięki której można wskazywać potknięcia, o tyle pdf'y tego nie posiadają. Błędy ortograficzne? Myślałem, że wszystko wyłapałem. No cóż, tak już bywa. Następnym razem przed obublikowaniem wyślę komuś to do sprawdzenia, dajmy na to Tobie. W samym fanfiku większości nazw nie wymyśliłem sam. Ktoś wie, skąd wziąłem imiona OC? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wania Żygunow Napisano Sierpień 8, 2015 Autor Share Napisano Sierpień 8, 2015 Już jest w docs Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Grudzień 3, 2023 Share Napisano Grudzień 3, 2023 Link nie działa. Archiwizuję. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts