Gingerka Napisano Sierpień 12, 2015 Share Napisano Sierpień 12, 2015 Nazywam się Oliwia. Mam 13 lat. Od małego mieszkam na maleńkiej wsi w okolicach Jeleniej Góry. Kucyki oglądam od 2010 ale interesuje się nimi dopiero 2 lata. Moją ulubioną postacią pierwszoplanową jest Applejack. Fandomem kucyków zajęłam się niedawno. Niestety z powodu braku talentu nie tworze żadnych artów itp. Posiadam tymczasowo jedną OCke (Heart Gingerbread). I to chyba tyle co was może ciekawić Żegnam was ;3 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simplistic Napisano Sierpień 12, 2015 Share Napisano Sierpień 12, 2015 Elo elo, 1 za co najbardziej lubisz Applejack? 2. Ulubiona postać tła? 3. Jakie mass zainteresowania? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Sierpień 12, 2015 Share Napisano Sierpień 12, 2015 Witaj. Jestem Pierwszy miło mi. Jak leci? Pokażesz swoją OCkę? Tak swoją drogą masz bardzo fajny nick ^^. Dobrze się kojarzy. Niestety z powodu braku talentu nie tworze żadnych artów itp. Nic nie tworzysz... a chciałabyś? Baw się dobrze i zostań z nami na dłużej! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gingerka Napisano Sierpień 12, 2015 Autor Share Napisano Sierpień 12, 2015 Elo elo, 1 za co najbardziej lubisz Applejack? 2. Ulubiona postać tła? 3. Jakie mass zainteresowania? 1. Lubie ją za to, że jest szczera, uparta i pracowita. 2.Bon Bon, za to że jest tajną agentką xD 3. Lubie pisać różne historie i jeżdżę na rolkach Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrozenTear7 Napisano Sierpień 12, 2015 Share Napisano Sierpień 12, 2015 Witamy serdecznie Co Cię tak 2 lata tknęło i zaczęłaś się bardziej kucami interesować? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gingerka Napisano Sierpień 12, 2015 Autor Share Napisano Sierpień 12, 2015 Witaj. Jestem Pierwszy miło mi. Jak leci? Pokażesz swoją OCkę? Tak swoją drogą masz bardzo fajny nick ^^. Dobrze się kojarzy. Nic nie tworzysz... a chciałabyś? Baw się dobrze i zostań z nami na dłużej! Pewnie, niedługo mam zamiar o niej napisać. Co do tego, że nie tworze to bardzo bym chciała. Bardzo dziękuje za te miłe słowa, i masz uroczego kotełka na avku ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Major Napisano Sierpień 12, 2015 Share Napisano Sierpień 12, 2015 Witaj na forum /) i baw się dobrze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simplistic Napisano Sierpień 12, 2015 Share Napisano Sierpień 12, 2015 Rysować każdy może, i nic tu nie pomoże... Na moim przykładzie, beztalencie totalne ale się nudzę więc zacząłem rysować, nie zniechecilem się i jest dużo lepiej niż kiedyś (co nie znaczy że jest dobrze ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gingerka Napisano Sierpień 12, 2015 Autor Share Napisano Sierpień 12, 2015 Witamy serdecznie Co Cię tak 2 lata tknęło i zaczęłaś się bardziej kucami interesować? Nudziło mi się więc zaczęłam oglądać nowe odcinki. Potem sobie o kucach czytałam i mnie wciągnęło xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrozenTear7 Napisano Sierpień 12, 2015 Share Napisano Sierpień 12, 2015 A no to rozumiem ^^ Myślałem że tak ciągle oglądałaś i nagle Cięcoś ruszyło Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XANAXTHOUS Napisano Sierpień 12, 2015 Share Napisano Sierpień 12, 2015 Dzień dobry, lub dobry wieczór, zależy, kiedy to czytasz! Witam cię w fandomie i na forum! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Sierpień 12, 2015 Share Napisano Sierpień 12, 2015 Tradycyjny zestaw pytań. Jak coś jestem w twoim wieku. Wydajesz się być fajna i spoko. Będzie miło gościć taką osobę na forum. Siema! 1. Czy lubisz swoje imię 2. Ulubiona księżniczka z serialu 3. Najpiękniejsze 5 miast polski wg. ciebie 4. Ulubiony kucyk tła 5. Czy podoba ci się moje imię (patrz nick) 6. Wolisz słowo żółw czy słowo rzułf 7. Interesujesz się piłką nożną? 8. Lubisz toruńskie pierniki? 9. W jaki dzień tygodnia się urodziłeś 10. Ulubiony odcinek MLP? 11. Najmniej ulubiony odcinek MLP? 12. Najmniej ulubiony wyraz w słowniku rosyjskim Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gingerka Napisano Sierpień 12, 2015 Autor Share Napisano Sierpień 12, 2015 Tradycyjny zestaw pytań. Jak coś jestem w twoim wieku. Wydajesz się być fajna i spoko. Będzie miło gościć taką osobę na forum. Siema! 1. Czy lubisz swoje imię 2. Ulubiona księżniczka z serialu 3. Najpiękniejsze 5 miast polski wg. ciebie 4. Ulubiony kucyk tła 5. Czy podoba ci się moje imię (patrz nick) 6. Wolisz słowo żółw czy słowo rzułf 7. Interesujesz się piłką nożną? 8. Lubisz toruńskie pierniki? 9. W jaki dzień tygodnia się urodziłeś 10. Ulubiony odcinek MLP? 11. Najmniej ulubiony odcinek MLP? 12. Najmniej ulubiony wyraz w słowniku rosyjskim Tak Luna Kraków, Poznań, Wrocław, Trójmiasto, Zakopane Bon Bon Jest oryginalne, pierwszy raz się z nim spotykam. Rzułf Niezbyt ;/ Nie przepadam za sportami Lubię Niedziela Pożegnanie Zimy Sposób na gryfa хорошо (khorosho) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gingerka Napisano Sierpień 12, 2015 Autor Share Napisano Sierpień 12, 2015 Skoro lubisz pisać, to może mogłabyś stworzyć jakiegoś fanfika? Zastanowię się Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Sierpień 12, 2015 Share Napisano Sierpień 12, 2015 хорошо (khorosho) Aha Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark Crusader Napisano Sierpień 12, 2015 Share Napisano Sierpień 12, 2015 Nowa? Ja też. Dobrze widzieć, że aktywność w dziale "Na start" nie zamiera. Czym nas więcej tym weselej! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarostaXD Napisano Sierpień 13, 2015 Share Napisano Sierpień 13, 2015 Niestety z powodu braku talentu nie tworze żadnych artów itp. Najwyższy czas zacząć. Ćwicz, ćwicz, ćwicz i będziesz mieć ładnego skilla w rysowaniu. Przemyśl to. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Sierpień 13, 2015 Share Napisano Sierpień 13, 2015 Witaj na forum , baw się dobrze łap na start. Zadam ci parę standardowych pytań: - Lubisz Pinkie Pie? - Luna czy Celestia? - Jaką Twilight wolisz jako Alikorna czy Jednorożca - Fanart/fanfic (rysujesz/piszesz)? Jeśli nie wiesz jak zacząć swoją przygodę na naszym forum to zapraszam do quizu Pinkie Pie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gingerka Napisano Sierpień 13, 2015 Autor Share Napisano Sierpień 13, 2015 Witaj na forum , baw się dobrze łap na start. Zadam ci parę standardowych pytań: - Lubisz Pinkie Pie? - Luna czy Celestia? - Jaką Twilight wolisz jako Alikorna czy Jednorożca - Fanart/fanfic (rysujesz/piszesz)? Jeśli nie wiesz jak zacząć swoją przygodę na naszym forum to zapraszam do quizu Pinkie Pie. -Lubię ;3 -Luna -Jednorożec -Pisze, ale nie wiem czy coś udostępnię 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tangerine Napisano Sierpień 13, 2015 Share Napisano Sierpień 13, 2015 Forum wita cię z otwartymi ramionami A teraz, jeśli pozwolisz, parę pytań : 1. Mówisz, że lubisz pisać. A lubisz czytać? 2. Jeśli tak, to jaką książkę lubisz najbardziej? 3. KFC czy McDonald's? Baw się dobrze w fandomie! Hug na drogę! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gingerka Napisano Sierpień 14, 2015 Autor Share Napisano Sierpień 14, 2015 Forum wita cię z otwartymi ramionami A teraz, jeśli pozwolisz, parę pytań : 1. Mówisz, że lubisz pisać. A lubisz czytać? 2. Jeśli tak, to jaką książkę lubisz najbardziej? 3. KFC czy McDonald's? Baw się dobrze w fandomie! Hug na drogę! 1. Lubię 2. Hmm,,, Trudne pytanie, ale jak już coś to "Podróż do wnętrza Ziemi" 3. KFC Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się