EmoTacoZ Napisano Październik 23, 2011 Autor Share Napisano Październik 23, 2011 CHODZI MI O TO ... A zresztą ... Nikt mnie tu nie rozumie T_T Jej przyjaciółki mówiły na nią "pinkie" nie "pinkamena" po prostu tak się przyjęło, że ta smutna wersja to jest pinkamena. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EmoTacoZ Napisano Luty 2, 2012 Autor Share Napisano Luty 2, 2012 Żeby nie robić kolejnego tematu, tutaj wszelkie uwagi i krytyki odnośnie "Demon has feelings too" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamileron Napisano Kwiecień 5, 2012 Share Napisano Kwiecień 5, 2012 Może Twilight znajdzie jakieś zaklęcie wszkrzeszające wierząc że wszkrzesi się Pinkie? bo to by pasowało do jej zachowania pod koniec jak by wiedziała co zrobić by Pinkie Pie powróciła... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sliver Napisano Kwiecień 5, 2012 Share Napisano Kwiecień 5, 2012 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Kwiecień 5, 2012 Share Napisano Kwiecień 5, 2012 Za odkop tematu xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EmoTacoZ Napisano Kwiecień 6, 2012 Autor Share Napisano Kwiecień 6, 2012 Przestańcie, ciesze się, że ktoś to jeszcze przeczytał I racja, może coś znajdzie?.. ^ ^Któż wie, jak myślisz haha Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wolf0507 Napisano Kwiecień 7, 2012 Share Napisano Kwiecień 7, 2012 Kopiemy tematy. Kumpel mój nie łapie i myśli ,że Pinkie i Pinkamena to dwie różne osoby. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts