Arceus Napisano Sierpień 28, 2015 Share Napisano Sierpień 28, 2015 Cześć, zapraszam do zabawy, w której znęcamy się nad osoba powyżej, a o tym jaką krzywdę robimy jej tym razem opowie Discord... (owacja! na co czekacie?!)Uznajmy że tutaj macie możliwość przemienienia osoby przed Tobą w dowolny przedmiot...O ile nie jest to przytulanka I już praktycznie zabiłeś tą zabawę >:( nie ważne. Liczy się to by user przed tobą zmienił się w niemal dowolny przedmiot, ma to być miłe, zabawne.I maksymalnie nonsensowne i nieoczekiwane.I tak na przykład mogę zmienić Arceusa w toster.A ja ciebie...A ty mnie nie bo ja nie jestem "userem" mwahahahaha! Zatem w pierwszym który tu napisze może zmienić Arcka w dowolną rzecz.A potem musi się liczyć z tym że sam zostanie zmieniony przez kolejnego, który z kolei zostanie przemieniony przez kolejnego itd. Zatem cóż do dzieła *toster czeka na przemianę w coś innego* 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riddle Napisano Sierpień 28, 2015 Share Napisano Sierpień 28, 2015 Z mocy nadanej mi przez Senatorum Imperialis, władającej w imię Boga-Imperatora, który na Złoty Tron, w Sancta Imperialis, we wnętrzu Pałacu Imperialnego, głęboko pod powierzchnią Świętej Terry, wniebowstąpił, który włada Segmentum Solar, Segmentum Pacificus, Segmentum Obscurus, Segmentum Tempestus i Segmentum Ultima, który [...] skazuję Cię na zamianę w...Obrazek wyrazi to lepiej, niż ja. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Sierpień 29, 2015 Share Napisano Sierpień 29, 2015 Złoty tron, powiadasz... :^) 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arekeen Napisano Sierpień 29, 2015 Share Napisano Sierpień 29, 2015 (edytowany) Zacny złoty tron milordzie! Sygnatura też niczego sobie. Jesteś jak Legion, jest Ciebie wielu. Edytowano Sierpień 29, 2015 przez Arekeen 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Sierpień 29, 2015 Share Napisano Sierpień 29, 2015 Mówisz, że się nie potykasz, bo stoisz w miejscu. Świetnie, będziesz zadowolony ze swojego nowego wcielenia~ 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Sierpień 29, 2015 Share Napisano Sierpień 29, 2015 Na pewno byś się ucieszyła, będąc tym. Po prostu ktoś, kogo lubisz by Cię często dotykał i jarał się Tobą 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arekeen Napisano Sierpień 29, 2015 Share Napisano Sierpień 29, 2015 (edytowany) Fan Dark Souls powiadasz? Właśnie zostałeś pudełkiem, gratuluję. (ale sprzedany żart) Edytowano Sierpień 29, 2015 przez Arekeen 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riddle Napisano Sierpień 29, 2015 Share Napisano Sierpień 29, 2015 Oh, to ty? W takim razie zostaniesz pemikanem!Chyba nie muszę ci wyjaśniać dlaczego. Chcesz lusterko żeby się przejrzeć? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Sierpień 30, 2015 Autor Share Napisano Sierpień 30, 2015 Nie,dzięki (ale Ciebie według zasad zabawy chyba nie mogę)Puf zostajesz ośmiornicą, a swoje bezkręgowe ciałko wykożystaj do opisu w co zmieniłeś osobę powyżej. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts