Tarreth Napisano Październik 21, 2011 Share Napisano Październik 21, 2011 Za Angel! Na pewno Angel! Albo drzewo Link do komentarza
Flutteryay Napisano Październik 21, 2011 Autor Share Napisano Październik 21, 2011 Też tak myślę. I'd like to be a tree! Link do komentarza
Niklas Napisano Październik 21, 2011 Share Napisano Październik 21, 2011 Tarreth dobrze pisze - albo za królika, albo za drzewo Link do komentarza
Lukiner Napisano Październik 21, 2011 Share Napisano Październik 21, 2011 albo za nic i będzie bała się wyjść z domku w ciemną noc gdzie wszędzie biegają duchy i inne upiory ;p patrz odcinek z Trixie, gdzie się nawet nie pokazała (bała się sztuczek Trixie a potem Ursy Minora) Link do komentarza
Flutteryay Napisano Październik 21, 2011 Autor Share Napisano Październik 21, 2011 Fail! Fluttershy appears in all episodes of season one except episodes eight, twelve, and eighteen, and she does not have a speaking role in episode six. She has appeared in all season two episodes so far. Z czego odcinek szósty, to nasz wyżej wymieniony epizod z Trixie. Flutter pojawia się, ale nic nie mówi. Link do komentarza
Lukiner Napisano Październik 21, 2011 Share Napisano Październik 21, 2011 odcinek z milczącą (ale inaczej bez jej pisków) Fluttershy to jak odcinek bez Fluttershy.... więc dla mnie jej tam nie było, kto wie może jakiś kucor wielki fan (cichy wielbiciel) Fluttershy nosił w tamtym odcinku 1:1 pluszaka Fluttershy, aby nie było mu smutno Link do komentarza
Flutteryay Napisano Październik 23, 2011 Autor Share Napisano Październik 23, 2011 Ok. Może teraz poruszymy temat "Najpopularniejszych scen i odcinków z Fluttershy". Link do komentarza
Duncans Napisano Październik 23, 2011 Share Napisano Październik 23, 2011 Co najbardziej lubisz w Fluttershy: Jej nieśmiałość, jej słodkość. Jak podoba Ci się jej "Discordowa" Oh bu hu hu Your face. Znaczy się tak, bardzo mi się podobała ^^ Jak podobają Ci się jej kolory. Włosy prześliczne. Jak podoba Ci się jej uroczy znaczek: Jakoś mi nie pasuje do niej. Czy lubisz Angel? Dlaczego: Nie lubię, jest to niemiły królik który nie przejmował się tym że Fluttershy chciała go nakarmić. Czy widzisz Big Mac'a i Fluttershy jako parę: NOPE! Jak wyobrażasz sobie złą formę Fluttershy (taką jak NMM, tyle że Flutter oczywiście)?: Pozostawię to pole puste Ze wszystkich mane6, kogo dopasowujesz do Fluttershy (z kim najbardziej by się dogadała): Na pewno z Discordem, świetnie go trollowała nie dając się samej z siebie zamienić w szarość (dopiero Discord musiał bardziej ingerować w to by tak się stało) Link do komentarza
Quarillo Napisano Październik 23, 2011 Share Napisano Październik 23, 2011 Najpopularniejsze sceny z Fluttershy to według mnie: - treninowanie dopingu Fluttershy przez Rainbow Dash (yay) - Fluttershy na Wielkiej Galopującej Gali (YOU'RE GOING TO LOVE ME!!!!) - kumitsu () Fluttershy podczas "walki" z niedźwiedziem Najpopularniejsze odcinki wg mnie: - chyba ostatni odcinek 1 sezonu, gdzie wszystkie kucyki były na Wielkiej Galopującej Gali - odcinek, gdzie Fluttershy miała zaopiekować się małymi kucykami z klubu Cutie Mark Crusaders - jeszcze dorzucę ten, w którym Fluttershy chciała zaopiekować się feniksem Księżniczki Celestii Link do komentarza
Niklas Napisano Październik 23, 2011 Share Napisano Październik 23, 2011 Sceny: - "How DARE YOU?!" - Doping RD; - "You're going to LOVE ME!"; - "Your face" (jeśli liczyć wersję discordową); - "Walka" z niedźwiedziem; - "Rozpłaszczenie się" na drzwiach w odcinku z Luną xD Odcinki: - z feniksem; - z Cutie Mark Crusaders. Link do komentarza
Flutteryay Napisano Październik 23, 2011 Autor Share Napisano Październik 23, 2011 Sceny: - "How DARE YOU?!" - Doping RD; - "You're going to LOVE ME!"; - "Your face" (jeśli liczyć wersję discordową); - "Walka" z niedźwiedziem; - "Rozpłaszczenie się" na drzwiach w odcinku z Luną xD Odcinki: - z feniksem; - z Cutie Mark Crusaders. Najlepsze sceny, co nie? Która jest wasza ulubiona? ^^ Ja nie wiem. Pewnie walka z niedźwiadkiem i doping RD. Link do komentarza
Quarillo Napisano Październik 23, 2011 Share Napisano Październik 23, 2011 Ja nie mogę wybrać jednej ulubionej Ale jak już miałbym wybierać kilka, to radość Fluttershy bo zrobieniu przez RD Sonic Rainboom Doping No i oczywiście to: Link do komentarza
Niklas Napisano Październik 23, 2011 Share Napisano Październik 23, 2011 "YAY!" to już klasyka I pewno bym ją wybrał, gdyby nie scenka w drzwiami, która mnie abolutnie wgniotła w ziemię i dlatego też to właśnie ją wybiorę jako ulubioną Link do komentarza
Flutteryay Napisano Październik 30, 2011 Autor Share Napisano Październik 30, 2011 Hey Fluttershy. What's cute, light yellow and it's smiling? YOUR FACE! Link do komentarza
Tatra Napisano Listopad 6, 2011 Share Napisano Listopad 6, 2011 Zacnymi scenami były fragmenty z Flutterguy ^^ Jej głos był tak pięknie absurdalny Chwila, gdy zaczęła śpiewać piosenkę Pinkie, jest moją jedną z ulubionych z całego MLP. Link do komentarza
Flutteryay Napisano Listopad 10, 2011 Autor Share Napisano Listopad 10, 2011 Jak myślicie, jak mogłaby wyglądać rodzina Fluttershy? Można zrobić ją w tym programie: http://generalzoi.deviantart.com/art/Pony-Creator-Full-Version-254295904 Link do komentarza
Tarreth Napisano Listopad 10, 2011 Share Napisano Listopad 10, 2011 Kolorów i cutie marka nie dam, bo nie umiem sobie tego wyobrazić. Natomiast mogę zarysować: Matka to kucyk ziemny/pegaz, łagodna i spokojna, ale nie tak, jak Fluttershy. Urocza osoba. Ojciec...? Cóż. O dziwo wydaje mi się, ze to jakiś... twardziel. Bardziej pegaz. Link do komentarza
Lukiner Napisano Listopad 10, 2011 Share Napisano Listopad 10, 2011 yawn, odpowiedź (jedna z lepszych jakie widziałem na dA/ponibooru) na wasz problem Link do komentarza
Ronnin Napisano Listopad 10, 2011 Share Napisano Listopad 10, 2011 Tylko czy pegazy mogą mieć dzieci z nie-pegazami? Link do komentarza
Tarreth Napisano Listopad 10, 2011 Share Napisano Listopad 10, 2011 Tu masz odpowiedź na nękające Cię pytanie. Link do komentarza
Flutteryay Napisano Grudzień 9, 2011 Autor Share Napisano Grudzień 9, 2011 ARGH!!! Zero dyskusji?! Nie umiecie wymyślić tematu?! Nie chce wam się tu zaglądać?! HOW DARE YOU!!!??? *calm down* Uff... A prawda jest taka że jej matka na tych obrazkach to Posey i oryginalnie to ona chyba jest kucykiem ziemnym... ktoś wie kim jest ojciec? Link do komentarza
MCcrater Napisano Grudzień 9, 2011 Share Napisano Grudzień 9, 2011 Jedna osoba nie lubi Fluttershy! Link do komentarza
Kirara Napisano Grudzień 9, 2011 Share Napisano Grudzień 9, 2011 Co do rodziny Fluttershy - w serialu nie ma na jej temat mowy. Co do matki - jeśliby brać pod uwagę poprzednie generacje, to mogłaby to być Posey - czyli pierwowzór naszej Flutter, która była kucykiem ziemnym. Zatem ojcem winien być jakiś pegaz... Tylko jak wytłumaczyć to, że nastąpiło rozłączenie rodziny? Ewentualnie nasza droga Shy toczyła szczęśliwe życie w Cloudsdale, gdzie oboje jej rodziców było pegazami. Taką możliwość też należy obrać. W każdym razie - to, co wrzucił Luki jest ciekawe, aczkolwiek myślę, że mało prawdopodobne. Link do komentarza
Flutteryay Napisano Grudzień 10, 2011 Autor Share Napisano Grudzień 10, 2011 Ano. Ciekawe czy Fluttershy coś robi z tą grzywą że się tak układa, czy ma taką naturalną Link do komentarza
Tarreth Napisano Grudzień 10, 2011 Share Napisano Grudzień 10, 2011 Z tego, co widziałem...To ma taką naturalnie. acz nienaturalnie to wygląda. To nasuwa mi pewne podejrzenia, iż Fluttershy taka znowu nie jest i się kosmetykuje, albowiem odwiedza spa razem z Rarity, która to poświęca swojej fryzurze mnóstwo czasu, a skoro o Rarity mowa, to Fluttershy ma podobną fryzurę, więc śmiem podejrzewać, że Rarity maczała w tym palce, z tym, że Fluttershy nie pozwoliła na taką ekstrawagancję, jak Rarity, tylko podkreślenie jej naturalnej fryzury, przy czym patrząc na statystyki, wykresy, rachunki prawdopodobieństwa, kryształowe kule, fusy, glosy Przodków, łamanie w krzyżach, drżące ogony Pinkie Pie i oczywiście samą Fluttershy, to jestem zmuszony orzec, stwierdzić, zadecydować iż, ze... I dunno lol. Link do komentarza
Recommended Posts