Arceus Napisano Wrzesień 18, 2015 Share Napisano Wrzesień 18, 2015 Spytam krótko: co do jezd i po co to? Ja tego tematu nie obserwuję :/ ponadto czasami z przypadkowych tematów, o których istnieniu nawet nie wiem, dostaje takie powiadomienia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Wrzesień 18, 2015 Share Napisano Wrzesień 18, 2015 Odpowiedzi nie znam, ale dorzucę informację, że mi też pojawia się coś takiego od czasu do czasu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cuddly Doggy Napisano Wrzesień 18, 2015 Share Napisano Wrzesień 18, 2015 (edytowany) Odpowiedź jest prosta- To są powiadomienia na temat postów, które wymagają akceptacji moderacji, by pojawiły się na forum. Edytowano Wrzesień 18, 2015 przez Dog in the Fog 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Wrzesień 18, 2015 Autor Share Napisano Wrzesień 18, 2015 Ale czemu? czemu co któryś tam post? i czemu do "Różowych"?Dzięki za odpowiedź, jesteście w stanie coś z tym zrobić? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Wrzesień 18, 2015 Share Napisano Wrzesień 18, 2015 (edytowany) Prawdopodobnie błąd w ustawieniach, gdyż to powinni dostawać tylko zieloni. Się tym nie przejmujcie.Możecie odfajkować to tutaj; http://mlppolska.pl/notifications/options/, tabela "ogólne", ostatnia opcja.@Myhell rzuć no na to okiem proszę. Edytowano Wrzesień 18, 2015 przez Decaded Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Wrzesień 19, 2015 Autor Share Napisano Wrzesień 19, 2015 Dzięki wielkie.Skoro już się tutaj wyżalam to może pozwolicie różowym na otwieranie i zamykanie tematów w swoich działach?A i nadal nie można edytować pierwszych postów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts