Bonifacus Napisano Sierpień 5, 2012 Share Napisano Sierpień 5, 2012 Witam was! Po pewnej analizie gry Fighting is Magic sądzę, że możemy wytworzyć sobie jakiś turniej Link do gry z modem multi: http://goo.gl/TZfdm Jak grać? Wystarczy editować plik konfiguracyjny MTSP i wpisać w lininjkach położenia danych plików aktualne położenie na dysku. Potem odpalamy MTSP.exe i podłączamy się (serwer się postawi ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Sierpień 5, 2012 Share Napisano Sierpień 5, 2012 Turnije powiadasz wchodze w to Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patyk Napisano Sierpień 5, 2012 Share Napisano Sierpień 5, 2012 Już zasysam, chętnie się zmierzę z kimś Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucpon Napisano Sierpień 5, 2012 Share Napisano Sierpień 5, 2012 A to jest ta pre-Alpha która wyciekła? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Sierpień 5, 2012 Share Napisano Sierpień 5, 2012 tak to jest ta wersja Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucpon Napisano Sierpień 5, 2012 Share Napisano Sierpień 5, 2012 Jeszcze zobaczę czy ściągnę, bo strasznie dziwnie się z tej strony pobiera i przez to Chrome mi zwariował Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niezwyciezony1 Napisano Sierpień 5, 2012 Share Napisano Sierpień 5, 2012 Za 40 minut się ściągnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacTavish Napisano Sierpień 5, 2012 Share Napisano Sierpień 5, 2012 Ja już mam tylko właśnie chcę wypróbować.Wg.mnie to się ściąga jak zwykły torrent. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucpon Napisano Sierpień 5, 2012 Share Napisano Sierpień 5, 2012 Tylko, że ja nigdy nie piraciłem, więc nie wiem jak się ściąga zwykły torrent Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bonifacus Napisano Sierpień 5, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 5, 2012 Jak ktoś będzie chciał już pograć, to niech poda skype, to może nawet sobie konfe zrobimy ;] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Sierpień 5, 2012 Share Napisano Sierpień 5, 2012 to napisz na priv to ci dam swoje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niezwyciezony1 Napisano Sierpień 5, 2012 Share Napisano Sierpień 5, 2012 Mi się już pobrało i chyba działa. EDIT: mi też wysyłać na priv. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Sierpień 5, 2012 Share Napisano Sierpień 5, 2012 Mam tą grę,ale nie na tym kompie(jestem na u rodziny na wakacjach). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.a.b Napisano Sierpień 5, 2012 Share Napisano Sierpień 5, 2012 Z chęcią zagrałbym taki turniej, ale zawsze jest to ale: Jak uniemożliwimy cheat'owanie z odzyskiwaniem zdrowia/maksymalną magią? Wierzę w jako-taką uczciwość ludzką, ale to zbyt duża pokusa dla niektórych, by dzięki jednemu przyciskowi odzyskać życie bądź magię... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panda Hippis Napisano Sierpień 5, 2012 Share Napisano Sierpień 5, 2012 Zapisałbym się, ale to zależy... Kiedy? Nie wiem czy będę miał czas, ale jak znajdę ten czas, to z pewnością wpadnę zagrać EDIT: Jak rozgryzę jak grać na multi (o ile da się w tej wersji ;p) to chętnie zagram. A skoro all podają skajpaje to ja też: hippis19 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bonifacus Napisano Sierpień 5, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 5, 2012 Pojemność głównego serwera (default) została zwiększona! Teraz możemy grać ile wlezieeee!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JaZwiezda Napisano Sierpień 5, 2012 Share Napisano Sierpień 5, 2012 Za wcześnie napisałem ten post, najpierw muszę rozgryźć jak zagrać a dopiero potem pisać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kodeman Napisano Sierpień 5, 2012 Share Napisano Sierpień 5, 2012 Pisze się, będzie wyśmienicie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adisso Napisano Sierpień 6, 2012 Share Napisano Sierpień 6, 2012 Hmm, czekam od dawna na tą gierkę, a tu nagle mam do niej linka, wielkie dzięki i też się piszę, najlepiej dodajcie mnie na skajp, adisso111. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Argo Napisano Sierpień 6, 2012 Share Napisano Sierpień 6, 2012 Również się na to pisze jak coś to mój "skajpaj": mrargoking Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zaraza Napisano Sierpień 6, 2012 Share Napisano Sierpień 6, 2012 Już się ściąga, nick na skajpaju: Zaraza82pl Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adisso Napisano Sierpień 6, 2012 Share Napisano Sierpień 6, 2012 To możemy jeszcze dzisiaj zagrać, tylko dodajcie mnie na skajpie bo ja nie wiem jak w tym multi grać ;p Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
solaris Napisano Sierpień 6, 2012 Share Napisano Sierpień 6, 2012 Ja też chętnie zagram, mój nick na Skajpaju - solaris-lyra Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adisso Napisano Sierpień 6, 2012 Share Napisano Sierpień 6, 2012 To niech jeden doda wszystkich na skajpie, i dzwoni do tych którzy zaakceptowali, sam bym to zrobił ale korzystam ze skajpa na androidzie i za dużo męczenia się ;p Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FOXX Napisano Sierpień 6, 2012 Share Napisano Sierpień 6, 2012 Pobieranie zakończone powodzeniem. Skajpaja później dam. Muszę zmienić dane i avek, bo za dużo o mnie będziecie wiedzieć Stworzyłem nowe: foxx.7896 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts