Chief Napisano Październik 3, 2015 Share Napisano Październik 3, 2015 A czy ja się czepiam ciebie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Październik 3, 2015 Autor Share Napisano Październik 3, 2015 Nie... nie ogarnąłem xD Myślałem, że cytujesz coś co napisałem w 1 poście.Wybacz, mój błąd. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shun Napisano Październik 4, 2015 Share Napisano Październik 4, 2015 Szkoda, że akurat wtedy nie mogę :( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sun Napisano Październik 5, 2015 Share Napisano Październik 5, 2015 Lubię Kraków i tamtejszą ekipę, ale niestety tym razem będziecie się bawić beze mnie. Nie mam ani czasu ani kasy. Może na 12.4 sobie odbiję (o ile będzie). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Październik 6, 2015 Share Napisano Październik 6, 2015 W jakich godzinach ma się ten meet odbywać? Bo nie wiem na którą godzinę rezerwować miejsce w pociągu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Październik 6, 2015 Share Napisano Październik 6, 2015 Z tego co pamiętam to 10-18. Jest napisnane gdzieś w FAQ meeta Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zoameldar Napisano Październik 6, 2015 Share Napisano Październik 6, 2015 Teraz dopiero się dowiedziałem, o tym mecie. Przyjadę bo czemu nie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cloudchaser Napisano Październik 6, 2015 Share Napisano Październik 6, 2015 I ja będę nawet. Paczcie no Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Październik 9, 2015 Share Napisano Październik 9, 2015 Program zostanie opublikowany najpóźniej do 08. października.Co z planem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Październik 10, 2015 Autor Share Napisano Październik 10, 2015 (edytowany) Program zostanie opublikowany najpóźniej do 08. października.Co z planem? Gdzie jest napisane, że tego 8 października? BTW. Jeśli ktoś chciał mnie widzieć na meecie ( w co wątpię) to ostatecznie raczej się nie pojawię. Zachorowałem dość mocno i nie wiem czy wyjdę z tego do czasu meeta. Jednak mam nadzieję, że tak będzie. Edytowano Październik 10, 2015 przez FirstChoice Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Październik 10, 2015 Share Napisano Październik 10, 2015 Gdzie jest napisane, że tego 8 października? Na stronie meeta w zakładce program Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Październik 10, 2015 Autor Share Napisano Październik 10, 2015 Na stronie meeta w zakładce programAle nie napisali 2015 Wiesz? Sądzę, że na Bronies Kraków albo gdzieś jest plan. Strona i użytkownicy mlppolska dowiedzą się ostatni. A jeśli nie ma tu trudno, trzeba poczekać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GoForGold Napisano Październik 10, 2015 Share Napisano Październik 10, 2015 Możliwe, że się pojawię. Zależy jak rzeczy w weekend wypadną. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sz6sty Napisano Październik 10, 2015 Share Napisano Październik 10, 2015 Plan meeta był opublikowany i wystawiony w widocznym miejscu w biurze Fundacji w podanym wcześniej terminie Strona też już została zaktualizowana więc można spojrzeć na rozpiskę również w wersji online tutaj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malachi Napisano Październik 15, 2015 Share Napisano Październik 15, 2015 Rejestracja już została zamknięta, więc wszystkich którzy nie zdążyli, zapraszamy do rejestracji na miejscu (uprzedzamy jednak, że sala pomieści akurat tyle osób ile uiściło składkę organizacyjną).Hmm... to już nie wiem, jest w ogóle sens przyjeżdżać skoro się nie rejestrowałem? Będę musiał liczyć, że ktoś kto zapłacił się nie pojawi czy jak? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zoameldar Napisano Październik 16, 2015 Share Napisano Październik 16, 2015 Hmm... to już nie wiem, jest w ogóle sens przyjeżdżać skoro się nie rejestrowałem? Będę musiał liczyć, że ktoś kto zapłacił się nie pojawi czy jak? Zwykle jest możliwość kupić na miejscu wejściówkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malachi Napisano Październik 16, 2015 Share Napisano Październik 16, 2015 Chodziło mi bardziej o tę część:uprzedzamy jednak, że sala pomieści akurat tyle osób ile uiściło składkę organizacyjnąBo że mogę wejściówkę kupić za dychę to spoko, tylko żeby to nie była wejściówka jedynie na korytarz, bo na sali, gdzie będzie się działo wszystko, nie będzie już miejsc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sz6sty Napisano Październik 16, 2015 Share Napisano Październik 16, 2015 tylko żeby to nie była wejściówka jedynie na korytarz, bo na sali, gdzie będzie się działo wszystko, nie będzie już miejsc.Jeśli o to chodzi, to nie będzie "korytarza", bo cała impreza odbywa się w jednej z sal Dworku Białoprądnickiego, do której jest bezpośrednie wejście z zewnątrz.Można zarejestrować się na miejscu, tylko sumiennie uprzedzam, że sala nie pomieści dużo więcej osób niż tyle ile się zarejestrowało do tej pory (pamiętajmy jednak, że zawsze jakieś 30% się nie pojawia). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Październik 16, 2015 Share Napisano Październik 16, 2015 (edytowany) Jeśli o to chodzi, to nie będzie "korytarza", bo cała impreza odbywa się w jednej z sal Dworku Białoprądnickiego, do której jest bezpośrednie wejście z zewnątrz.Można zarejestrować się na miejscu, tylko sumiennie uprzedzam, że sala nie pomieści dużo więcej osób niż tyle ile się zarejestrowało do tej pory (pamiętajmy jednak, że zawsze jakieś 30% się nie pojawia).Czyli jedna kamerka wystarczy, by uwiecznić całe wydarzenie? SUPER!! Jak zwykle zjawi się "wasz filmowiec" Szczególnie, że współpracuje z KopytTv. Szkoda tylko, że McKeya nie będzie :( Ale mam nadzieje, że Kuracyja się zjawi. No i reszta znajomych EDIT NO I JUŻ PO MEECIE. Było Bardzo kameralnie, mało prelekcji. ALE ZA TO JAKIE!! Materiały jak zwykle wkrótce, gdyż właśnie sie konwertują OTO ---> PLAYLISTA KPM12.3 Edytowano Październik 18, 2015 przez Accurate Accu Memory Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się