Invidia Napisano Październik 14, 2015 Share Napisano Październik 14, 2015 Witajcie! Mówią mi Envy, mieszkam w Warszawie, a w fandomie MLP jestem od jakiś dwóch lat :3 Interesuję się rysunkiem, grafiką komputerową, mangą, anime, MLP (#duh) i pewnie jeszcze wieloma innymi rzeczami, o których w tej chwili nie pamiętam. Jako, że lubię rysować kucyki (i nieskromnie mówiąc, wychodzi mi to całkiem dobrze) to udzielam się na dA i większość wolnego czasu poświęcam temu właśnie zajęciu. O! Bardzo lubię grać! W Pokemony, Final Fantasy, League of Legends, Danganronpe etc. Jak do tej pory nie siedziałam zbyt głęboko w fandomie, więc postanowiłam to zmienić. W przyszłości mam nadzieję stać się nieco bardziej rozpoznawalna i mam nadzieję, że w końcu osiągnę swój cel.PS: Liczę, że poznam tu wielu wspaniałych ludzi i zdobędę przyjaciół! ^^ 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Październik 14, 2015 Share Napisano Październik 14, 2015 Witaj. W Final Fantasy.Na prawdę? Pierwsza polska fanka FF, którą widzę :_; Wyjdziesz za mnie? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Invidia Napisano Październik 14, 2015 Autor Share Napisano Październik 14, 2015 Raczej nie, mój chłopak miałby coś przeciwko xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Październik 14, 2015 Share Napisano Październik 14, 2015 Raczej nie, mój chłopak miałby coś przeciwko xDJakie Final'e miałaś okazję zagrać? I masz jakąś ulubioną część? Ja do tej pory grałem wszystkie od 1-9 ( łącznie z spinoffami i dodatkami). Kocham 9 i to także moja ulubiona gra. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emily Napisano Październik 14, 2015 Share Napisano Październik 14, 2015 Hej! Ulubiony kuc? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Invidia Napisano Październik 14, 2015 Autor Share Napisano Październik 14, 2015 Na pewno nie grałam we wszystkie (w te stare niestety nie miałam okazji). Moją ulubioną serią jest Crystal Chronicles Mogłabym grać w to i grać bez przerwy i po każdym przejściu od nowa! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Invidia Napisano Październik 14, 2015 Autor Share Napisano Październik 14, 2015 Hej! Ulubiony kuc? Luna! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrozenTear7 Napisano Październik 14, 2015 Share Napisano Październik 14, 2015 No hej hej! Witamy na forum Oby miło nam się żyło!Dota>LoL KHY KHY Przepraszam kaszelek Ja wrzucę pare pytanek od siebie :1. Czy związanie z ulubioną postacią z MLP jest uwarunkowane emocjonalnie? Związane z twoim życiem?2. Ulubiony zespół?3. Ulubiony fan fic?4. Co robisz w życiu aby uciec przed smutkiem i złem gdy przychodzi?Miłego pobytu u nas :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Invidia Napisano Październik 14, 2015 Autor Share Napisano Październik 14, 2015 (edytowany) 1. Czy związanie z ulubioną postacią z MLP jest uwarunkowane emocjonalnie? Związane z twoim życiem?2. Ulubiony zespół?3. Ulubiony fan fic?4. Co robisz w życiu aby uciec przed smutkiem i złem gdy przychodzi?1. Z moim życiem? Czy ja wiem... Pod względem nieporadności społecznej, jestem do niej podobna xD2. Amaranthe, the GazettE, ale tak generalnie to słucham tego co mi wpadnie w łapki i przypadnie do gustu.3. Nie czytuję fanficów, chyba że o postaciach kilali ^^" Wolę nie zapełniać głowy twórczością innych (zwłaszcza jeśli chodzi o pisanie historii), bo mogłoby to wpłynąć na coś co sama tworzę, a bardzo bym nie chciała, nawet podświadomie, wzorować się na czymś co już przeczytałam.4. Tulę pluszaki, gadam z bliskimi mi osobami, słucham muzyki. Edytowano Październik 14, 2015 przez Invidia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simplistic Napisano Październik 14, 2015 Share Napisano Październik 14, 2015 Elo elo, 1. Ulubiony antagonista? Kuc tła?2. Dasz link na dA?3. Jakie inne seriale oglądasz?4. Śledzisz mistrzostwa świata w LoL a ?5. Jakieś nietypowe, ciekawe hobby? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Invidia Napisano Październik 14, 2015 Autor Share Napisano Październik 14, 2015 1. Ulubiony antagonista? Kuc tła?2. Dasz link na dA?3. Jakie inne seriale oglądasz?4. Śledzisz mistrzostwa świata w LoL a ?5. Jakieś nietypowe, ciekawe hobby?1. Chrysalis i AU!Sombra (na początku nie antagonista, a potem... no, kto czytał, ten wie ^^)/Lyra & Bonbon2. Pewnie, łap: http://10-25-23-10-23-11-15.deviantart.com/ (nie zwracaj uwagi na nazwę, jak tylko dostanę konto premium to ją zmienię xD)3. Gravity Falls, Friends i pewnie coś tam jeszcze się znajdzie xD4. Nope, wolę wykorzystać ten czas na noobieniu sobie w normalach xD5. Zbieram nożyczki 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Październik 14, 2015 Share Napisano Październik 14, 2015 Zjesz ze mną kebaba? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Invidia Napisano Październik 14, 2015 Autor Share Napisano Październik 14, 2015 Zjesz ze mną kebaba? Czemu nie, kebaby są smaczne ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrozenTear7 Napisano Październik 14, 2015 Share Napisano Październik 14, 2015 1. Z moim życiem? Czy ja wiem... Pod względem nieporadności społecznej, jestem do niej podobna xD2. Amaranthe, the GazettE, ale tak generalnie to słucham tego co mi wpadnie w łapki i przypadnie do gustu.3. Nie czytuję fanficów, chyba że o postaciach kilali ^^" Wolę nie zapełniać głowy twórczością innych (zwłaszcza jeśli chodzi o pisanie historii), bo mogłoby to wpłynąć na coś co sama tworzę, a bardzo bym nie chciała, nawet podświadomie, wzorować się na czymś co już przeczytałam.4. Tulę pluszaki, gadam z bliskimi mi osobami, słucham muzyki.Ciekawie Zawsze się doszukuję powodów dla których ludzie wybierają ulubione postaci.The GazettE kojarzę ale chyba niewiele mogłem zrozumieć z ich tekstów Dobre podejście ^^ Chociaż wiele dobrego Cię omija A jakieś własne opowiadania piszesz? Coś czym się można pochwalić?Tulę muzykę i gadam z pluszakami.Ale dzięki za potwierdzenie że moje sposoby są jednak dobre Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Invidia Napisano Październik 14, 2015 Autor Share Napisano Październik 14, 2015 Dobre podejście ^^ Chociaż wiele dobrego Cię omija A jakieś własne opowiadania piszesz? Coś czym się można pochwalić?Możliwe :3Opowiadania o kucykach? Nope. Nigdy się za to nie zabiorę xD Inne opowiadania? Tak. Takie, którymi można się podzielić? NOPE Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zexel Napisano Październik 14, 2015 Share Napisano Październik 14, 2015 A czy kojarzysz tego pana? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrozenTear7 Napisano Październik 14, 2015 Share Napisano Październik 14, 2015 Możliwe :3Opowiadania o kucykach? Nope. Nigdy się za to nie zabiorę xD Inne opowiadania? Tak. Takie, którymi można się podzielić? NOPEFajne podejście Ale sztuka dla siebie też ma wielką wartość to powodzenia ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Invidia Napisano Październik 14, 2015 Autor Share Napisano Październik 14, 2015 A czy kojarzysz tego pana? Nie kojarzę... Powinnam? ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zexel Napisano Październik 14, 2015 Share Napisano Październik 14, 2015 Nie kojarzę... Powinnam? ;_;Jeśli znasz bronzowe myśli to tak. A tak poza tym jaką masz range w Lolu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Invidia Napisano Październik 14, 2015 Autor Share Napisano Październik 14, 2015 Jeśli znasz bronzowe myśli to tak. A tak poza tym jaką masz range w Lolu?Mam 21 poziom ;_;" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mac Napisano Październik 14, 2015 Share Napisano Październik 14, 2015 Cześć! Miło poznać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Invidia Napisano Październik 14, 2015 Autor Share Napisano Październik 14, 2015 Cześć! Miło poznać I Ciebie również ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Październik 14, 2015 Share Napisano Październik 14, 2015 Mam 21 poziom ;_;"Może chciałabyś trochu pomocy w ogarnięciu gry, co? ;3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Invidia Napisano Październik 14, 2015 Autor Share Napisano Październik 14, 2015 Może chciałabyś trochu pomocy w ogarnięciu gry, co? ;3Czemu nie, to mile, ze oferujesz pomoc ^^ Ale ostrzegam ze gram dla samego grania, to znaczy nie aspiruje do rankedow i tym podobnych, po prostu gram, zeby moc sie pointegrowac, pohejtowac, wyladowac itd. :3 (przepraszam za brak polskich znakow, pisze z telefonu) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Październik 14, 2015 Share Napisano Październik 14, 2015 Czemu nie, to mile, ze oferujesz pomoc ^^ Ale ostrzegam ze gram dla samego grania, to znaczy nie aspiruje do rankedow i tym podobnych, po prostu gram, zeby moc sie pointegrowac, pohejtowac, wyladowac itd. :3 (przepraszam za brak polskich znakow, pisze z telefonu)Trudno żebyś grała rankedy na 21 levelu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się