Sosna Napisano Październik 16, 2015 Share Napisano Październik 16, 2015 Problem dotyczy logowania anonimowego, a raczej tego, że pomimo zalogowania się w trybie anonimowym i nie wylogowywania się i tak muszę się przelogować i ponownie włączyć anonimowe logowanie, bo z niewiadomych przyczyn nagle tracę anonimowe logowanie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siper Napisano Październik 16, 2015 Share Napisano Październik 16, 2015 Wygląda na to, że trzeba to zgłosić do IPS... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Listopad 19, 2015 Autor Share Napisano Listopad 19, 2015 Ok minął miesiąc, w międzyczasie przeszliśmy na IPS 4.1 a logowanie anonimowe dalej szwankuje... Ekipa IPSu ma zamiar coś z tym zrobić? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 19, 2015 Share Napisano Listopad 19, 2015 U mnie już to działa od dłuższego czasu, zarówno na komputerze jak i na telefonie. Jakiej przeglądarki używasz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Listopad 19, 2015 Autor Share Napisano Listopad 19, 2015 (edytowany) To, że działa to wiem, tylko to działanie szwankuje, bo po pewnym czasie i tak jestem zalogowany nieanonimowo, mimo tego, że się nie wylogowywałem, czytaj po pewnym czasie i tak przestaje działać. A dzieje się tak niezależnie od przeglądarki na której siedzę. Edytowano Listopad 19, 2015 przez Sosna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts