Sosna Posted October 16, 2015 Share Posted October 16, 2015 Problem dotyczy logowania anonimowego, a raczej tego, że pomimo zalogowania się w trybie anonimowym i nie wylogowywania się i tak muszę się przelogować i ponownie włączyć anonimowe logowanie, bo z niewiadomych przyczyn nagle tracę anonimowe logowanie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Siper Posted October 16, 2015 Share Posted October 16, 2015 Wygląda na to, że trzeba to zgłosić do IPS... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sosna Posted November 19, 2015 Author Share Posted November 19, 2015 Ok minął miesiąc, w międzyczasie przeszliśmy na IPS 4.1 a logowanie anonimowe dalej szwankuje... Ekipa IPSu ma zamiar coś z tym zrobić? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiP Posted November 19, 2015 Share Posted November 19, 2015 U mnie już to działa od dłuższego czasu, zarówno na komputerze jak i na telefonie. Jakiej przeglądarki używasz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sosna Posted November 19, 2015 Author Share Posted November 19, 2015 (edited) To, że działa to wiem, tylko to działanie szwankuje, bo po pewnym czasie i tak jestem zalogowany nieanonimowo, mimo tego, że się nie wylogowywałem, czytaj po pewnym czasie i tak przestaje działać. A dzieje się tak niezależnie od przeglądarki na której siedzę. Edited November 19, 2015 by Sosna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts