Starlight Sparkle Napisano Luty 7, 2019 Share Napisano Luty 7, 2019 Puzzle Strategie czy symulacje? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerssie Napisano Luty 7, 2019 Share Napisano Luty 7, 2019 Chyba strategie. Tetris czy Pacman? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Luty 7, 2019 Share Napisano Luty 7, 2019 Tetris Gry przygodowe jak Skyrim czy Point-and-click? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerssie Napisano Luty 7, 2019 Share Napisano Luty 7, 2019 Przygodówki! Aczkolwiek aktualnie gram w Deponię, więc można uznać, że doceniam ten drugi gatunek gier. Wiedźmin czy Assassin’s Creed? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Luty 7, 2019 Share Napisano Luty 7, 2019 A jeśli powiem, że ani jeden, ani drugi? Zlinczujecie mnie prawda... szczególnie Cheerful. Wybieram Wiedźmina z uwagi na klimat. rpg czy jrpg? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Luty 7, 2019 Share Napisano Luty 7, 2019 (edytowany) Rpg. Granie w określonych godzinach czy bez kontrolowania czasu? Edytowano Luty 7, 2019 przez Cheerful Sparkle Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Luty 7, 2019 Share Napisano Luty 7, 2019 Bez kontrolowania czasu, ale to tylko na wolnym. Tak to w określonych godzinach. Buddyzm czy Shinto? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerssie Napisano Luty 7, 2019 Share Napisano Luty 7, 2019 (edytowany) Buddyzm. Spoiler Swoją drogą, kiedyś bardzo mocno się nim interesowałam i wręcz zaangażowałam. Sushi czy sashimi? Edytowano Luty 7, 2019 przez Cerssie 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kucykowa MLP Napisano Luty 7, 2019 Share Napisano Luty 7, 2019 Sushi Wolałbyś spędzić święta z rodziną Applejack czy Pinki Pie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Luty 7, 2019 Share Napisano Luty 7, 2019 Enduro Curling czy Snooker? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Luty 8, 2019 Share Napisano Luty 8, 2019 Snooker. Pop music czy azjatycka panna grająca na flecie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Luty 8, 2019 Share Napisano Luty 8, 2019 Azjatycka panna grająca na flecie A dokładniej to jest chinka... Dong Min Kawa czarna czy z mlekiem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Luty 8, 2019 Share Napisano Luty 8, 2019 Czarna. Dziewczynka z zapałkami czy trzy świnki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Luty 8, 2019 Share Napisano Luty 8, 2019 Trzy świnki. Lego rycerze czy lego ninja? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Luty 8, 2019 Share Napisano Luty 8, 2019 Lego rycerze. Porsche 901 czy Ursus 902? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerssie Napisano Luty 8, 2019 Share Napisano Luty 8, 2019 Porsche. Spoiler W kontekście jednego z poprzednich pytań... Czy jestem jedyną osobą, która absolutnie ubóstwiała „Dziewczynkę z zapałkami”? Generalnie, Andersen to mój mistrz. Herbata z miodem czy z cukrem? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Luty 8, 2019 Share Napisano Luty 8, 2019 Z cukrem. Pospolite słowa czy wyszukane słownictwo? 2 minuty temu, Cerssie napisał: W kontekście jednego z poprzednich pytań... Czy jestem jedyną osobą, która absolutnie ubóstwiała „Dziewczynkę z zapałkami”? Generalnie, Andersen to mój mistrz. Spoiler Ja do tej pory chcę płakać ilekroć sobie przypomnę tę historię! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerssie Napisano Luty 8, 2019 Share Napisano Luty 8, 2019 Wyszukane słownictwo. Chociaż ostatecznie doceniam po prostu fakt, że ktoś wypowiada się w sposób poprawny, niezależnie od tego, jak wielki jest jego zasób słów. Szyfry czy rebusy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Luty 8, 2019 Share Napisano Luty 8, 2019 Rebusy Krokusy czy konwalie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerssie Napisano Luty 8, 2019 Share Napisano Luty 8, 2019 Krokusy Kaktusy czy róże? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Luty 8, 2019 Share Napisano Luty 8, 2019 Róże, takie nieduże! czy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Luty 8, 2019 Share Napisano Luty 8, 2019 (edytowany) Kurtka czy płaszczyk? Edytowano Luty 8, 2019 przez Starlight Sparkle Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerssie Napisano Luty 8, 2019 Share Napisano Luty 8, 2019 , ale uwielbiam je obie, zwłaszcza w duecie. Parasolka czy kaptur? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Luty 9, 2019 Share Napisano Luty 9, 2019 Parasolka Kurtka czy płaszczyk? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerssie Napisano Luty 9, 2019 Share Napisano Luty 9, 2019 Płaszczyk. Bardziej klasycznie. Maliny czy truskawki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się