Cheerful Sparkle Napisano Październik 5, 2018 Share Napisano Październik 5, 2018 Bieganie Koszykówka czy siatkówka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 5, 2018 Share Napisano Październik 5, 2018 Siatkówka. Keczup czy musztarda? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 5, 2018 Share Napisano Październik 5, 2018 Było w sumie już to pytanie Keczup Dieta czy obżarstwo? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 5, 2018 Share Napisano Październik 5, 2018 Bo ja wiem... zależy od dnia ale zwykle dieta. Samsung czy LG? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 5, 2018 Share Napisano Październik 5, 2018 W sumie to mam Nokię Ale jeśli mam wybierać to Samsung 1080p czy 4k? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 5, 2018 Share Napisano Październik 5, 2018 Dla mnie bez różnicy... gram głównie w indyki, a telewizji nie oglądam praktycznie. Jeśli jednak mam wybrać to niech będzie hmm 1080p. Schody czy winda? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 5, 2018 Share Napisano Październik 5, 2018 Schody. Zdrowiej jest się poruszać Spoiler Poza tym winda może stanąć między piętrami! Spoiler No chyba, że trzeba by było iść na 100 piętro! Wóda czy piwo? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 5, 2018 Share Napisano Październik 5, 2018 Tylko piwo i słodkie wino. Wódka mnie odrzuca... Samo piwko czy papieros do piwka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 5, 2018 Share Napisano Październik 5, 2018 Samo piwo, nie palę Miewasz natrętne myśli na jakimś punkcie? (niekoniecznie o kucykach ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 5, 2018 Share Napisano Październik 5, 2018 Tak... a kiedyś bardzo często, gdyż miałem coś, co się nazwa nerwicą natręctw i przez co nie mogłem np rozpocząć rozgrywki w jakiejś grze, bo non stop coś mi mówiło "zacznij od nowa" i tak coraz mocniej. Dzięki MLP tego się pozbyłem, bo tak bardzo się uparłem obejrzeć całość, że mi przeszło i teraz tylko znikome jest. A kuce non stop... Ale pytanie chyba nie do tej zabawy. Znaczki czy monety? Chodzi o zbieranie. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 6, 2018 Share Napisano Październik 6, 2018 Monety. Spoiler Monety dodają podniety! Zegar analogowy czy cyfrowy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 6, 2018 Share Napisano Październik 6, 2018 Analogowy... a najbardziej taki, w którym widać bebechy. To takie steampunkowe. Film 2D czy 3D? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 6, 2018 Share Napisano Październik 6, 2018 2D Pokora? Czy zuchwałość? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 6, 2018 Share Napisano Październik 6, 2018 Pokora Rozrzutność czy oszczędność? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 6, 2018 Share Napisano Październik 6, 2018 Oszczędność Cisza czy hałas? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 6, 2018 Share Napisano Październik 6, 2018 Cisza Deszcz czy słońce? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 6, 2018 Share Napisano Październik 6, 2018 Słońce Red Bull czy woda mineralna? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Październik 7, 2018 Share Napisano Październik 7, 2018 Woda mineralna, ale niegazowana. Gorąco czy mróz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 7, 2018 Share Napisano Październik 7, 2018 Mróz, bowiem we mnie gorąca krew płynie Filiżanka czy kubek? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 7, 2018 Share Napisano Październik 7, 2018 Kubek... najlepiej z kakao. Herbata sama czy z sokiem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 7, 2018 Share Napisano Październik 7, 2018 Z sokiem! Zwłaszcza z czarnej porzeczki, maminej roboty! Plecak czy siatka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 7, 2018 Share Napisano Październik 7, 2018 Plecak... zarzucasz wygodnie na plecy i masz spokój. Słuchawki douszne czy nauszne? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 7, 2018 Share Napisano Październik 7, 2018 Nauszne, najlepiej Sennheiser z redukcją szumu I możesz spokojnie odpalać takie hity jak: Spoiler Bardziej introwertyzm czy bardziej ekstrawertyzm? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 7, 2018 Share Napisano Październik 7, 2018 Introwertyzm Praca fizyczna czy biurowa? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 7, 2018 Share Napisano Październik 7, 2018 Fizyczna Spoiler Choć kiedyś była biurowa... Boso czy w kapciach? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się