Killer Poke Napisano Październik 22, 2018 Share Napisano Październik 22, 2018 Darth Vader Klawiatura mechaniczna czy membranowa? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 22, 2018 Share Napisano Październik 22, 2018 Było, ale odpowiadał ktoś inny. Dla mnie membranowa. Lubię, jak chodzi cicho. Rohan czy Gondor? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 22, 2018 Share Napisano Październik 22, 2018 Gondor Pajacyki czy rowerki? (ćwiczenia) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 23, 2018 Share Napisano Październik 23, 2018 Pajacyki zawsze na propsie! Gryf czy hipogryf? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 23, 2018 Share Napisano Październik 23, 2018 (edytowany) Hipogryf w końcu bliżej mi do nich Podmieniec czy Yak? Edytowano Październik 23, 2018 przez Starlight Sparkle Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 23, 2018 Share Napisano Październik 23, 2018 Podmieniec Książki w szeregu czy na kupce? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 23, 2018 Share Napisano Październik 23, 2018 W szeregu. Ładniej wygląda. Gra cyfrowa czy pudełkowa? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 23, 2018 Share Napisano Październik 23, 2018 Jak zwykle musisz mi jakiegoś ćwieka zasadzić! Powiem tak: kupowałem pudełkowe, lubiłem je, lecz idąc z duchem czasu zacząłem kompletować cyfrowe i aktualnie mam ich więcej, więc... CYFROWE A teraz prowokacja z mojej strony... Spoiler Twórczość Moonlight czy Victorii Luny? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 23, 2018 Share Napisano Październik 23, 2018 Cóż te dwie artystki mają dla mnie bardzo odmienny styl. Niektóre arty bardziej mi się podobają u Moon inne u Victorii. Jednak zważając na to, że dawno nie było nic od Victorii, to uznam, że na ten moment Moon... tak dyplomatycznie. Zamek Twilight Sparkle czy Scena Wielkiej I Potężnej Trixie!? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 23, 2018 Share Napisano Październik 23, 2018 Zamek Spoiler Sorka Trisia :* Nad jeziorem czy nad rzeką? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 23, 2018 Share Napisano Październik 23, 2018 nad rzeką Wozem czy Traktorem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 23, 2018 Share Napisano Październik 23, 2018 Wozem... Wóz czy przewóz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 25, 2018 Share Napisano Październik 25, 2018 Wóz Nawóz czy radiowóz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 25, 2018 Share Napisano Październik 25, 2018 Radiowóz Wschód czy Zachód? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 25, 2018 Share Napisano Październik 25, 2018 Zachód definitywnie Północ czy południe Polski? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 25, 2018 Share Napisano Październik 25, 2018 Południe. Katolicyzm czy Prawosławie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 25, 2018 Share Napisano Październik 25, 2018 14 minut temu, Starlight Sparkle napisał: Południe. Katolicyzm. Kanapeczki z pomidorami czy ketchupem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 25, 2018 Share Napisano Październik 25, 2018 Pomidorami DBZ czy GT? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 25, 2018 Share Napisano Październik 25, 2018 Zależy do masz na myśli... Niech będzie DBZ bo mi się kojarzy z Dragon Ball Z Popołudnie czy wieczór? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 25, 2018 Share Napisano Październik 25, 2018 Spoiler Właśnie o to chodziło. Dragon ball Z i Dragon Ball GT. Wieczór. Noc czy Dzień? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 25, 2018 Share Napisano Październik 25, 2018 NOC Lody waniliowe czy owocowe? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 25, 2018 Share Napisano Październik 25, 2018 Waniliowe... uwielbiam. Dla mnie mogłyby istnieć tylko takie. Szklanka czy kubek? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 25, 2018 Share Napisano Październik 25, 2018 Kubek Herbata granulowana czy w torebce? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 25, 2018 Share Napisano Październik 25, 2018 Taka w torebce. Hm może być i każda. Pomidorowa czy barszcz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 25, 2018 Share Napisano Październik 25, 2018 Uwielbiam obydwie! Niech będzie barszcz! Wstawanie od razu czy "tryb drzemki"? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się