Starlight Sparkle Napisano Styczeń 16, 2019 Share Napisano Styczeń 16, 2019 Ketchup Fluttershy czy Fluttershy wampir? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 17, 2019 Share Napisano Styczeń 17, 2019 Fluttershy. Wonderbolts czy Washouts? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 17, 2019 Share Napisano Styczeń 17, 2019 Można obydwa? Nie? no to Wonderbolts D&D czy Ogry i Ciemnice? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 17, 2019 Share Napisano Styczeń 17, 2019 Ogry i ciemnice To, co zwykle czy coś innego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 17, 2019 Share Napisano Styczeń 17, 2019 Zawsze coś innego Wygląd forum aktualny czy świąteczny? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 17, 2019 Share Napisano Styczeń 17, 2019 Aktualny. Starczy tych świąt! Cheerful Sparkle w końcu jest podmieńcem czy nie jest nim? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 17, 2019 Share Napisano Styczeń 17, 2019 Chyba nie Może się też dobrze ukrywać i wszyscy myślą, że nie jest, a w rzeczywistości jest. Ewentualnie jest podmieńcem, ale temu zaprzecza i jednocześnie rozkręca zabawę, w której wszyscy nazywają go podmieńcem by jak już ktoś naprawdę oskarży go o bycie takowym to nikt mu nie uwierzy bowiem każdy będzie myślał, że nadal trwa zabawa. Szczur czy mysz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 17, 2019 Share Napisano Styczeń 17, 2019 Mysz. Dobrze jest czy niedobrze jest? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 17, 2019 Share Napisano Styczeń 17, 2019 Dobrze. Przelew czy pobranie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 17, 2019 Share Napisano Styczeń 17, 2019 Przelew. Przesyłka do mieszkania czy do paczkomatu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 17, 2019 Share Napisano Styczeń 17, 2019 mieszkania Nie chce mi się potem chodzić za tym. pszeniczne czy chmielowe? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 17, 2019 Share Napisano Styczeń 17, 2019 Teoretycznie powinienem odmówić z racji tego, iż jest to pytanie prowokacyjne, ale... Spoiler Chmielowe Pół litra czy litr? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 17, 2019 Share Napisano Styczeń 17, 2019 Pół... chyba że pytasz o cole, to nie ma ograniczenia. Jasne czy Ciemne? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 17, 2019 Share Napisano Styczeń 17, 2019 Ciemne Wół czy osioł? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 17, 2019 Share Napisano Styczeń 17, 2019 osioł osiołek był w mlp i Kłapouchy jest osłem Mufasa czy Skaza? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 17, 2019 Share Napisano Styczeń 17, 2019 Mufasa, chociaż za jeden cytat Skazę szanuję... Spoiler "Otaczają mnie idioci" - Skaza, R. I. P. Siła czy słabość? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 17, 2019 Share Napisano Styczeń 17, 2019 Siła Dyktatura czy demokracja? Spoiler A tam nie było przypadkiem "Otaczają mnie kretyni" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 17, 2019 Share Napisano Styczeń 17, 2019 Demokracja, chociaż... Spoiler Pod rządami PISu to ja nie wiem! Niebo czy ziemia? Spoiler W zależności od tłumaczenia... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 17, 2019 Share Napisano Styczeń 17, 2019 ziemia W niebie nic nie ma tylko chmury Ziemia czy Mars? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 18, 2019 Share Napisano Styczeń 18, 2019 Ziemia Kajzerka czy bułka razowa? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 18, 2019 Share Napisano Styczeń 18, 2019 Kajzerka Kakao czy kawa zbożowa? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 18, 2019 Share Napisano Styczeń 18, 2019 OMG! Wybór między młotem a kowadłem! Niech już będzie to kakao Młot czy kowadło? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 18, 2019 Share Napisano Styczeń 18, 2019 Młot Samym młotem zrobisz więcej niż samym kowadłem. Kredki czy flamastry? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 18, 2019 Share Napisano Styczeń 18, 2019 Kredki Koc czy kołdra? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 18, 2019 Share Napisano Styczeń 18, 2019 kołdra Książka czy Storytel? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się