Gość Ziemowit Napisano Październik 20, 2015 Share Napisano Październik 20, 2015 Jaki talent macie? Chcielibyście się nim pochwalić? Tutaj możecie napisać co osiągnęliście w życiu, czy dostaliście jakieś nagrody i co jest waszym hobby. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Październik 20, 2015 Share Napisano Październik 20, 2015 Tutaj możecie napisać co osiągnęliście w życiu.No... ten tego... udało mi się dzisiaj wstać... przed dwunastą? :-;Jaki talent macie?Przedsiębiorczość, cwaniactwo, gra na pianinie i na nerwach. Dodatkowo przytulanie.Czy dostaliście jakieś nagrody?Rok 2013, druga nagroda w lokalnym konkursie jedzenia pączków podczas eventu na tłusty czwartek.Co jest waszym hobby?Podróże i ekonomia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Październik 20, 2015 Share Napisano Październik 20, 2015 Niestety chwilowo nie mam możliwości rozwijania swojego talentu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OttonandPooky Napisano Październik 20, 2015 Share Napisano Październik 20, 2015 Jaki talent macie? Chcielibyście się nim pochwalić? Tutaj możecie napisać co osiągnęliście w życiu, czy dostaliście jakieś nagrody i co jest waszym hobby.- Uwielbiam rysować i ludzie zazwyczaj wychwalają to co tworzę. - A co mi tam...macie moje bazgroły z ostatnich zajęć. -Zazwyczaj jak brałam udział w konkursach plastycznych.... zawsze dobywałam pierwsze miejsce, a nawet od jedne osoby dostałam bana na uczestniczenie w nich. Dodam jeszcze fakt, że twórca mojej ulubionej gry wychwala moją "twórczość" i mnie trawi... tak to jest duże osiągnięcie, bo Doug TenNapel raczej nielubi twórczości fanów (nie pytajcie...on jest specyficznym człowiekiem). -Hobby? Rysowanie i granie na nerwach innych :D. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Październik 20, 2015 Share Napisano Październik 20, 2015 Jaki talent macie? Chcielibyście się nim pochwalić? Tutaj możecie napisać co osiągnęliście w życiu, czy dostaliście jakieś nagrody i co jest waszym hobby.1. Uprawa rosiczek się liczy? A tak serio - analiza przyczynowo-skutkowa i dostrzeganie wzajemnych powiązań w biologii.2. No właśnie się chwalę, więc wnioskuję, że tak.3. Osiągnęłam dorosłość według prawa, choć się bardzo staram, to wciąż mnie nie wywalili ze studiów, raz zajęłam 3cie miejsce w konkursie literackim na forum, ten tego...4. Botanika, akwarystyka i ichtiologia, fantasy (zwłaszcza literatura oraz LARP), jazda konna, pisarstwo, rysunek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts