asie Napisano Październik 29, 2015 Autor Share Napisano Październik 29, 2015 (edytowany) >6 osób zapisanych po 3 dniach Czuję się jak Janusz Korwin-Mikke po ogłoszeniu wyników wyborów - ale poczekam do weekendu. Zdaję sobie też sprawę, że aktywizacja fandomowych graczy FC po dwóch latach trwa długo, ale po cichu liczyłem na trochę większy odzew. Edytowano Październik 29, 2015 przez Siekierkaarin!~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cygnus Napisano Listopad 9, 2015 Share Napisano Listopad 9, 2015 Za dużo napaskudziliście, moi drodzy. Nie liczyłbym na więcej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asie Napisano Listopad 9, 2015 Autor Share Napisano Listopad 9, 2015 3 godziny temu Cygim Łabędziowitz napisał: Za dużo napaskudziliście, moi drodzy. Nie liczyłbym na więcej. Było więcej już. Najwięcej bodaj na czwórce. Łącznie zapisało się na ten dotąd 25? Coś koło tego... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 22, 2015 Share Napisano Listopad 22, 2015 Wbiłabym, ale posiałam mojego starego skina z małym pegazem z zezem :/ jak odnajdę, to się zapiszę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arpegius Napisano Listopad 22, 2015 Share Napisano Listopad 22, 2015 (edytowany) W sumie to pograł bym ale nie miałem na czym bo od miesiąca czekałem na nowego laptopa... Cholibka prawie miesiąc serwer stoi a ja się dopiero dowiedziałem... Dużo was jeszcze gra? Jeżeli tak to chętnie dołączę, jak tylko dostanę sprzęt co to uciągnie. Edytowano Listopad 22, 2015 przez Arpegius Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się