asie Posted October 29, 2015 Author Share Posted October 29, 2015 (edited) >6 osób zapisanych po 3 dniach Czuję się jak Janusz Korwin-Mikke po ogłoszeniu wyników wyborów - ale poczekam do weekendu. Zdaję sobie też sprawę, że aktywizacja fandomowych graczy FC po dwóch latach trwa długo, ale po cichu liczyłem na trochę większy odzew. Edited October 29, 2015 by Siekierkaarin!~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cygnus Posted November 9, 2015 Share Posted November 9, 2015 Za dużo napaskudziliście, moi drodzy. Nie liczyłbym na więcej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
asie Posted November 9, 2015 Author Share Posted November 9, 2015 3 godziny temu Cygim Łabędziowitz napisał: Za dużo napaskudziliście, moi drodzy. Nie liczyłbym na więcej. Było więcej już. Najwięcej bodaj na czwórce. Łącznie zapisało się na ten dotąd 25? Coś koło tego... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmare Posted November 22, 2015 Share Posted November 22, 2015 Wbiłabym, ale posiałam mojego starego skina z małym pegazem z zezem :/ jak odnajdę, to się zapiszę Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arpegius Posted November 22, 2015 Share Posted November 22, 2015 (edited) W sumie to pograł bym ale nie miałem na czym bo od miesiąca czekałem na nowego laptopa... Cholibka prawie miesiąc serwer stoi a ja się dopiero dowiedziałem... Dużo was jeszcze gra? Jeżeli tak to chętnie dołączę, jak tylko dostanę sprzęt co to uciągnie. Edited November 22, 2015 by Arpegius Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts