1stChoice Napisano Listopad 8, 2015 Share Napisano Listopad 8, 2015 1 minutę temu Chief napisał: U mnie to aż bije testosteronem i zadziornym spojrzeniem godnym Clinta Eastwooda. :) To jeszcze spraw sobie dobre okulary i będzie ok. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiteHood Napisano Listopad 8, 2015 Share Napisano Listopad 8, 2015 Cytuj Sam jesteś zbyt klaczowaty :_; Coś bym napisał, ale Szekelman by mnie zbanował. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Listopad 8, 2015 Share Napisano Listopad 8, 2015 5 minut temu White Hood napisał: Coś bym napisał, ale Szekelman by mnie zbanował. Ciebie to bym prosił o w ogóle nie wypowiadanie się na mój temat, jeśli łaska. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stracony Nieśmiertelnik Napisano Listopad 8, 2015 Share Napisano Listopad 8, 2015 Siemka Kat! Miłego pobytu na forum, btw. świetne szkice :) 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarostaXD Napisano Listopad 9, 2015 Share Napisano Listopad 9, 2015 Damn It, jaka ty nieśmiała i delikatna. Nikt Cię tu nie zje, z wyjątkiem mojego brata którego pomyliłaś z kobietą xD Witam w każdym razie i muszę powiedzieć, że mnie trochę zniechęciłaś do rysowania ;_; . Rysujesz zajebiście, chwal się tym ile wlezie, a nie tak po cichaczu i poważnie. Od jak dawna rysujesz? Czy chcesz zrobić sobie jakieś przekłucie piercingowe i dlaczego jest to Labret? Jakich materiałów używasz do rysowania ? Byłaś na ponymeecie? Zapraszam na pogaduchy na priv c: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Katniss. Everdeen Napisano Listopad 10, 2015 Autor Share Napisano Listopad 10, 2015 9 listopad 2015 StarostaXD napisał: Damn It, jaka ty nieśmiała i delikatna. Nikt Cię tu nie zje, z wyjątkiem mojego brata którego pomyliłaś z kobietą xD Witam w każdym razie i muszę powiedzieć, że mnie trochę zniechęciłaś do rysowania ;_; . Rysujesz zajebiście, chwal się tym ile wlezie, a nie tak po cichaczu i poważnie. Od jak dawna rysujesz? Czy chcesz zrobić sobie jakieś przekłucie piercingowe i dlaczego jest to Labret? Jakich materiałów używasz do rysowania ? Byłaś na ponymeecie? Zapraszam na pogaduchy na priv c: Nie, nie chce nic przekłuwać. Mam już przekute uszy. Co do Twojego brata.... już przeprosiłam i mam nadzieje że to wystarczy. Najczęściej rysuję : ołówkiem, węglem lub suchymi pastelami. Zdarza się też że namażę coś długopisem. Od kiedy rysuję... Cóż to trudne pytanie bo nie pamiętam od kiedy dokładnie.. Robię to od kiedy pamiętam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiscorsBass Napisano Listopad 11, 2015 Share Napisano Listopad 11, 2015 Powitanie!! ~~Mam pytanie!! Czy li znasz pochodzenie swojego awka? ^^ Zainteresowała mnie jego estetyka, nawet znalazłem go w całkiem ślicznej rozdzielczości, niemniej danych na temat jego źródeł - brak x] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Katniss. Everdeen Napisano Listopad 11, 2015 Autor Share Napisano Listopad 11, 2015 18 godzin temu DiscorsGreyjoyBass napisał: Powitanie!! ~~Mam pytanie!! Czy li znasz pochodzenie swojego awka? ^^ Zainteresowała mnie jego estetyka, nawet znalazłem go w całkiem ślicznej rozdzielczości, niemniej danych na temat jego źródeł - brak x] Nie, niestety nie znam jego pochodzenia... Wybrała go z tego względu że mi ròwnież się bardzo spodobał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiscorsBass Napisano Listopad 11, 2015 Share Napisano Listopad 11, 2015 (edytowany) Heh, takiej też odpowiedzi się spodziewałem, gdy okazało się, iż jego pochodzenie nie tylko mnie sprawia problem, ale także paru innym personom w internecie, z czego jedna była na tyle zachwycona obrazkiem, że przerobiła go do lepszej rozdzielczości metodą wektorową, oto efekt: [link] Ciekawe, czy komuś się uda odnaleźć zaginione źródło tego arta kiedyś ^^ Edytowano Listopad 11, 2015 przez DiscorsGreyjoyBass Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Katniss. Everdeen Napisano Listopad 12, 2015 Autor Share Napisano Listopad 12, 2015 Faktycznie. Efekt jest naprawdę świetny. I myślę zę poszukiwanie trzeba by było zlecić S. Holmesowi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się