Lemuur Napisano Listopad 20, 2015 Share Napisano Listopad 20, 2015 Szaleństwo Pinkameny - nietypowe zjawisko psychologiczne, objawiające się, gdy Pinkamena osiągnie swój "limit". Nasza Pinka staje się wtedy niebezpieczna, zaczynają przez nią przemawiać skłonności psychopatyczne. Podczas ostatnio odnotowanego szaleństwa zamknęła w swej samotni ponad 20 kucyków i mordowała z zimną krwią, zadając rozmaite pytania, na podstawie których decydowała, kogo zabije. Kto zatem ma w sobie dość odwagi, by stawić czoła Szalonej Pinkamenie? ;> Aby zapisać się do zabawy po prostu odezwij się w poście :3. Do udziału potrzebne Ci będzie imię (może być nick) i rasa (ziemny, pegaz, jednorożec, alicorn). Gra ruszy jak zbierzemy 12 chętnych. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkane Whisper Napisano Listopad 20, 2015 Share Napisano Listopad 20, 2015 No to ja chętnie, jako ja, ale bez błędu, czyli Arcane Whisper; jednorożec. Pewnie zginę jako pierwszy, ale ktoś musi... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alder Napisano Listopad 20, 2015 Share Napisano Listopad 20, 2015 Śmierć, zniszczenie, chaos, szaleństwo... czego chcieć więcej? Bierzemy to na klatę a jak! Alder, ziemny... będzie zabawnie XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Listopad 20, 2015 Share Napisano Listopad 20, 2015 (edytowany) Ja też się dołączę. Śmierć w męczarniach brzmi zabawnie Misaki pegaz Edytowano Listopad 20, 2015 przez BlackHawk Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Listopad 20, 2015 Share Napisano Listopad 20, 2015 Ja tam się zapisze. Ziemowit (Jednorożec) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velvie Napisano Listopad 20, 2015 Share Napisano Listopad 20, 2015 Infinity - jednoróżka ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Listopad 20, 2015 Share Napisano Listopad 20, 2015 (edytowany) Też się zapiszę. Galvanite - ziemniak, bo jak zawsze najmniej popularny, a alicorny to bym całkiem wywalił, bo jednak są tylko 4 i niech tak zostanie. Edytowano Listopad 20, 2015 przez Chief Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilcza Napisano Listopad 20, 2015 Share Napisano Listopad 20, 2015 To będzie ciekawe doświadczenie No to chętna jest Wilcza, która jest ziemniakiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salto Napisano Listopad 20, 2015 Share Napisano Listopad 20, 2015 Phoenix, pegaz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Listopad 21, 2015 Autor Share Napisano Listopad 21, 2015 No dalej, dalej! :D Jeszcze tylko 3 osoby! (odświeżam temat co by podświetlił się na głównej stronie). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Listopad 26, 2015 Share Napisano Listopad 26, 2015 W sumie też odświeżę trochę temat. Dalej dołączajcie, będzie spoko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pani Mączka Napisano Listopad 29, 2015 Share Napisano Listopad 29, 2015 Jeżeli zaproszenie jest nadal aktualne to ja chętnie Merwety- pegaz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Listopad 30, 2015 Autor Share Napisano Listopad 30, 2015 Yolo! Dość czekania! Ile osób zbierzemy, tyle zbierzemy, jutro zabawa wystartuje :D. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Selenium v.2 Napisano Listopad 30, 2015 Share Napisano Listopad 30, 2015 Ja! Selena, Jednorożec. Super pomysł Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Grudzień 1, 2015 Share Napisano Grudzień 1, 2015 Ja też się chcę bawić Renard - jednorożec Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts