Gość Maniek Napisano Styczeń 21, 2016 Share Napisano Styczeń 21, 2016 Muszę przyznać, że naprawdę bardzo ciężki wybór, wszystkie 4 arty są super, po dłuższym namyślę wybiorę Fafkesa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Styczeń 21, 2016 Share Napisano Styczeń 21, 2016 (edytowany) Fafkes Edytowano Styczeń 21, 2016 przez Chief Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LenitaPegazica Napisano Styczeń 21, 2016 Share Napisano Styczeń 21, 2016 Numer 4 czyli Fafkes! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
coffeInka Napisano Styczeń 21, 2016 Share Napisano Styczeń 21, 2016 Branthos... Ale wyjątkowo udane arty Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iri Napisano Styczeń 22, 2016 Share Napisano Styczeń 22, 2016 Branthos Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Branthos Napisano Styczeń 22, 2016 Share Napisano Styczeń 22, 2016 Wszystkie są cudowne, ale głosuję na Chiefa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Styczeń 22, 2016 Share Napisano Styczeń 22, 2016 Fafkes Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Styczeń 23, 2016 Autor Share Napisano Styczeń 23, 2016 - Patrz Pinkie koleje arty. Niestety nasza zabawa Powoli dobiega końca. - Tak jeszcze jeden miesiąc i można składać nasz kalendarz Yay. - Tak moja droga. Swoją droga ciekawe czym na koniec nasz zaskoczą? 21.01.2016 at 22:09 Fafkes napisał: Niniejszym ogłaszam że ten art jest zarezerwowany na miesiąc Listopad Gratuluje. Yay A Teraz otwieram nabór fanartów na miesiąc Grudzień Jest to jeden z fajniejszych miesięcy chyba głownie ze względu na święta i prezenty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Styczeń 23, 2016 Share Napisano Styczeń 23, 2016 Grudzień [emoji14] : 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Branthos Napisano Styczeń 23, 2016 Share Napisano Styczeń 23, 2016 Na grudzień: 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asd Napisano Styczeń 23, 2016 Share Napisano Styczeń 23, 2016 Grudzień: Bo prawda jest taka że i tak każdy siedzi w zimno w domu Spoiler 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Styczeń 23, 2016 Autor Share Napisano Styczeń 23, 2016 Cóż........ Miną czas na wrzucanie artów na Grudzień. Czyja propozycja zamknie nasz kalendarz? - Bertram - Branthos - Obremon Zachęcam was do głosowania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
coffeInka Napisano Styczeń 24, 2016 Share Napisano Styczeń 24, 2016 Bertram 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iri Napisano Styczeń 24, 2016 Share Napisano Styczeń 24, 2016 Branthos Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inki ;P Napisano Styczeń 24, 2016 Share Napisano Styczeń 24, 2016 Bertram 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Branthos Napisano Styczeń 24, 2016 Share Napisano Styczeń 24, 2016 Obremon 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asd Napisano Styczeń 24, 2016 Share Napisano Styczeń 24, 2016 Bertram 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Styczeń 25, 2016 Autor Share Napisano Styczeń 25, 2016 - Wreszcie nasz kalendarz jest gotowy Yay. - Tak moja droga, wszystko co dobre kiedyś się kończy, nawet nasza zabawa. - Ciekawe czy za rok rozpoczniemy kolejną edycje? - Zobaczymy , jeśli po reorganizacji będzie taka możliwość to raczej tak. - Oki doki. - Niniejszym ogłaszam że ostatnim artem w II Edycji kalendarza Pinkie zostaje propozycja Bertrama - Gratuluje. - Chciałbym podziękować ...... - Hej i ja też!! - To znaczy ja i Pinkie chcielibyśmy podziękować wszystkim zarówno tym co wstawiali arty jak i tym co głosowali za udział w zabawie. - Byliście super, wszystkie arty są bardzo fajne, szkoda że nie dało się użyć wszystkich. - Tak , czasami tak bywa. 23.01.2016 at 14:10 Bertram Quist napisał: : Mała notka organizacyjna dla was o ile znajdę czas to link do kalendarza wstawię już jutro tak ok 21:30. Co do następnych edycji to nie mam pojęcie czy się odbędą, ponieważ nie wiem jak to będzie po reorganizacji forum. Jeśli nie zdążycie pobrać kalendarza (będzie on w paczce rar) z tematu samej zabawy a będzie on nie dostępny ,to piszcie do mnie na Priv to dam wam link. Jeszcze raz dziękuje za wzięcie udziału. Brohoof. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Styczeń 25, 2016 Autor Share Napisano Styczeń 25, 2016 Proszę oto link do pobrania kalendarza: https://drive.google.com/file/d/0B2JI5gWCajKheWgzalVxMDVBeEk/view?usp=sharing 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Styczeń 26, 2016 Share Napisano Styczeń 26, 2016 Wszystko fajnie, ale dla spokoju serca powinieneś na końcu lub w informacji jakiejś podać autorów artów (tych z devianta). Jednak to ich dzieła Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts