Inksona Napisano Listopad 30, 2015 Share Napisano Listopad 30, 2015 (edytowany) Rysowane myszką w Open Canvas. Spoiler http://fav.me/d9ifug1 Edytowano Listopad 30, 2015 przez Inksona 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Listopad 30, 2015 Share Napisano Listopad 30, 2015 Obrazek nie działa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inksona Napisano Listopad 30, 2015 Autor Share Napisano Listopad 30, 2015 Właśnie teraz Uszatka napisał: Obrazek nie działa. Już mam linka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Listopad 30, 2015 Share Napisano Listopad 30, 2015 Widzę, że jakąś praktykę w rysowaniu już przeszłaś. Co do anatomii nie mam zastrzeżeń i w sumie tylko musiałabyś popracować nad ogólnym ulepszaniem swojej kreski ^^ Innymi słowy jest bardzo dobrze. Jeśli zaś chodzi o obrazek to proponuję robić przezroczyste tła jeśli tła ma nie być. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Efei Napisano Listopad 30, 2015 Share Napisano Listopad 30, 2015 Zad sprawia wrażenie nieco zbyt szerokiego, ale po zastanowieniu się stwierdzam, że nie wiem jak można by to skorygować, bo anatomicznie wygląda poprawnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Listopad 30, 2015 Share Napisano Listopad 30, 2015 Czy ja wiem... Pinkie Pie ma nogi rozłożone na boki i to dosyć szeroko. Normalne, że w takiej pozycji zad będzie się wydawał większy. Ewentualnie cutie mark po prawej stronie mógłby być nieco niżej i bardziej z tyłu uda. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Listopad 30, 2015 Share Napisano Listopad 30, 2015 Rysunek jak dla mnie jest OK. Forumowi graficy napiszą coś przydatnego. Od siebie dodam, że masz błąd/literówkę. Nie "belonDs", a "belonGs" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Listopad 30, 2015 Share Napisano Listopad 30, 2015 (edytowany) Generalnie nie jest źle , zważywszy na to że rysowałaś myszka, co według mnie jest nie lada osiągnięciem w porównaniu do precyzyjnego tabletu graficznego. Co do błędów to uważam podobnie jak Uszatka że zad powinien być odrobinę większy i CM (ten po prawej) bliżej krańca uda. Edytowano Listopad 30, 2015 przez KamilPL 94 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silicius Napisano Grudzień 1, 2015 Share Napisano Grudzień 1, 2015 Jako, że o znaczkach już mówili inni, nie mam co powtarzać... ale mi nie pasuję coś jeszcze: Pinkie nie wygląda jakby ją unosiły balony, tylko raczej jakby lewitowała(a balony były po prostu do niej przyczepione). Jeśli nie miało tak być, to mam radę: linki powinny być bardziej napięte a balony ciągnąć ją w górę. Poza w jakiej teraz jest powinna być bardziej dynamiczna, zgodnie z grawitacją musi się wychylać a nie sądze żeby wytrzymała w takiej pozycji dłużej niż na to fizyka pozwala... Podsumowując: wizualnie świetnie(poza znaczkami), ale fizyka trochę mniej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się