Inksona Posted November 30, 2015 Share Posted November 30, 2015 (edited) Rysowane myszką w Open Canvas. Spoiler http://fav.me/d9ifug1 Edited November 30, 2015 by Inksona 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sowenia Posted November 30, 2015 Share Posted November 30, 2015 Obrazek nie działa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inksona Posted November 30, 2015 Author Share Posted November 30, 2015 Właśnie teraz Uszatka napisał: Obrazek nie działa. Już mam linka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sowenia Posted November 30, 2015 Share Posted November 30, 2015 Widzę, że jakąś praktykę w rysowaniu już przeszłaś. Co do anatomii nie mam zastrzeżeń i w sumie tylko musiałabyś popracować nad ogólnym ulepszaniem swojej kreski ^^ Innymi słowy jest bardzo dobrze. Jeśli zaś chodzi o obrazek to proponuję robić przezroczyste tła jeśli tła ma nie być. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Efei Posted November 30, 2015 Share Posted November 30, 2015 Zad sprawia wrażenie nieco zbyt szerokiego, ale po zastanowieniu się stwierdzam, że nie wiem jak można by to skorygować, bo anatomicznie wygląda poprawnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sowenia Posted November 30, 2015 Share Posted November 30, 2015 Czy ja wiem... Pinkie Pie ma nogi rozłożone na boki i to dosyć szeroko. Normalne, że w takiej pozycji zad będzie się wydawał większy. Ewentualnie cutie mark po prawej stronie mógłby być nieco niżej i bardziej z tyłu uda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cipher 618 Posted November 30, 2015 Share Posted November 30, 2015 Rysunek jak dla mnie jest OK. Forumowi graficy napiszą coś przydatnego. Od siebie dodam, że masz błąd/literówkę. Nie "belonDs", a "belonGs" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamiiru Posted November 30, 2015 Share Posted November 30, 2015 (edited) Generalnie nie jest źle , zważywszy na to że rysowałaś myszka, co według mnie jest nie lada osiągnięciem w porównaniu do precyzyjnego tabletu graficznego. Co do błędów to uważam podobnie jak Uszatka że zad powinien być odrobinę większy i CM (ten po prawej) bliżej krańca uda. Edited November 30, 2015 by KamilPL 94 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silicius Posted December 1, 2015 Share Posted December 1, 2015 Jako, że o znaczkach już mówili inni, nie mam co powtarzać... ale mi nie pasuję coś jeszcze: Pinkie nie wygląda jakby ją unosiły balony, tylko raczej jakby lewitowała(a balony były po prostu do niej przyczepione). Jeśli nie miało tak być, to mam radę: linki powinny być bardziej napięte a balony ciągnąć ją w górę. Poza w jakiej teraz jest powinna być bardziej dynamiczna, zgodnie z grawitacją musi się wychylać a nie sądze żeby wytrzymała w takiej pozycji dłużej niż na to fizyka pozwala... Podsumowując: wizualnie świetnie(poza znaczkami), ale fizyka trochę mniej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts