Therinius Napisano Listopad 3, 2012 Share Napisano Listopad 3, 2012 Aaa... niestety, nie uzyskałem myszki i dzisiaj nie moge (chyba że na touch-padzie, ale to jest kaleczenie rzemiosła). Jutro wieczorem będę miał dopiero. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RasialdoDrewnialdo Napisano Listopad 7, 2012 Autor Share Napisano Listopad 7, 2012 Niebiescy- -ZabojczyFistaszek(Fizzior) (AP) -Yaardrake (Pantek) (AD- Off-Tank) -Therinius( za to że nie wybrałeś dostajesz AD Carry ) -Redemptorus (Diana Jungle or mid) -Ninster6000(byle co ...) Fioletowi- -Zaraza82(Więcej wypisałeś tam Carry więc dostajesz jednego z nich) :PP -KatynistaPL(Garen or Xin) -sonicpegasus (Jakiś (na)tanek(tank)) -Xedfs(Varus or Ziggs) -RockerRD (Ezio) Moje gg to :40133886 MECZ:09.11.2012 (dlatego że już po update iii rozpoczniemy 3 sezon xD) Godzina? hmm 17.00-20.00 ;( ja też mam mało czasu więc ciągle termin przestawiam ;/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Listopad 8, 2012 Share Napisano Listopad 8, 2012 Postaram się być ale różnie to jest. Mój komputer strasznie gryzie się z gg co okazało się dopiero niedawno... Więc dodajcie mnie po prostu do przyjaciół już na samym LoL'u. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nister Napisano Listopad 8, 2012 Share Napisano Listopad 8, 2012 Hmm wynikało by że muszę grać najbardziej znienawidzonym typem...supportem ;c Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fisk Adored Napisano Styczeń 23, 2013 Share Napisano Styczeń 23, 2013 Nick: Fisk Adored Nie mam wymagan co do postaci (jednak najwiecej grlaem Shaco, Nidalee) Dysponuje serwerem mumble z mozliwoscia zakladania wlasnego pokoju z haslem. Jesli ktos jest zainteresowany to zapraszam na gg ( w profilu), Pw lub samej grze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdanorPL Napisano Styczeń 23, 2013 Share Napisano Styczeń 23, 2013 Nick ten co tutaj Bochater: Hmm... Random (why not ) lvl 30 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fisk Adored Napisano Luty 7, 2013 Share Napisano Luty 7, 2013 Duzo lepszym pomyslem jest odpalenie na stałe kanału chatowego MLPPolska jak to ktoś już proponował w innym temacie, w taki sposób po włączeniu gry widzimy czy jest ktokolwiek kto chciałby zagrać, a wtedy dogadanie się co do postaci to "pikuś". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts