RasialdoDrewnialdo Napisano Sierpień 12, 2012 Share Napisano Sierpień 12, 2012 Witam ,chciałbym zaprezentować mój pomysł a mianowicie: Zagralibyśmy 5 vs 5. Wybierając Bohaterów (championów) w tym momencie zapisu. I Zapisując się swoim nickiem w tak zwanym LOLU. ---------------------------------- Podanie wyglądać ma tak: Nick: Bohater którym zamierzamy grać: Lvl: Nick:ZabojczyFistach Bohater którym zamierzamy grać:Fizz Szachraj sztormów (uwalniacz Orek) Lvl:27 Aaa Moje gg to:40133886 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rocker Napisano Sierpień 17, 2012 Share Napisano Sierpień 17, 2012 Nick: RockerRD Bohater którym zamierzamy grać: Ezreal Lvl: 30 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avro Napisano Sierpień 17, 2012 Share Napisano Sierpień 17, 2012 Kiepski pomysł. Zwykły ARAM byłby lepszy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Sierpień 17, 2012 Share Napisano Sierpień 17, 2012 Jestem za Aram, można by się zgadać w kilku, pokój odpowiedni ustawić z hasłem i pograć sobie kilka razy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spinwide Napisano Sierpień 18, 2012 Share Napisano Sierpień 18, 2012 Nick:Yaardrake Lvl:30 Champ: Pantheon Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zaraza Napisano Sierpień 18, 2012 Share Napisano Sierpień 18, 2012 Nick: Zaraza82 Bohater którym zamierzamy grać: hm... mogę grać Teemo, Tristaną, Alistarem, Ashe, Ryze i innymi ; p szczerze mówiąc to nie wiem, potem się zobaczy xD Lvl: 16 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Therinius Napisano Sierpień 27, 2012 Share Napisano Sierpień 27, 2012 nick: Therinius Bohater: Grać moge wieloma postaciami. Lvl: 30 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Wrzesień 1, 2012 Share Napisano Wrzesień 1, 2012 Nick: KatynistaPL Bohater: Garen, Xin albo Shyvana. Lvl: 30 A ja jestem za zwykłym 5 vs 5 na Summoner's Rift. Nie przepadam za ARAM'i. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RasialdoDrewnialdo Napisano Wrzesień 16, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 16, 2012 Niebiescy- -ZabojczyFistaszek(Fizzior) (AP) -Yaardrake (Pantek) (AD- Off-Tank) -Therinius( za to że nie wybrałeś dostajesz AD Carry ) -Redemptorus (Diana Jungle or mid) - Fioletowi- -Zaraza82(Więcej wypisałeś tam Carry więc dostajesz jednego z nich) :PP -KatynistaPL(Garen or Xin) - -Xedfs(Varus or Ziggs) -RockerRD (Ezio) Moje gg to :40133886 Narazie to wygląda tak. Brakuje 4 graczy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Therinius Napisano Wrzesień 16, 2012 Share Napisano Wrzesień 16, 2012 Skoro brakuje 4 graczy to na razie można 3vs3, a jak się uzbierają to zwykłe SF Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redemptor Napisano Wrzesień 16, 2012 Share Napisano Wrzesień 16, 2012 Nick:Redemptorus Bohater:Diana mid/jungle Lvl: 30 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xedfs Napisano Wrzesień 16, 2012 Share Napisano Wrzesień 16, 2012 Nick: Xedfs Bohater:Shen albo Gragass Lvl:30 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adisso Napisano Październik 21, 2012 Share Napisano Październik 21, 2012 Ja bym był chętny na aramy, lepszy fun jest. Nick ImAkaEzreal Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marvelus113 Napisano Październik 21, 2012 Share Napisano Październik 21, 2012 Ja również dam: nick: Marvelus113 lvl: 12 champion: fiddlesticks Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dybson Napisano Październik 22, 2012 Share Napisano Październik 22, 2012 Jakby co to jestem do dyspozycji w piątek wieczorem nick: dybal lvl; 30 champ: Ashe albo jakieś inne ad carry Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nister Napisano Październik 22, 2012 Share Napisano Październik 22, 2012 Nick: Nister6000 Lvl: 30 Champ: Wszystko co mam oprócz supportów D: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SonicPegasus Napisano Październik 25, 2012 Share Napisano Październik 25, 2012 Nick: sonicpegasus Lvl: 11 (Ale nie jestem noobem, dawno nie grałem na tym koncie po prostu) Champ: Ryze, Nunu, jakiś offtank z rotacji. Najlepiej dopasować drużynę podczas wyboru postaci. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RasialdoDrewnialdo Napisano Październik 27, 2012 Autor Share Napisano Październik 27, 2012 Niebiescy- -ZabojczyFistaszek(Fizzior) (AP) -Yaardrake (Pantek) (AD- Off-Tank) -Therinius( za to że nie wybrałeś dostajesz AD Carry ) -Redemptorus (Diana Jungle or mid) -Ninster6000(byle co ...) Fioletowi- -Zaraza82(Więcej wypisałeś tam Carry więc dostajesz jednego z nich) :PP -KatynistaPL(Garen or Xin) -sonicpegasus (Jakiś (na)tanek(tank)) -Xedfs(Varus or Ziggs) -RockerRD (Ezio) Moje gg to :40133886 MECZ:09.11.2012 (dlatego że już po update iii rozpoczniemy 3 sezon xD) Godzina? hmm 17.00-20.00 ;( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Październik 29, 2012 Share Napisano Październik 29, 2012 Moja mała propozycja: Organizator tego wszystkiego powinien napisać do każdej z osób które się zgłosiły wiadomość na PW z informacja kiedy np. mogli byśmy zrobić konferencje może nawet na GG i ustalić godzinę która wszystkim by w miarę odpowiadała albo coś tego typu... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nister Napisano Październik 29, 2012 Share Napisano Październik 29, 2012 Zalecam też dodać jakieś rezerwy bo wiadomo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rocker Napisano Listopad 2, 2012 Share Napisano Listopad 2, 2012 A o której gramy tak btw? bo muszę jeszcze szczura odebrać. A i jak by co to ewentualnie mogę grać Ahri na midzie albo czymkolwiek na jungli Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Therinius Napisano Listopad 2, 2012 Share Napisano Listopad 2, 2012 Ja bym proponował jutro wieczorem. Pisać na priv jak coś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rocker Napisano Listopad 2, 2012 Share Napisano Listopad 2, 2012 Spoko mi pasuje bo jutro mam czas i muszę jeszcze szczura ogarnąć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Listopad 2, 2012 Share Napisano Listopad 2, 2012 Hmm... to jeśli by coś z tego wyszło napiszcie do mnie na GG Mój nr: 45139562 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redemptor Napisano Listopad 3, 2012 Share Napisano Listopad 3, 2012 Skoro tak to może ustalmy godzinę, dobrze by było żeby każdy potwierdził udział, może napiszmy na priv ? Co do godziny proponuję 20.00 ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts