Rory Mercury Napisano Grudzień 13, 2015 Share Napisano Grudzień 13, 2015 (edytowany) Hejka. Mam na imie Edyta ale mowia na mnie Rainbow:-) jestem szalona osobka z ADHD (Oczywiscie nie na serio:-)). Jestem ruchliwa i nie umiem siedzec w miejscu no wyjatek to autobus:-) nawet w pracy ciagle kursuje i wyjezdzam:-) po za tym jestem osoba wrecz przesadnie lojalna i dotrzynam slowa chocby nim miala byc gwiazdka z nieba:-) taki ze mnie szalony kucyk:-) ale co tu pisac. Nie da sie tak wiec zapraszam do kontaktu:-) a i jak sam tytul wskazuje mieszkam w stolicy:-) przepraszam za brak polskich znakow ale nie mam teraz kompa i mam uszkodzony telefon (wredny dotykowy ekran:-(!) Edytowano Grudzień 13, 2015 przez RAinbow Dash:) 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simplistic Napisano Grudzień 13, 2015 Share Napisano Grudzień 13, 2015 Miło poznać! 1. O ulubionego kuca z mane6 nie pytam bo to chyba jasne. Ale: kto z kucyków tła i tych złych podbił twe serce? 2. Jak z pracą ? Atmosfera ok? 3. Czytałaś ostatnio coś ciekawego? To tyle ode mnie Miłego pobytu, obyś poznała ciekawe osoby, które podzielają twoje szaleństwo! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrozenTear7 Napisano Grudzień 13, 2015 Share Napisano Grudzień 13, 2015 No hej hej! 1. Jakiego kucyka najbardziej lubisz? 1serio. Jak długo siedzisz w fandomie? 2. Czy robisz coś artystycznego? Rysunki, rzeźby, płaskorzeźby, freski Michała Anioła? 3. Ulubiony zespół/artysta? Zwykły oraz fandomowy? ^^ 4. Jak żyć? Pozdrawiam i miłego pobytu na forum :3 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silicius Napisano Grudzień 13, 2015 Share Napisano Grudzień 13, 2015 Witam sąsiada (prawie, to samo miasto) mam tylko dwa pytania: - W jakiej dzielnicy mieszkasz? - Będziesz na tym meecie? https://www.facebook.com/events/1008024199218877/ 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuracyja Napisano Grudzień 13, 2015 Share Napisano Grudzień 13, 2015 No elo ( ͡° ͜ʖ ͡°) W jakie gry grasz? PS. ze stolicy, nie z #grammarnazi 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velvie Napisano Grudzień 13, 2015 Share Napisano Grudzień 13, 2015 Cześć, sąsiadko ^^ 1. Lubisz Rarity? 2. A Coloraturę? 3. A Sassy Saddles? 4. A Coco Pommel? 5. A Oreo? 6. A mnie? ^^ Miłej zabawy na forum :3 PS Plz używaj wielkich i małych liter ;-; 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Major Napisano Grudzień 13, 2015 Share Napisano Grudzień 13, 2015 Witam W imieniu kapitan Spitfire i całego zespołu wonderbolts Też jestem nadbobudliwy ^^A teraz kilka pytanek 1.Jakiej muzyki słuchasz? 2.Uprawiasz jakiś sport? 2.Co sądzisz o wonderbolts? 3.Lubisz Spitfire? Dziękuje za odpowiedzi i baw się dobrze 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Grudzień 14, 2015 Share Napisano Grudzień 14, 2015 Witaj na forum , baw się dobrze łap na start. Zadam ci parę standardowych pytań: - Lubisz Pinkie Pie? - Ulubiona zła postać? - Wolisz Twilight jako Alikorna czy Jednorożca ? - Luna czy Celestia? - Fanart/fanfic (rysujesz/piszesz)? Jeśli nie wiesz jak zacząć swoją przygodę na naszym forum to zapraszam do quizu Pinkie Pie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
silver_shield Napisano Grudzień 15, 2015 Share Napisano Grudzień 15, 2015 Siema. Czy lubisz podròżować do innych miast na meety? Byłaś gdzieś na meecie po za stolicą? Po opisie widzę że mamy dużo wspòlnego ^^ Ròwnież jestem nadpobudliwy kocham RD, i podròże. Jeśli chcesz o tym pogadać, to zaprasza na priv Wysłane z mojego Tab2A7-10F przy użyciu Tapatalka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Grudzień 15, 2015 Share Napisano Grudzień 15, 2015 Witaj. Z tego co widziałem na twoim profilu, masz tyle lat co ja. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się