Óciek Napisano Grudzień 29, 2015 Share Napisano Grudzień 29, 2015 Hej wszystkim. Mam na imię Maciej, 15 lat. Lubię rysować (głównie MLP), słuchać muzyki i "filozofować". Ps. może znalazł by się ktoś, kto by mi pomógł odnaleźć się na forum. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scar Napisano Grudzień 29, 2015 Share Napisano Grudzień 29, 2015 Hej i witam na tym forum mimo że sam jestem nowy parę minut i się tutaj odnajdziesz, gwarantuje ci to 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sleeping Napisano Grudzień 29, 2015 Share Napisano Grudzień 29, 2015 Hej witaj u nas , mówisz, że rysujesz, pokazałbyś parę twoich dzieł? Napewno odnajdziesz się na forum, niedługo sylwester będziesz miał czas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Óciek Napisano Grudzień 29, 2015 Autor Share Napisano Grudzień 29, 2015 Nwm :/ jakoś nie lubię pokazywać rysunków. Może później 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zexel Napisano Grudzień 29, 2015 Share Napisano Grudzień 29, 2015 Witoj w naszych pastelowych progach Pytania! 1. Jakieś hobby? 2. Ulubiona gra? 3. Ulubiony kuc? 4. Jakiej muzyki słuchasz? I plz zmień avka bo powoduje, że placze ;--; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Selenium v.2 Napisano Grudzień 29, 2015 Share Napisano Grudzień 29, 2015 Witaj przyjacielu w naszych skromnych kucykowych progach Zacznijmy od twoich spraw prywatnych: 1. Gdzie mieszkasz? 2. Masz jeszcze jakieś ulubione filmy / seriale oprócz MLP? 3. Jaką techniką najbardziej lubisz rysować? Teraz sprawy kucykowo - fandomowe 1. Ulubiona postać z mane6? 2. Co sądzisz o shippowaniu kucy? 3. Najlepszy antagonista to... 4. Od kiedy jesteś w fandomie? 5. Co zaciągnęło Cię do fandomu? Pozdrawiam rówieśnika Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mcpunkey Napisano Grudzień 29, 2015 Share Napisano Grudzień 29, 2015 Witaj Kucyku Mam nadzieje że ci się u nas spodoba Też nie dawno dołączyłem i mi się od razu spodobało 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Óciek Napisano Grudzień 29, 2015 Autor Share Napisano Grudzień 29, 2015 @Zexel ! Witom cię. 1.Robienie zdjęć dla napisów na kapslach tymbarków. 2.Nie wiem o co dokładnie chodzi, ale jak coś to szachy. 3.Księżniczka Luna. 4.Hymn...trochę tego, ale chyba tak głównie to Trap Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Major Napisano Grudzień 29, 2015 Share Napisano Grudzień 29, 2015 Siemanko. Gwarantuje tobie że będzie zajebiście Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Óciek Napisano Grudzień 29, 2015 Autor Share Napisano Grudzień 29, 2015 @Selenium Hejj 1.Okolice Sokółki. 2.Tak, ale nie chce mi sie wymieniać. 3.Ołówkiem. 4.Rarity 5.------- 6.------- 7.Od bodajże godziny. 8.Jeśli lubię MLP, to czemu by przystąpić do fandomu? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zexel Napisano Grudzień 29, 2015 Share Napisano Grudzień 29, 2015 godzinę temu mcpunkey napisał: 4 minuty temu Óciek napisał: @Selenium Hejj 1.Okolice Sokółki. A gdzie dokładnie? Bo ja mieszkam w Sokółce Btw: sory mcpunkey za "fałszywa" zacytowanie, ale mój tablet warjuje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mcpunkey Napisano Grudzień 29, 2015 Share Napisano Grudzień 29, 2015 Właśnie teraz Zexel ! napisał: Btw: sory mcpunkey za "fałszywa" zacytowanie, ale mój tablet warjuje Spoko xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Grudzień 30, 2015 Share Napisano Grudzień 30, 2015 Miło mi powitać kolejnego użytkownika, który zapędził się tutaj w celu bliżej mi nie znanym Więc witam Może pytanie? 1. Którą postacią jesteś ... a raczej z którą się najbardziej utożsamiasz? 2. Co sądzisz o pośmiertnym życiu? 3. Wierzysz w coś, wiadomo w jakim sensie. Może trochę zbyt prywatne pytania, ale możesz na nie nie odpowiadać. Nieważne. Życzę miło spędzonego czasu na forum. Baw się dobrze Jakbyś czegoś nadal nie rozumiał, to postaram się jakoś pomóc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Grudzień 30, 2015 Share Napisano Grudzień 30, 2015 (Ten awatar XD) Witamy w piekle na forume. Baw się dobrze dziecino. Pamiętaj tylko, że w mej lewej ręce znajduje się nóż, więc spróbuj tylko robić tutaj spam. a zawołam modów >:| Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Óciek Napisano Grudzień 30, 2015 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2015 @Świeży rekrut godzinę temu Świeży rekrut napisał: Miło mi powitać kolejnego użytkownika, który zapędził się tutaj w celu bliżej mi nie znanym Więc witam Hehe Witam cię Mój cel... hymm dobrze się bawić, poznać nowe osoby, które lubią Mlp ( bo "przyjaźń to magia"), godzinę temu Świeży rekrut napisał: 1. Którą postacią jesteś ... a raczej z którą się najbardziej utożsamiasz? Księżniczkę Lune. Noc, to chyba główny argument dlaczego. godzinę temu Świeży rekrut napisał: 2. Co sądzisz o pośmiertnym życiu? Zombie... Nie, dziękuję. Xd Moim zdaniem nie ma czegoś takiego(Ale mogę się mylić). godzinę temu Świeży rekrut napisał: 3. Wierzysz w coś, wiadomo w jakim sensie. Na wstępie chciałbym zaznaczyć, że nie w wierzę w Boga. Wierzę w siebie, w innych.(tak trochę przyziemnie) Wierzę, że nie jesteśmy sami we wszechświecie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Grudzień 30, 2015 Share Napisano Grudzień 30, 2015 @Óciek Ja wierzę w Boga, ale nie dlatego piszę ten post. A co, gdybym Ci powiedział, że ... widziałem i wiem, że nie jesteśmy sami? Co byś zrobił? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Óciek Napisano Grudzień 30, 2015 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2015 @Dayan 1.Tak. Lubię filozofię. 2.Co by było gdyby ...? 3.Słyszałem i jest to ciekawy temat jak dla mnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrozenTear7 Napisano Grudzień 30, 2015 Share Napisano Grudzień 30, 2015 Witamy na forum Miłego pobytu życzę i wielu broniaczowych znajomości Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Grudzień 30, 2015 Share Napisano Grudzień 30, 2015 Jestem przewodnikiem po tym forum Kebab za godzinę, autografy gratis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się