Jump to content

Fell Into the Right Hooves [PL][NZ][Shipping]

Wonsz
 Share

Recommended Posts

Fell+Into+the+Right+Hooves.png

Oryginał

Autor: CosmicWaltz

Link: http://www.fimfiction.net/story/16841/fell-into-the-right-hooves

Tłumaczenie na język polski

Autorzy:

• El Martinez (rozdziały I-IIIa)
  • Keola (rozdziały IIIb-IV)

Linki:

Rozdział I

Rozdział II

Rozdział IIIa

Rozdział IIIb

Rozdział IV

Opis:

Na kilka tygodni przed przesłuchaniem u Wonderbolts, Rainbow Dash ulega wypadkowi. Zostawiona pod opieką Fluttershy, obawia się, że jej marzenia nie będą mieć szansy na ziszczenie. A do tego, zaczyna martwić się kwitnącymi z dnia na dzień uczuciami do Pegaza, którego zna od lat.

Informacje od Wonsza:

Tłumaczenia 4 z 5 dostępnych rozdziałów opowiadania pt. "Fell Into the Right Hooves". Podobnie jak w przypadku "Bubbles", oryginalne dokumenty z tłumaczeniem zostały skasowane. Przywróciłem opowiadanie na prośbę pewnej osoby z forum. Dokumenty mają włączone komentarze, w związku z czym mam prośbę. Pliki, z których odtwarzałem opowiadanie miały pewne problemy z formatowaniem i kształtem tekstu. Starałem się sprawić, aby wszystko wyglądało jak najlepiej, ale nie mam doświadczenia w tej materii, dlatego też, jeśli uważacie, że coś wymaga poprawy, to proszę o zaznaczanie odpowiednich fragmentów i zmieszczenie wskazówek w komentarzu, będę poprawiać tekst na bieżąco. Ponowną publikację tłumaczeń zawdzięczamy użytkownikowi @Dziki Jaszczomb, który podzielił się ze mną tym i innymi opowiadaniami. To chyba tyle, życzę miłej lektury :)

Oryginalny post: http://mlppolska.pl/topic/361-fell-into-the-right-hooves-plnzshipping/

• Upvote 1

15 minut temu Mates napisał:

Co ja czytam 0_o Flutterka i Rainbow? XD Nie no, ciekawe... Nie powiem :)

Jeśli to cię dziwi to przeczytaj sobie serię "Winningverse" od Dolara #polecam. Albo przynajmniej "The Incredibly Dense Mind of Rainbow Dash" 

• 7 months later...