Wonsz Napisano Styczeń 5, 2016 Share Napisano Styczeń 5, 2016 Oryginał Autor: CosmicWaltz Link: http://www.fimfiction.net/story/16841/fell-into-the-right-hooves Tłumaczenie na język polski Autorzy: El Martinez (rozdziały I-IIIa) Keola (rozdziały IIIb-IV) Linki: Rozdział I Rozdział II Rozdział IIIa Rozdział IIIb Rozdział IV Opis: Na kilka tygodni przed przesłuchaniem u Wonderbolts, Rainbow Dash ulega wypadkowi. Zostawiona pod opieką Fluttershy, obawia się, że jej marzenia nie będą mieć szansy na ziszczenie. A do tego, zaczyna martwić się kwitnącymi z dnia na dzień uczuciami do Pegaza, którego zna od lat. Informacje od Wonsza: Tłumaczenia 4 z 5 dostępnych rozdziałów opowiadania pt. "Fell Into the Right Hooves". Podobnie jak w przypadku "Bubbles", oryginalne dokumenty z tłumaczeniem zostały skasowane. Przywróciłem opowiadanie na prośbę pewnej osoby z forum. Dokumenty mają włączone komentarze, w związku z czym mam prośbę. Pliki, z których odtwarzałem opowiadanie miały pewne problemy z formatowaniem i kształtem tekstu. Starałem się sprawić, aby wszystko wyglądało jak najlepiej, ale nie mam doświadczenia w tej materii, dlatego też, jeśli uważacie, że coś wymaga poprawy, to proszę o zaznaczanie odpowiednich fragmentów i zmieszczenie wskazówek w komentarzu, będę poprawiać tekst na bieżąco. Ponowną publikację tłumaczeń zawdzięczamy użytkownikowi @Dziki Jaszczomb, który podzielił się ze mną tym i innymi opowiadaniami. To chyba tyle, życzę miłej lektury Oryginalny post: http://mlppolska.pl/topic/361-fell-into-the-right-hooves-plnzshipping/ 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Styczeń 5, 2016 Share Napisano Styczeń 5, 2016 Dziękuję za dodanie brakujących rozdziałów, stary temat archiwizuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano Styczeń 7, 2016 Share Napisano Styczeń 7, 2016 Co ja czytam 0_o Flutterka i Rainbow? XD Nie no, ciekawe... Nie powiem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zexel Napisano Styczeń 7, 2016 Share Napisano Styczeń 7, 2016 15 minut temu Mates napisał: Co ja czytam 0_o Flutterka i Rainbow? XD Nie no, ciekawe... Nie powiem Jeśli to cię dziwi to przeczytaj sobie serię "Winningverse" od Dolara #polecam. Albo przynajmniej "The Incredibly Dense Mind of Rainbow Dash" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej Uzarewicz Napisano Sierpień 21, 2016 Share Napisano Sierpień 21, 2016 Ehhh ja już dawno po przeczytaniu the rainbow surprise chciałbym to przeczytać ale się cofnę w fabule i to będzie bez sensu ale uwielbiam serie o fluttershy i rainbow dash a raczej o flutterdash i rainbow dash ale trudno nie przeczytam : / Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się