Mates Napisano Styczeń 7, 2016 Share Napisano Styczeń 7, 2016 Dobra, ja się wypisuję... 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zexel Napisano Styczeń 7, 2016 Share Napisano Styczeń 7, 2016 1 minutę temu Mates napisał: Dobra, ja się wypisuję... Ale stary, jesteśmy w popularnych twórcach! +10 do fejmu!! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano Styczeń 7, 2016 Share Napisano Styczeń 7, 2016 1 minutę temu Pawiu napisał: Ale stary, jesteśmy w popularnych twórcach! +10 do fejmu!! chyba +10 do warna xD 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zexel Napisano Styczeń 7, 2016 Share Napisano Styczeń 7, 2016 1 minutę temu Mates napisał: chyba +10 do warna xD Też... ale cały fejm jest tego wart xD 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Major Napisano Styczeń 7, 2016 Share Napisano Styczeń 7, 2016 Ciekawe dlaczego nie ma z nim kontaktu. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepeh Napisano Styczeń 7, 2016 Share Napisano Styczeń 7, 2016 Ludzie przestańcie spamić,nie macie nic innego do roboty? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zexel Napisano Styczeń 7, 2016 Share Napisano Styczeń 7, 2016 Pobawię się w Sipera: Wiadomość automatyczna. Temat został przeniesiony do działu offtop 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiteHood Napisano Styczeń 7, 2016 Share Napisano Styczeń 7, 2016 Cytuj Co tu się ku... odpierda.....? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Major Napisano Styczeń 7, 2016 Share Napisano Styczeń 7, 2016 Coś wam powiem 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zexel Napisano Styczeń 7, 2016 Share Napisano Styczeń 7, 2016 2 minuty temu Major Degtyarev napisał: Coś wam powiem Ciekawy masz żywot 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano Styczeń 7, 2016 Share Napisano Styczeń 7, 2016 Dobra, ja stąd idę, bo się boję, to tylko kwestia czasu, aż Admini tu wpadną xD Spadam stąd, bawcie się beze mnie Elo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Major Napisano Styczeń 7, 2016 Share Napisano Styczeń 7, 2016 No wiesz ja wyrywam chwasty bo ktoś musi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zexel Napisano Styczeń 7, 2016 Share Napisano Styczeń 7, 2016 3 minuty temu Major Degtyarev napisał: No wiesz ja wyrywam chwasty bo ktoś musi. A od tego nie jest ogrodnik, czy coś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Major Napisano Styczeń 7, 2016 Share Napisano Styczeń 7, 2016 Ja wyrywam młotem takim półtora kilowym Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zexel Napisano Styczeń 7, 2016 Share Napisano Styczeń 7, 2016 Właśnie teraz Major Degtyarev napisał: Ja wyrywam młotem takim półtora kilowym A jak to działa? 0_o Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano Styczeń 7, 2016 Share Napisano Styczeń 7, 2016 Właśnie teraz Pawiu napisał: A jak to działa? 0_o nie no to już jest troll nie offtop xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Major Napisano Styczeń 7, 2016 Share Napisano Styczeń 7, 2016 Nie pytaj lepiej 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zexel Napisano Styczeń 7, 2016 Share Napisano Styczeń 7, 2016 Właśnie teraz Mates napisał: nie no to już jest troll nie offtop xD A ty miałeś wyp... to znaczy sobie iść 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Major Napisano Styczeń 7, 2016 Share Napisano Styczeń 7, 2016 Chyba go wyrwę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zexel Napisano Styczeń 7, 2016 Share Napisano Styczeń 7, 2016 1 minutę temu Major Degtyarev napisał: Chyba go wyrwę Najlepiej na małolaty Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Major Napisano Styczeń 7, 2016 Share Napisano Styczeń 7, 2016 Nie takim młotem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zexel Napisano Styczeń 7, 2016 Share Napisano Styczeń 7, 2016 Właśnie teraz Major Degtyarev napisał: Nie takim młotem A jakim? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Major Napisano Styczeń 7, 2016 Share Napisano Styczeń 7, 2016 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zexel Napisano Styczeń 7, 2016 Share Napisano Styczeń 7, 2016 A solidne to chociaż? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Major Napisano Styczeń 7, 2016 Share Napisano Styczeń 7, 2016 Ta Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts