Mates Napisano Styczeń 7, 2016 Share Napisano Styczeń 7, 2016 (edytowany) Siemanko! Wiem, że ten wątek niby powinien być w dziale "twórczość fanów", ale nic nie znalazłem tam na temat ubrań, to zrobiłem temat tu... Chodzi oczywiście o fandomowe koszulki, bluzy, czapki i wszystko w co da się ubrać!^^ Pytanie do was: Czy ktokolwiek z was zamawiał coś z takich stron?Widzę tu płatności w dolarach, czy przesyłka dojdzie z polskiego konta po przewalutowaniu? Przeglądając internety natrafiłem na taką perełkę: http://canterlothigh.spreadshirt.com/ Pewnie jest tego więcej, zarzucicie jakieś linki?:D Myślę, że temat jest ciekawy! Pozdrawiam Edytowano Styczeń 7, 2016 przez Mates Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zexel Napisano Styczeń 7, 2016 Share Napisano Styczeń 7, 2016 Jeśli szukasz fandomowych rzeczy w polskiej walucie to prosz: konikowe stuffy i nie tylko 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano Styczeń 7, 2016 Autor Share Napisano Styczeń 7, 2016 Zexel masz repa za to! I tak będziesz Zexel a nie żaden Pawiu! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zexel Napisano Styczeń 7, 2016 Share Napisano Styczeń 7, 2016 Właśnie teraz Mates napisał: Zexel masz repa za to! I tak będziesz Zexel a nie żaden Pawiu! Huehue, jak chcesz mnie tak nazywać to pod każdym postem musisz mi repki dawać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano Styczeń 7, 2016 Autor Share Napisano Styczeń 7, 2016 Właśnie teraz Pawiu napisał: Huehue, jak chcesz mnie tak nazywać to pod każdym postem musisz mi repki dawać nie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zexel Napisano Styczeń 7, 2016 Share Napisano Styczeń 7, 2016 1 minutę temu Mates napisał: nie ;__; To przynajmniej postaw mi jakiś towar ze sklepu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asd Napisano Styczeń 7, 2016 Share Napisano Styczeń 7, 2016 Jak na razie moje "fandom" ubrania zamawiałem na cupsell'u. Mizaw mi coś gadał że mu anulowali o prawa autorskie, jednak ja żadnego problemu nie miałem. Jak chcesz to mogę strzelić fotkę bluzie i koszulce. tylko ten tego muszę znaleźć czas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silicius Napisano Styczeń 7, 2016 Share Napisano Styczeń 7, 2016 Też bym sobie kupił koszulke, ale nie widzę w tym sklepie takiej z obrazkiem na większość przedniej powierzchni ktoś wie gdzie takie są? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano Styczeń 7, 2016 Autor Share Napisano Styczeń 7, 2016 14 minuty temu Silicius napisał: Też bym sobie kupił koszulke, ale nie widzę w tym sklepie takiej z obrazkiem na większość przedniej powierzchni ktoś wie gdzie takie są? No właśnie nie wiem, ale przeszukamy internety, to się znajdzie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zexel Napisano Styczeń 7, 2016 Share Napisano Styczeń 7, 2016 (edytowany) 6 minut temu Mates napisał: No właśnie nie wiem, ale przeszukamy internety, to się znajdzie Chyba Pawiu ci znajdzie Co do kupna: znalazłem dwie strony na FB: pierwsza to Red's Pocket Ponies, a druga to (wszystkim znany) Spidimarket Edytowano Styczeń 7, 2016 przez Pawiu 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salto Napisano Styczeń 7, 2016 Share Napisano Styczeń 7, 2016 Fajne rzeczy mają tutaj. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zexel Napisano Styczeń 7, 2016 Share Napisano Styczeń 7, 2016 48 minuty temu Phosky napisał: Fajne rzeczy mają tutaj. Jeśli chodzi o MLP to mają strasznie mały wybór. W tym wypadku lepszy jest Manad Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salto Napisano Styczeń 7, 2016 Share Napisano Styczeń 7, 2016 5 minut temu Pawiu napisał: Jeśli chodzi o MLP to mają strasznie mały wybór. W tym wypadku lepszy jest Manad Może i mają mniej rzeczy ( nie liczyłem ), ale to nie oznacza, że nie da się tam kupić czegoś fajnego. Mi bardziej podchodzą rzeczy z Maginarium, zwłaszcza duży wybór przypinek. W obu sklepach można coś kupić i nie ma co dyskutować, który jest lepszy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Styczeń 7, 2016 Share Napisano Styczeń 7, 2016 Zawsze można zamówić własny wzór, a gdy mieszkasz w większym mieście, możesz sam się pofatygować do sklepów, które nie koniecznie mają kucykowe gotowce, ale wykonują na zamówienie koszulki i inne gadżety. Ja wszelakie druki na koszulkach załatwiam w http://www.ksero-tecza.pl Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano Styczeń 7, 2016 Autor Share Napisano Styczeń 7, 2016 5 minut temu Chief napisał: Zawsze można zamówić własny wzór, a gdy mieszkasz w większym mieście, możesz sam się pofatygować do sklepów, które nie koniecznie mają kucykowe gotowce, ale wykonują na zamówienie koszulki i inne gadżety. Ja wszelakie druki na koszulkach załatwiam w http://www.ksero-tecza.pl Ja wiem, że jest taka opcja, znam nawet jednego gościa (wynajmowałem u niego pokój), który ma agencję reklamową i nawet miałbym taniej, ale... To oznacza przeniesienie kuców do mojego normalnego życia, a to odpada (z wiadomych względów)... W grę wchodzi więc tylko zamawianie przez internet... No i bardzo powoli zbliża się MEC! Wypadałoby jechać w czymś kucykowym! hehe Pzdr Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zexel Napisano Styczeń 7, 2016 Share Napisano Styczeń 7, 2016 (edytowany) 4 minuty temu Mates napisał: No i bardzo powoli zbliża się MEC! Wypadałoby jechać w czymś kucykowym! hehe Pzdr Tiaaaa... już cię widzę idącego Warszawą z koszulką pastelowego konika. Poza tym na MECu będą stoiska z koszulkami i gadżetami. Edytowano Styczeń 7, 2016 przez Pawiu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Styczeń 7, 2016 Share Napisano Styczeń 7, 2016 Na miejscu konwentu będziesz mógł w razie czego zrobić koszulkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano Styczeń 7, 2016 Autor Share Napisano Styczeń 7, 2016 Właśnie teraz Pawiu napisał: Tiaaaa... już cię widzę idącego Warszawą z koszulką konika. Poza tym na MECu będą stoiska z koszulkami i gadżetami Ja nie mówię, żeby iść Warszawą z poniakową koszulką kurde xD Tylko na meecie Wiem, że będą, ale tam będzie drogo, a sam dojazd do Wawy nie będzie mnie tanio kosztował xD Poza tym i tak chcę kupić sobie też figurkę Vinyl do mojego studia Postawię na półce hehe Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zexel Napisano Styczeń 7, 2016 Share Napisano Styczeń 7, 2016 (edytowany) 3 minuty temu Mates napisał: Ja nie mówię, żeby iść Warszawą z poniakową koszulką kurde xD Tylko na meecie +10 to fejmu na meecie Edytowano Styczeń 7, 2016 przez Pawiu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano Styczeń 7, 2016 Autor Share Napisano Styczeń 7, 2016 1 minutę temu Pawiu napisał: +10 to fejmu na meecie może jakąś własną Projektową koszulkę walnę hehe a @Wonsz miał mi podbicia robić, to może sam włoży hehehe:D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silicius Napisano Styczeń 7, 2016 Share Napisano Styczeń 7, 2016 Jeśłi chodzi o zamówienie własnego wzoru, to ktoś ma jakiś sprawdzony? taki co dobrze wygląda... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wonsz Napisano Styczeń 7, 2016 Share Napisano Styczeń 7, 2016 11 minut temu Pawiu napisał: Tiaaaa... już cię widzę idącego Warszawą z koszulką pastelowego konika. Poza tym na MECu będą stoiska z koszulkami i gadżetami. Ja tam przejechałem pół Warszawy w kucowej koszulce zanim po Vistulianie dostałem się na dworzec, z którego miałem jechać do domu. Pytałem też kilka razy przechodniów o drogę i takie tam. Nic złego mnie nie spotkało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zexel Napisano Styczeń 7, 2016 Share Napisano Styczeń 7, 2016 7 minut temu Mates napisał: może jakąś własną Projektową koszulkę walnę hehe Pewnie zrobisz jakąś kiczowatą i nikt nie będzie ich nosił xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asd Napisano Styczeń 7, 2016 Share Napisano Styczeń 7, 2016 16 minut temu Silicius napisał: Jeśłi chodzi o zamówienie własnego wzoru, to ktoś ma jakiś sprawdzony? taki co dobrze wygląda... Cupsell nie najgorzej..ale raz wypierzesz w ponad 60 i już nadruk traci 5 punktów swegu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano Styczeń 7, 2016 Autor Share Napisano Styczeń 7, 2016 Ja tam marzę o bluzie CHS I jak nie znajdę na necie (z napisem CHS, tak jak w EG), to przyszykuję projekt Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts