Marble Pie Napisano Styczeń 9, 2016 Share Napisano Styczeń 9, 2016 studentka etnologii; na dniach stuknie mi 25 lat; nawiązanie do Marble nie bez powodu - jestem osobą spokojną, nieśmiałą i małomówną; fanka Skyrima, czytania książek, słuchania muzyki, spacerowania i przyglądania się ludziom; czasem zajmuję się papierowym handmade - kartki, drobne prezenciki itp; kiedyś pisałam (głównie wiersze, rzadziej opowiadania) i rysowałam, korci mnie by do tego wrócić; co by tu jeszcze... zorganizowana jak Twilight i miła jak Fluttershy. 5 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maniek Napisano Styczeń 10, 2016 Share Napisano Styczeń 10, 2016 (edytowany) Witam ! Życzę miłego pobytu na forum To może zarzucę kilka pytań : 1. Ulubiona postać z serialu ? 2. Ulubiony antagonista ? 3. Jaką lubisz muzykę ? 4. Jaki gatunek książek lubisz najbardziej ? PS : Super zdjęcie w tle Edytowano Styczeń 10, 2016 przez Maniek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiteHood Napisano Styczeń 10, 2016 Share Napisano Styczeń 10, 2016 (edytowany) Witam cię ja White Hood. Jam White Hood. 1. Keynes czy Mises? 2. Co sądzisz o pieniądzu fiducjarnym? 3. Co sądzisz o banku centralnie zarządzanym? 4. Co sądzisz o wolnym rynku? Edytowano Styczeń 10, 2016 przez White Hood 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salto Napisano Styczeń 10, 2016 Share Napisano Styczeń 10, 2016 Witam szanowną studentkę etnologii. Znam kilka fajnych osób z tego kierunku, więc mam miłe skojarzenia. 1. Czemu etnologia? 2. W jakim mieście studiujesz? 3. Wierzysz w Boga? @White Hood xD 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simplistic Napisano Styczeń 10, 2016 Share Napisano Styczeń 10, 2016 Elo, zawsze miło kogoś dla odmiany przywitać. 1. Jakie województwo? 2. Lubisz zimę? 3. A bigos? To tyle ode mnie. Pozdro 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Styczeń 10, 2016 Share Napisano Styczeń 10, 2016 Witaj po tęczowej stronie mocy, z której nie ma już powrotu. A tak w ogóle to skąd jesteś? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mcpunkey Napisano Styczeń 10, 2016 Share Napisano Styczeń 10, 2016 Witaj w naszych skromnych kucykowych progach! 1.Jaka jest twoja ulubiona postać drugoplanowa? 2.Jakiej postaci najbardziej nie lubisz? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zexel Napisano Styczeń 10, 2016 Share Napisano Styczeń 10, 2016 Just Witaj! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marble Pie Napisano Styczeń 10, 2016 Autor Share Napisano Styczeń 10, 2016 (edytowany) Maniek 1. Fluttershy, Marble Pie, Luna, Rarity, Twilight Sparkle, Lyra; 2. Sombra, Discord; 3. różną, zależnie od nastroju; najczęściej rock, rock gotycki, ambient, soundtracki, zdarza się metal, bywa i muzyka z musicali (a nawet pop…); 4. przygodowe, dramaty, fantasy, gotyckie, realizm magiczny. 11 godzin temu Maniek napisał: PS : Super zdjęcie w tle a dziękuję White Hood Już Ciebie lubię xD 1 - 4 ekonomia mnie nie interesuje, sorry. Phosky 1. bo sprawy kulturowe to jest coś co naprawdę mnie interesuje; bo człowieki są bardzo intrygujące, więc lubię wszystko co z nami związane. bo interesują mnie kraje i kultury bardzo zróżnicowane, a na etnologii mogę to połączyć, dzięki rozmaitym zajęciom (na filologii byłam bardzo nieszczęśliwa, bo musiałam się ograniczyć do jednego); bo kiedyś nawet naiwnie myślałam, że dzięki temu kierunkowi bardziej zrozumiem ludzi – trochę błąd. 2. Toruń. 3. w jakiegokolwiek? Tak. Simplistic Invention 1. kujawsko-pomorskie; 2. lubię 3. nieeeee. Littlepip Może to i dobrze, że nie ma powrotu. Jestem z okolic Torunia. mcpunkey 1. Lyra, bo antropolog i Marble Pie (ten epizodzik to pewnie trochę za mało na drugoplanową, ale ciii…). 2. hm… trudno stwierdzić, bo jakoś szczególnie nikt mnie nie drażni… Pawiu, Hej. Edytowano Styczeń 10, 2016 przez Marble Pie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marshewa Napisano Styczeń 10, 2016 Share Napisano Styczeń 10, 2016 Witaj na forum, mam nadzieję, że będziesz się tu dobrze bawić i zostaniesz z nami jak najdłużej. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiteHood Napisano Styczeń 10, 2016 Share Napisano Styczeń 10, 2016 Cytuj White Hood Już Ciebie lubię xD 1 - 4 ekonomia mnie nie interesuje, sorry. Ale mnie sprytnie zbyła. 5 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zexel Napisano Styczeń 10, 2016 Share Napisano Styczeń 10, 2016 (edytowany) O słodka Celestio! Jak popatrzyłem na twojego avka, Marble Pie, to mi się pewien clop przypomniał, którego przez przypadek w sieci znalazłem Edytowano Styczeń 10, 2016 przez Pawiu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marble Pie Napisano Styczeń 10, 2016 Autor Share Napisano Styczeń 10, 2016 godzinę temu Marshewa napisał: Witaj na forum, mam nadzieję, że będziesz się tu dobrze bawić i zostaniesz z nami jak najdłużej. Hej. dzięki też mam taką nadzieję 8 minut temu Pawiu napisał: O słodka Celestio! Jak popatrzyłem na twojego avka, Marble Pie, to mi się pewien clop przypomniał, którego przez przypadek w sieci znalazłem "przez przypadek"... taaaa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burry Napisano Styczeń 10, 2016 Share Napisano Styczeń 10, 2016 (edytowany) 29 minuty temu Marble Pie napisał: "przez przypadek"... taaaa Wszyscy znajdują clopy przez przypadek.... W każdym razie dobrze wiedzieć, że nie tylko takie stare konie jak ja się tu rejestrują No i zadam w sumie parę pytań: 1. Twoja ulubiona seria książek? 2. Jesteś fanką Skyrima... grałaś może w inne TESy? Jaka jest twoja opinia o pozostałych? Edytowano Styczeń 10, 2016 przez Bury 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marble Pie Napisano Styczeń 10, 2016 Autor Share Napisano Styczeń 10, 2016 Bury Hej. 1. np. Cmentarz Zapomnianych Książek, Zafona; Kroniki Wampirów, Rice; Ziemiomorze, Le Guin; 2. nope, gram tylko w V część (póki co) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepeh Napisano Styczeń 10, 2016 Share Napisano Styczeń 10, 2016 Witam. Wszystkie cechy podchodzą pod Fluttershy bo jak by nie patrzeć Marable za dużo się od niej nie różni.Dziwi mnie jednak to przyglądanie się ludziom. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Perszing Napisano Styczeń 10, 2016 Share Napisano Styczeń 10, 2016 Witaj 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marble Pie Napisano Styczeń 10, 2016 Autor Share Napisano Styczeń 10, 2016 godzinę temu pepeh napisał: Witam. Wszystkie cechy podchodzą pod Fluttershy bo jak by nie patrzeć Marable za dużo się od niej nie różni. Hej. Nie miałam na to wpływu, to znajomi zaczęli mówić na mnie Marble. xD 48 minuty temu Perszing napisał: Witaj Hej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiteHood Napisano Styczeń 10, 2016 Share Napisano Styczeń 10, 2016 Cytuj Ziemiomorze, Le Guin Lubić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salto Napisano Styczeń 10, 2016 Share Napisano Styczeń 10, 2016 5 godzin temu Marble Pie napisał: 3. w jakiegokolwiek? Tak. To już coś. Można wiedzieć, w jakiego dokładnie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Custos Napisano Styczeń 10, 2016 Share Napisano Styczeń 10, 2016 Cześć kuzyneczko Widzę że też założyłaś tu konto ^w^ To ten, miłego korzystania z forum xD 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marble Pie Napisano Styczeń 10, 2016 Autor Share Napisano Styczeń 10, 2016 2 godziny temu Phosky napisał: To już coś. Można wiedzieć, w jakiego dokładnie? cóż, w swojego własnego. 59 minut temu Custos napisał: Cześć kuzyneczko Widzę że też założyłaś tu konto ^w^ To ten, miłego korzystania z forum xD yeah! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salto Napisano Styczeń 10, 2016 Share Napisano Styczeń 10, 2016 32 minuty temu Marble Pie napisał: cóż, w swojego własnego. Zbyt dużo mi to nie mówi, ale jak tam chcesz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marble Pie Napisano Styczeń 11, 2016 Autor Share Napisano Styczeń 11, 2016 10.01.2016 at 20:49 Phosky napisał: Zbyt dużo mi to nie mówi, ale jak tam chcesz. nie lubię za bardzo rozmawiać o tym publicznie, ale niech będzie. w swojego, bo zrobiłam sobie sklejkę z cech, idei i haseł, które mi się podobały z religii, i systemów filozoficznych, dodając do tego trochę swoich rozkminek i mam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiteHood Napisano Styczeń 11, 2016 Share Napisano Styczeń 11, 2016 Cytuj nie lubię za bardzo rozmawiać o tym publicznie, ale niech będzie. w swojego, bo zrobiłam sobie sklejkę z cech, idei i haseł, które mi się podobały z religii, i systemów filozoficznych, dodając do tego trochę swoich rozkminek i mam. @Phosky susz drewno. Polowanie czas zacząć. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się