Pegasis Rarity Napisano Styczeń 10, 2016 Share Napisano Styczeń 10, 2016 (edytowany) Piszcie, na kogo głosujecie, na Rarity czy Rainbow Dash oraz za co (: Edytowano Styczeń 10, 2016 przez Pegasis Rarity Powiadamiaj mnie o odpowiedziach 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salto Napisano Styczeń 10, 2016 Share Napisano Styczeń 10, 2016 Tęczowy kucyk, bo ma kozacką grzywkę. 13 minuty temu Pegasis Rarity napisał: Piszcie, na kogo głosujecie, na Rarity czy Rainbow Dash oraz za co (: Czemu nie ma ankiety? Będziesz to zapisywać w pierwszym poście? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velvie Napisano Styczeń 10, 2016 Share Napisano Styczeń 10, 2016 Rarity, bo zachowuje się przyzwoicie. Chociaż obie klacze są ambitne, pracowite, ładne i mają świetny charakter :3 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianRichCountryOwner Napisano Styczeń 10, 2016 Share Napisano Styczeń 10, 2016 Nie biorę udziału w tego typu rywalizacjach. Każda klacz jest wspaniała na swój sposób i tak naprawdę zależy od nastroju, kogo w danej chwili faworyzuję 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amela321 Napisano Styczeń 10, 2016 Share Napisano Styczeń 10, 2016 Rarity, bo RD (moim zdaniem) myśli tylko o sobie. (Chociaż z czasem jest coraz lepiej xd) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Generalek Napisano Styczeń 10, 2016 Share Napisano Styczeń 10, 2016 JESTEM ELEMENTEM LOJALNOŚCI!!! *sprzedaje przyjaciółkę za książkę* 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Styczeń 10, 2016 Share Napisano Styczeń 10, 2016 Czyli mam wybierać między dwoma najmniej przeze mnie lubianymi klaczami? Wew. Ciężka decyzja. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FriendJerzy Napisano Styczeń 10, 2016 Share Napisano Styczeń 10, 2016 Rariti bo potrafiła by okazać szczodrość jurorom po wygranej, a oni o tym wiedzą (bez obrazy Rariti) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianRichCountryOwner Napisano Styczeń 10, 2016 Share Napisano Styczeń 10, 2016 Przypomina mi to naukę z odcinka "Biletomistrzyni". Jeśli pozostałe kucyki, bądź kucyk ma być pokrzywdzony z powodu wyboru tylko jednego, to lepiej nikogo nie wybrać i oddać bilety, tutaj, tytuł zwycięzcy, najlepszego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano Styczeń 10, 2016 Share Napisano Styczeń 10, 2016 Zdecydowanie Rainbowka- Rarity nie znoszę, bo jest próżna i arogancka, czasem nawet w stosunku do swoich przyjaciółek, zwłaszcza AJ-ki PS: polecam zrobić ankietę, dobrze ci podpowiadają, temat jest ciekawy, mam nadzieję, że Srarity przegra ten pojedynek A tak w ogóle do wszystkich fanów Rarity: przepraszam, kocham was, nie hejtuję was, tylko ją Pozdrawiam ^^ 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Azure 'Wilczek' Skylight Napisano Styczeń 10, 2016 Share Napisano Styczeń 10, 2016 Rainbow Dash... nie za bardzo przepadałem za Rarity, ale... tak jakby nie wiem czemu, nie pasi mi xD 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano Styczeń 10, 2016 Share Napisano Styczeń 10, 2016 Właśnie teraz Virtual_Wolfy napisał: Rainbow Dash... nie za bardzo przepadałem za Rarity, ale... tak jakby nie wiem czemu, nie pasi mi xD Święte słowa ^^ 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Styczeń 10, 2016 Share Napisano Styczeń 10, 2016 Rąbał Dach bo Rarity to paruwa, jest brzydka i ma kijowy charakter. Daszka jest idealna 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano Styczeń 10, 2016 Share Napisano Styczeń 10, 2016 (edytowany) 1 minutę temu Piglet napisał: Rąbał Dach bo Rarity to paruwa, jest brzydka i ma kijowy charakter. Daszka jest idealna Jak osobiście uważam, że momentami przeginasz, ze swoją forumową szczerością i trochę przy tym jedziesz ludziom, tak teraz chyba o tym zapomnę, bo mamy coś wspólnego Edytowano Styczeń 10, 2016 przez Mates Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maniek Napisano Styczeń 10, 2016 Share Napisano Styczeń 10, 2016 (edytowany) Ja lubię je obie i nie potrafię zdecydować która jest lepsza. Każda z mane6 jest unikalna, ma wykreowany nie powtarzalny charakter co jest bardzo dużym plusem tej serii. To która w danej chwili wydaje się fajniejsza zależy od widzimisię, czy też tak jak wspomniał Sebastian nastroju, i takich tam, co może się zmienić za kilka godzin/dni/tygodni, także nie potrafię wybrać która z nich jest "lepsiejsza". Edytowano Styczeń 10, 2016 przez Maniek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pegasis Rarity Napisano Styczeń 10, 2016 Autor Share Napisano Styczeń 10, 2016 Dodałam ankietę.. sorry xD 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano Styczeń 10, 2016 Share Napisano Styczeń 10, 2016 Dobrze ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepeh Napisano Styczeń 10, 2016 Share Napisano Styczeń 10, 2016 Rarity,no cóż nie Moja wina,że RD myśli "Ja to jestem taka afsome" dajcie mi medal i oklaskujcie. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zexel Napisano Styczeń 10, 2016 Share Napisano Styczeń 10, 2016 (edytowany) 3 minuty temu pepeh napisał: Rarity,no cóż nie Moja wina,że RD myśli "Ja to jestem taka afsome" dajcie mi medal i oklaskujcie. Fakt, na początku była taka, ale teraz się zmieniła. Sam jej z początku nie lubiłem. Edytowano Styczeń 10, 2016 przez Pawiu 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano Styczeń 10, 2016 Share Napisano Styczeń 10, 2016 1 minutę temu pepeh napisał: Rarity,no cóż nie Moja wina,że RD myśli "Ja to jestem taka afsome" dajcie mi medal i oklaskujcie. Wszystko na ten temat, ale masz prawo mieć własne zdanie ^^ 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepeh Napisano Styczeń 10, 2016 Share Napisano Styczeń 10, 2016 1 minutę temu Pawiu napisał: Fakt, na początku była taka, ale teraz się zmieniła. Zmienić się zmieniła,ale nie całkiem i jej jeszcze zostało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano Styczeń 10, 2016 Share Napisano Styczeń 10, 2016 Hehehe, patrzcie na minę Srarity Cytuj 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Azure 'Wilczek' Skylight Napisano Styczeń 10, 2016 Share Napisano Styczeń 10, 2016 Właśnie teraz Mates napisał: Hehehe, patrzcie na minę Srarity Nie, no. System rozwalony xD 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zexel Napisano Styczeń 10, 2016 Share Napisano Styczeń 10, 2016 @Mates fajny cytat 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano Styczeń 10, 2016 Share Napisano Styczeń 10, 2016 (edytowany) Ale nie przejmuj się @pepeh, bo jest jedna postać, której prawie każdy nie lubi, a to ten gość: Bez cytatu, bo małe zdjęcie Przepraszam za maly off-top, ale myślę, że przyznacie mi rację hehe ^^ Edytowano Styczeń 10, 2016 przez Mates 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts