Fałdek Napisano Styczeń 24, 2016 Share Napisano Styczeń 24, 2016 czy wasi koledzy/ koleżanki rodzina wiedzą że oglądacie kuce ? a jeśli tak to czy to akceptują ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smutny Napisano Styczeń 24, 2016 Share Napisano Styczeń 24, 2016 Rodzina oraz kilku kolegów wie, napoczątku było sporo pytań co ja oglądam,dlaczego a teraz normalnym dla nich noszenie prze ze mnie koszulki z kucykami i niema z tym problemu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cowiek Maupa Napisano Styczeń 24, 2016 Share Napisano Styczeń 24, 2016 @SmutnyBardzo nie w temacie gdzie kupujesz takie koszulki:D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zexel Napisano Styczeń 24, 2016 Share Napisano Styczeń 24, 2016 Jest strona manad.pl gdzie można kupywać konikowe stuffy (nie tylko koszulki) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smutny Napisano Styczeń 24, 2016 Share Napisano Styczeń 24, 2016 4 minuty temu Cowiek Maupa napisał: @SmutnyBardzo nie w temacie gdzie kupujesz takie koszulki:D Dopiero teraz widzę jak bardzo odeszłem od tematu, ciężko wejść w to forum. Koszulkę kupili mi rodzice, nie pwiedzieli gdzie ale ogólnie niepolecam, dostałem rainbow z urwanym kawałkiem kopyta Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szonszczyk Napisano Styczeń 25, 2016 Share Napisano Styczeń 25, 2016 "Serio znowu oglądasz te kucyki?" (to jest twarz jaką robię gdy rodzice tak się mnie pytają) Moi rodzice serio mają w dupie większość tego co robię (poza studiami w to są bardzo zaangażowani duchowo i ... finansowo). A jeśli chodzi o kolegów to jednym nie przeszkadza, inni nie lubią, a jeszcze inni mają to w głębokim poważaniu. Jeszcze nie sprawdzałem co by powiedziała dziewczyna (jakbym jakąś miał ... a nie czekaj miałem taką jedną ... stwierdziła, że jestem zbyt mało męski, po czym ... poszła to technikum mechanicznego ) jakbym jej w twarz powiedział: "Wiesz co: LUBIE KUCE. DEAL WITH IT ", ale to jest w planach ... kiedyś ... jak jakąś znajdę ... Tyle w temacie. Krótko. Prosto.Mało skomplikowanie. Na temat. I tak mają wyglądać posty na tym forum, a nie jak niektóre "wypracowania" (w innych tematach) ... #WiemCoPiszę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Styczeń 25, 2016 Share Napisano Styczeń 25, 2016 3 godziny temu MasterOfRainbows napisał: kiedyś ... jak jakąś znajdę ... Co za problem, celuj w pegasis. Easy as fu*k. Problem solved. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
demotywatorking Napisano Styczeń 25, 2016 Share Napisano Styczeń 25, 2016 Kilku moich znajomych wie, bo im mówiłem, ale pewnie nawet nie pamiętają Reszta może wiedzieć z facebooka, gdzie mam w polubieniach dużo stron związanych z kucami A z rodziny to tylko moja siostra wie, rodzicom o tym nie mówię Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sleeping Napisano Styczeń 25, 2016 Share Napisano Styczeń 25, 2016 Hmmm... u mnie rodzice sami zauważyli, Trochę ogromne kucowe tapety... tak btw. mój tata nawet lubi parę piosenek kucykowych(oczywiście mam na myśli remixy ). Przyjaciele? Jasno do zrozumienia dałem to tylko jednemu znajomemu(też został bronym ), lecz myślę, że trudno nie zauważyć mojego zainteresowania kolorowymi konikami np. avatar na steamie(patrz: sygnatura), wszechobecne kucykowe memy/art itp. I co najważniejsze cała biblioteka kucykowych piosenek. Ich reakcje? Na początku: he ogląda kucyki he, później: tak właściwie to już ich nie obchodzi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
coffeInka Napisano Styczeń 25, 2016 Share Napisano Styczeń 25, 2016 U mnie wiedzą: -najbliższa rodzina ( mama, tata, brat) -najlepsza przyjaciółka (hej, @Setco ) -koleżanką z klasy, która powoli wkręca się w fandom. Rodzina myśli, że to tylko przejściowe, więc na razie olewa, czasami jak się mocno nakręcę to wysłuchają mojej tyrady o kucykdach, brat trochę hejci, ale nic z tym nie robi. Tak btw, takiego tematu już nie było? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alder Napisano Styczeń 25, 2016 Share Napisano Styczeń 25, 2016 to jest bardzo dobre pytanie... chyba, cóż... wiedzą ba wiedzą że kwitnę w fandomie i że poznałem tu kilka osób czy akceptują? na pewien sposób tak XD (to rodzina tera znajomi) znajomi wiedzą... no przynajmniej dwóch i nie mają z tym większego problemu, chociaż jak jeden się dowiedział to się rozchorował XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się