LunaNightMoon Napisano Styczeń 28, 2016 Share Napisano Styczeń 28, 2016 Nie wiem, czy zielony pasuje do granatu, ja bym poszła w niebieskie, ale jak mus, to mus. Zielone! Ale nie oczojebne :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
coffeInka Napisano Styczeń 29, 2016 Share Napisano Styczeń 29, 2016 Po namyśle, wabiliowe też spoko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Styczeń 29, 2016 Share Napisano Styczeń 29, 2016 To samo co @WildyRock Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hartkor Napisano Styczeń 29, 2016 Autor Share Napisano Styczeń 29, 2016 (edytowany) Mam nadzieje że że ten odcień może być Teraz jaki kształt grzywy(nie ogona i proszę nie podawać jeszcze koloru włosów) ?(każdy opisze wygląd grzywy a ja postaram się połączyć je , np jeśli będzie się potarzać "włosy falowane" to narysuje falowane) Edytowano Styczeń 29, 2016 przez Hartkor Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Styczeń 29, 2016 Share Napisano Styczeń 29, 2016 Loki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iri Napisano Styczeń 30, 2016 Share Napisano Styczeń 30, 2016 Tak sobie myśle, że loki będą ładne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hurric4nePL Napisano Styczeń 30, 2016 Share Napisano Styczeń 30, 2016 Loki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gingerka Napisano Styczeń 31, 2016 Share Napisano Styczeń 31, 2016 Loki Tapalnięte Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hartkor Napisano Styczeń 31, 2016 Autor Share Napisano Styczeń 31, 2016 Czy mogą być takie loki ? Jeśli tak to proszę teraz podać kolor włosów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Styczeń 31, 2016 Share Napisano Styczeń 31, 2016 Spoko, może być. Dla nie czerwone, wymieszane ze złotem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iri Napisano Styczeń 31, 2016 Share Napisano Styczeń 31, 2016 Brązowe. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Styczeń 31, 2016 Share Napisano Styczeń 31, 2016 Czerwony i Cyjan jako barwy dopełniające się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hartkor Napisano Luty 2, 2016 Autor Share Napisano Luty 2, 2016 (edytowany) Więc miałem kłopot ze wyborem kolorów . Kolor Czerwony i Brązowy powtarzał się najwięcej i miały tyle samo głosów . (Chciałem aby był jeden kolor [brąz i czerwień? Jakoś tego nie widzę ]) Narysowałem ze brązowymi włosami , ale zawsze mogę przemalować na czerwony , wystarczy powiedzieć . Teraz proszę podać kształt ogona . Edytowano Luty 2, 2016 przez Hartkor Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Luty 2, 2016 Share Napisano Luty 2, 2016 Nie przemalowuj, już mamy oczojebny niebieski, czerwień to będzie totalna tragedia. Ogon krótki, może lekko na końcu zawinięty, żeby pasował do tych bujnych pukli. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iri Napisano Luty 4, 2016 Share Napisano Luty 4, 2016 Nie mam pomysłu... Niech będzie tak jak Pan powyżej napisał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hartkor Napisano Luty 4, 2016 Autor Share Napisano Luty 4, 2016 I OTO MASZ KUCYK Bardzo wam dziękuje za udział w zabawie . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
khawker Napisano Luty 4, 2016 Share Napisano Luty 4, 2016 Może teraz ułożymy jej jakiś charakter, historię i damy jej imię? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Luty 4, 2016 Share Napisano Luty 4, 2016 Coście zrobili z tym biednym kucykiem? Loki pięknie narysowane~ Ale te kolory. Jestem za kontynuowaniem zabawy. Możemy stworzyć drugiego kucyka, jeśli autorowi chce się dalej kolorować/rysować. Albo rzeczywiście wymyślić temu jakąś historię i całą resztę ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Luty 4, 2016 Share Napisano Luty 4, 2016 Ten niebieski czy tam granatowy to totalny błąd, ale ogólnie jak się nałoży na nią płaszcz to można... tulać. Pomysły na imię, znaczek? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Luty 4, 2016 Share Napisano Luty 4, 2016 Najpierw może znaczek. Dopełni jej wyglądu i będzie można myśleć o opisowej reszcie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hartkor Napisano Luty 5, 2016 Autor Share Napisano Luty 5, 2016 Ok , więc niech każdy da propozycje na znaczek tego kucyka a potem wymyślimy resztę(historie itp). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Luty 5, 2016 Share Napisano Luty 5, 2016 Myślę, że jeżeli chodzi o jaskrawe kolory, moglibyśmy jej na dupsko walnąć nawet cholerny reflektor. Reflektor. Pracuje w branży filmowej, znakomity oświetleniowiec 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iri Napisano Luty 5, 2016 Share Napisano Luty 5, 2016 Mi się pomysł dymku komiksowego podoba. Niech rysuje komiksy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hartkor Napisano Luty 7, 2016 Autor Share Napisano Luty 7, 2016 Ok , więc zrobiłem chmurkę komiksową (chociaż niezły był pomysł z reflektorem ) Teraz może jakieś dodatkowe rzeczy (np:ołówek za uchem , blizna czy inne , ale jeszcze nie ubrania ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Luty 7, 2016 Share Napisano Luty 7, 2016 Do znaczka to proponuję nutę, tradycyjną ósemkę w tym dymku, choć na muzyce się prawie nie znam. Co do ubrania ... okulary przeciw słoneczne na głowie, jakaś ładniejsza sukienka, ale sam konkretniej nie wiem co. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts