Rainbow Guitar Napisano Luty 22, 2016 Share Napisano Luty 22, 2016 Właśnie teraz Major Degtyarev napisał: Ale tyłeczek fajny. Za przeproszeniem, zboczeniec. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Major Napisano Luty 22, 2016 Share Napisano Luty 22, 2016 Zobaczymy jak bedziesz miał 20 lat,jak bedziesz na dziewczyny patrzeć,no chyba że pedał .Poza tym jest to całkiem zdrowe i normalne,sama dziewczyna będzie sie ciebie pytać czy ma fajny tyłek. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DDD Napisano Luty 22, 2016 Share Napisano Luty 22, 2016 (edytowany) Ale jaki znowu zboczeniec? Lubi to niech ogląda. Edytowano Luty 22, 2016 przez Bolish 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Luty 22, 2016 Share Napisano Luty 22, 2016 57 minut temu Rainbow Guitar napisał: Za przeproszeniem, zboczeniec. No właśnie Major, to zboczeńcu piprzony, powinieneś już dawno pójść siedzieć. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Luty 22, 2016 Share Napisano Luty 22, 2016 20 godziny temu SpringHandy napisał: 6 nie niegram na żadnym instrumencie :/ chyba że na nerwach xD To witaj w klubie ! To tylko mała garstka pytań ode mnie: 1. Jakie są twoim zdaniem najpiękniejsze miasta Polskii (podaj 5) 2. Oglądasz Polskie filmy/seriale? 3. Wolisz Pizze domowej roboty czy Pizze z pizzerni? 4. Mac czy KFC? 5. Lubisz Big Macintosha? 6. Wymienisz całą rodzine Apple? 7. Wielkanoc czy Boże Narodzenie? 8. Patriota? 9. Wierzący? 10. Jeśli wierzący to Gorzkie Żale czy Droga Krzyżowa? 11. Jesteś odważny? 12. Ulubione słowo rosyjskie? 13. Żółw czy Rzułf? 14. Czego najbardziej nie lubisz? 15. Ulubiony poniacz tła? 16. Luna czy Celestia? 17. Przemek 18. Interesujesz się piłką nożną? (jeśli tak podaj swój ulubiony klub) 19. Interesujesz się jakimkolwiek sportem? 20. Pijesz? 21. Ulubiona cyfra? 22. Ulubiony miesiąc? 23. Ulubiona Pora Roku? 24. Ulubiony moderator? 25. Ulubieni użytkownicy? 26. Cola czy Pepsi? 27. Woda gazowane czy nie gazowana? 28. Ulubione powiedzonko? 29. Największy autorytet dla ciebie i dlaczego? 30. Czy zmęczyłem cię taką ilością pytań? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Luty 22, 2016 Share Napisano Luty 22, 2016 Słuchaj SpringHandy, jeśli lubisz piosenki z przesłaniem, to polecam ci zespół Dżem. Co prawda grają bluesrocka, ale ich piosenki są bardzo prawdziwe. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mac Napisano Luty 22, 2016 Share Napisano Luty 22, 2016 Kolega wyżej dobrze mówi, dżem to dobra muzyka, prawdziwa muzyka. Ma przesłanie i to duże. Od siebie polece zespół Coma, ich teksty można interpretować jak wiersz. Każdy zrozumie go troche inaczej a inny nie zrozumie wogule. Polecam np, stotysiecy jednakowych miast; zaprzepaszczone siły wielkiej armi świętych znaków 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Luty 22, 2016 Share Napisano Luty 22, 2016 7 minut temu mac napisał: Kolega wyżej dobrze mówi, dżem to dobra muzyka, prawdziwa muzyka. Ma przesłanie i to duże. To dobra muzyka, bo chyba nikt nie wiedział o życiu tyle, co Ś.P. Rysiek Riedel. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Luty 22, 2016 Share Napisano Luty 22, 2016 9 minut temu mac napisał: Od siebie polece zespół Coma, ich teksty można interpretować jak wiersz. Każdy zrozumie go troche inaczej a inny nie zrozumie wogule. Polecam np, stotysiecy jednakowych miast; zaprzepaszczone siły wielkiej armi świętych znaków Faktycznie fajnie grają. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SpringHandy Napisano Luty 22, 2016 Autor Share Napisano Luty 22, 2016 17 minut temu Rainbow Guitar napisał: Słuchaj SpringHandy, jeśli lubisz piosenki z przesłaniem, to polecam ci zespół Dżem. Co prawda grają bluesrocka, ale ich piosenki są bardzo prawdziwe. Bracie...ja przy dżem dorastałem "whiskie moja żono..." Ah całe dziciństwo 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Luty 22, 2016 Share Napisano Luty 22, 2016 2 minuty temu SpringHandy napisał: Bracie...ja przy dżem dorastałem "whiskie moja żono..." Ah całe dziciństwo No widzisz, ja dopiero przy takiej muzyce dorastam. Przynajmniej przy dobrej. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SpringHandy Napisano Luty 22, 2016 Autor Share Napisano Luty 22, 2016 32 minuty temu Ziemovit Dash napisał: To witaj w klubie ! To tylko mała garstka pytań ode mnie: 1. Jakie są twoim zdaniem najpiękniejsze miasta Polskii (podaj 5) 2. Oglądasz Polskie filmy/seriale? 3. Wolisz Pizze domowej roboty czy Pizze z pizzerni? 4. Mac czy KFC? 5. Lubisz Big Macintosha? 6. Wymienisz całą rodzine Apple? 7. Wielkanoc czy Boże Narodzenie? 8. Patriota? 9. Wierzący? 10. Jeśli wierzący to Gorzkie Żale czy Droga Krzyżowa? 11. Jesteś odważny? 12. Ulubione słowo rosyjskie? 13. Żółw czy Rzułf? 14. Czego najbardziej nie lubisz? 15. Ulubiony poniacz tła? 16. Luna czy Celestia? 17. Przemek 18. Interesujesz się piłką nożną? (jeśli tak podaj swój ulubiony klub) 19. Interesujesz się jakimkolwiek sportem? 20. Pijesz? 21. Ulubiona cyfra? 22. Ulubiony miesiąc? 23. Ulubiona Pora Roku? 24. Ulubiony moderator? 25. Ulubieni użytkownicy? 26. Cola czy Pepsi? 27. Woda gazowane czy nie gazowana? 28. Ulubione powiedzonko? 29. Największy autorytet dla ciebie i dlaczego? 30. Czy zmęczyłem cię taką ilością pytań? 1 Babice xD warszawa katowice wrocław i bydgoszcz 2 nie 3 domowa 4 nie jem fastfood ale jak się zdarzy to kfc 5 pewnie mam nawet pluszaka 6 raczej nie 7Boże narodzenie 8 tak 9 bardzo 10 krzyżowa 11 ja nie zrobie ? 12 niet 13 rzułf 14 blueblood 15derp 16Niech żyje Celestia ! 17 oj zabrał mi kawe gdy jadłem hawajską :l 18 nie 19 asg :3 20 nope 21 4 22 czerwiec 23 wiosna 24 jezcze nie wiem ale napewno nie z zomo 25 Rainbow Guitar...polubiłem go 26 cola 27gaz 28 gdyby mi się chciało tak jak mi się nie chce 29 nie mam 30 nie tylko spaliłem frytki w piekarniku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Luty 22, 2016 Share Napisano Luty 22, 2016 8 minut temu SpringHandy napisał: 25 Rainbow Guitar...polubiłem go Dzięki 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SpringHandy Napisano Luty 22, 2016 Autor Share Napisano Luty 22, 2016 godzinę temu bleflar2 napisał: Cześć oto pytania. 1.Chcesz dołączyć do roju zergów ? 2. Luna czy Celestia? 3.Niedługo nasze lewiatany przybędą na twoją planetę a ziemie pochłonie niekończąca się fala zergów, cieszysz się? Witaj oto moje odp 1 no czemu nie 2Celestia 3bardzo nie umiem si4 doczekać by ich przytulić 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SpringHandy Napisano Luty 22, 2016 Autor Share Napisano Luty 22, 2016 Właśnie teraz bleflar2 napisał: Ok.Odprowadzić cię do komory infekcyjnej czy sam trafisz? Lepiej odprować bo jeszcze coś zepsuje 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Luty 22, 2016 Share Napisano Luty 22, 2016 21 minuty temu SpringHandy napisał: warszawa katowice wrocław i bydgoszcz A co jest w Bydgoszczy? Najlepsza atrakcja tam to pociąg do Torunia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SpringHandy Napisano Luty 22, 2016 Autor Share Napisano Luty 22, 2016 3 minuty temu Ziemovit Dash napisał: A co jest w Bydgoszczy? Najlepsza atrakcja tam to pociąg do Torunia Ale bydgoszcz jest lepszy od sosnowca :3 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SpringHandy Napisano Luty 22, 2016 Autor Share Napisano Luty 22, 2016 Właśnie teraz bleflar2 napisał: Ok to tędy. (Jakiś czas później) Dotarliśmy, połóż się tutaj, poczekaj aż cię oblepią kokonem i za godzinę będziesz zergiem. Dzięki no to widzimy się o 20.30 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Luty 22, 2016 Share Napisano Luty 22, 2016 3 minuty temu bleflar2 napisał: Ok to tędy. (Jakiś czas później) Dotarliśmy, połóż się tutaj, poczekaj aż cię oblepią kokonem i za godzinę będziesz zergiem. Ja też bym chciał, czy to możliwe? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SpringHandy Napisano Luty 22, 2016 Autor Share Napisano Luty 22, 2016 godzinę temu SpringHandy napisał: Dzięki no to widzimy się o 20.30 Yay jestem zergiem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Luty 22, 2016 Share Napisano Luty 22, 2016 57 minut temu bleflar2 napisał: Oczywiście! Proszę tędy! ZA RÓJ! Tak jest! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SpringHandy Napisano Luty 22, 2016 Autor Share Napisano Luty 22, 2016 (edytowany) Najlepiej odpowiadający za wyposażenie armi bądz Kapitan plutonu wkońcu pierwszy zelg Edytowano Luty 22, 2016 przez SpringHandy 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SpringHandy Napisano Luty 22, 2016 Autor Share Napisano Luty 22, 2016 3 minuty temu bleflar2 napisał: Dobra. Mianuje cię Mistrzem ewolucji, SpringHandy! ZA RÓJ! hmm...opisz tę funkcję proszę 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Luty 22, 2016 Share Napisano Luty 22, 2016 20 minuty temu bleflar2 napisał: To jak? Godzina i jesteś zergiem. Mi to pasuje. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SpringHandy Napisano Luty 22, 2016 Autor Share Napisano Luty 22, 2016 Hahahahaha mam tę moc no spoko funkcja a Rainbow Guitar będzie moim podwładnym 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się