Sowenia Posted March 5, 2016 Share Posted March 5, 2016 (edited) Temat poświęcony rozmowom na tematy parówkowe. Grupka miłośników parówek, której pompatyczna nazwa "Parówkowa Elita" została zmieniona na coś lżejszego i przyjemniejszego. Stowarzyszenie Wielbicieli Parówek, w skrócie SWP. Jej członkowie: Parówy. Tutaj prowadzimy parówkowe pogadanki. Każdy jest mile widziany! Edited July 18, 2017 by Uszatka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ziemowit Posted March 5, 2016 Share Posted March 5, 2016 Parówka Parówka Parówka Parówka Parówka Parówka Parówka Parówka Parówka Parówka Parówka Parówka Parówka Parówka Parówka Parówka Parówka Parówka Parówka Parówka Parówka Parówka Parówka Parówka Parówka Parówka Parówka Parówka Parówka Parówka Parówka Parówka Parówka Parówka Parówka Parówka Parówka Parówka Parówka Parówka Parówka Parówka Parówka Parówka Parówka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sowenia Posted March 5, 2016 Author Share Posted March 5, 2016 Ranna parówka: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zexel Posted March 5, 2016 Share Posted March 5, 2016 Mmmm... jadłbym 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sowenia Posted March 5, 2016 Author Share Posted March 5, 2016 Myślę, że pójdę sobie zagrzać parówki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ziemowit Posted March 5, 2016 Share Posted March 5, 2016 Mam bardzo wesołą twórczość parówkową. Ustawka Parówek i Parówka Dres Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zexel Posted March 5, 2016 Share Posted March 5, 2016 Coś czuje że niedługo potracicie konta 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sowenia Posted March 5, 2016 Author Share Posted March 5, 2016 Hej, nie bez powodu stworzyłam ten temat w dziale off-top Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zexel Posted March 5, 2016 Share Posted March 5, 2016 Właśnie teraz Uszatka napisał: Hej, nie bez powodu stworzyłam ten temat w dziale off-top Off-top nie równa się dyskusja o parówkach, i think. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sowenia Posted March 5, 2016 Author Share Posted March 5, 2016 Właśnie teraz Pawiu napisał: Off-top nie równa się dyskusja o parówkach, i think. Ależ właśnie między innymi po to został ten dział stworzony, spokojnie. Nie takie tematy tu tworzono. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zexel Posted March 5, 2016 Share Posted March 5, 2016 Właśnie teraz Uszatka napisał: Nie takie tematy tu tworzono. Zaskocz mnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sowenia Posted March 5, 2016 Author Share Posted March 5, 2016 Właśnie teraz Pawiu napisał: Zaskocz mnie. Na przykład stworzyłam temat, w którym żaliłam się, że nie wygrałam w lotka. Nikt mnie za to nie zbanował Pamiętam, że był tu wątek na temat jednego konkretnego screena z /sb/, albo o tym jak to ktoś się cieszył, że ma 3 repy. Takie tam. Łap parówkę! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zexel Posted March 5, 2016 Share Posted March 5, 2016 Nieeee. Tylko nie zdjęcie parówki. Jest w pół do 10, a ja głodny jestem ;__; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sowenia Posted March 5, 2016 Author Share Posted March 5, 2016 Właśnie teraz Pawiu napisał: Nieeee. Tylko nie zdjęcie parówki. Jest w pół do 10, a ja głodny jestem ;__; Jedna paróweczka nie jest taka ciężka ^^ Ewentualnie możesz zjeść pół parówki. Możesz nawet na zimno, też smaczne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azure 'Wilczek' Skylight Posted March 5, 2016 Share Posted March 5, 2016 Kurde, przez was żreć mi się chce. A na grzanie parówek za późno, bo się rodzice wkurzą, że coś przy kuchence majstruję o tej porze :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sowenia Posted March 5, 2016 Author Share Posted March 5, 2016 To zjedz na zimno. Jak mówiłam, parówka na zimno też jest dobra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azure 'Wilczek' Skylight Posted March 5, 2016 Share Posted March 5, 2016 Właśnie teraz Uszatka napisał: To zjedz na zimno. Jak mówiłam, parówka na zimno też jest dobra. Na zimno tak, ale nie, jak jest zamieniona w kostkę lodu :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ziemowit Posted March 5, 2016 Share Posted March 5, 2016 UWAGA! Ostatnio miała miejsce Parówkowa Ustawka po ostatnim meczu Legii. Krew się polała. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azure 'Wilczek' Skylight Posted March 5, 2016 Share Posted March 5, 2016 Właśnie teraz Ziemovit Dash napisał: UWAGA! Ostatnio miała miejsce Parówkowa Ustawka po ostatnim meczu Legii. Krew się polała. Jakie straty w ketchupie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ziemowit Posted March 5, 2016 Share Posted March 5, 2016 Właśnie teraz Virtual_Wolfy napisał: Jakie straty w ketchupie? Tyle ile średnio człowiek polewa ketchupem parówkę. Tyle. Parówka została przewieziona na sygnale do szpitala. Nie obyło się bez interwencji Pączków Policjantów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azure 'Wilczek' Skylight Posted March 5, 2016 Share Posted March 5, 2016 (edited) 1 minutę temu Ziemovit Dash napisał: Tyle ile średnio człowiek polewa ketchupem parówkę. Tyle. Parówka została przewieziona na sygnale do szpitala. Nie obyło się bez interwencji Pączków Policjantów. Meh, słabo trochę. Tracimy za dużo dobrych parówek :/ i ketchupu Edited March 5, 2016 by Virtual_Wolfy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Selenium v.2 Posted March 5, 2016 Share Posted March 5, 2016 I MNIE TU JESZCZE NIE MA. CZAS NA ZMIANY. Coś dla panów ( ͡° ͜ʖ ͡°) . Aż do 0.13. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azure 'Wilczek' Skylight Posted March 5, 2016 Share Posted March 5, 2016 2 minuty temu Selenium napisał: I MNIE TU JESZCZE NIE MA. CZAS NA ZMIANY. Coś dla panów ( ͡° ͜ʖ ͡°) . Aż do 0.13. No... tyle parówek, raj! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ziemowit Posted March 5, 2016 Share Posted March 5, 2016 Zaginęły dwie parówki. Proszę o kontakt w razie znalezienia poszlaki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Selenium v.2 Posted March 5, 2016 Share Posted March 5, 2016 Mam pewne podejrzenia, Watsonie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts