Gość Napisano Marzec 24, 2016 Share Napisano Marzec 24, 2016 -Jest bardzo ładny.-Poweidział z uśmiechem i oparł się o ścianę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scarlett Napisano Marzec 24, 2016 Autor Share Napisano Marzec 24, 2016 Do jaskini weszła Lorie, cała mokra od ulewy. Usiadła w swoim kąciku i patrząc na dzieło, które dostała od Paige i zamyśliła się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Marzec 24, 2016 Share Napisano Marzec 24, 2016 Akihiko bawił się palcami, patrząc na dach. Wyjął papierosa i jedną zapałkę, po czym zapalił go i wziął do buzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Marzec 24, 2016 Share Napisano Marzec 24, 2016 -Hmmm...-wymamrotała pod nosem.-Czemu na początku się wystraszyłeś?-zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Marzec 24, 2016 Share Napisano Marzec 24, 2016 - Po prostu śnił mi się koszmar..-Powiedział cicho, po czym uśmiechnął się do niej. -Ale to nie ważne.-Dodał po chwili. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scarlett Napisano Marzec 24, 2016 Autor Share Napisano Marzec 24, 2016 -Polubiliście się, co?-uśmiechnęła się blado mała, przysłuchując się konwersacji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Marzec 24, 2016 Share Napisano Marzec 24, 2016 -Wygląda na to, że tak.-Powiedział z uśmiechem i zaśmiał się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scarlett Napisano Marzec 24, 2016 Autor Share Napisano Marzec 24, 2016 -Akihiko, a kim jest ten Hinata, o którym mówiłeś przez sen?- spytała mała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scarlett Napisano Marzec 24, 2016 Autor Share Napisano Marzec 24, 2016 Dziewczynka skuliła się z zimna w kącie, trzymając fotografię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mroczny Obserwator Napisano Marzec 24, 2016 Share Napisano Marzec 24, 2016 - Co tam masz mała? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scarlett Napisano Marzec 24, 2016 Autor Share Napisano Marzec 24, 2016 -Nic... zdjęcie mojej rodziny, nic wielkiego... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mroczny Obserwator Napisano Marzec 24, 2016 Share Napisano Marzec 24, 2016 - Musi być ci bardzo ciężko. Nie smutaj. Myśl o tym że do nich wrócisz, a nie że ich nie ma. To pomaga. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scarlett Napisano Marzec 24, 2016 Autor Share Napisano Marzec 24, 2016 -Nie wrócę. Oni nie żyją. Matka się powiesiła. Ojciec wyjechał z kochanką ma mnie gdzieś... Brata pobili na śmierć... Teraz leciałam z jakąś kobietą do jakiegoś domu dziecka...- mała rozpłakała się, czego bardzo nie chciała.-Przepraszam, wspomnienia- pociągnęła nosem.-A jak tam twoja rodzina?? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mroczny Obserwator Napisano Marzec 24, 2016 Share Napisano Marzec 24, 2016 - Pewnie martwią się o mnie. Ale mała, uśmiech na usta i idziesz dalej. Ciesz się chwilą. Żyjemy, nic nas nie chce zjeść, jest nas czworo. Jak 4 muszkieterów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scarlett Napisano Marzec 24, 2016 Autor Share Napisano Marzec 24, 2016 -Dzięki za pocieszenie. Poza tym musiałam się wygadać- uśmiechnęła się mała, zwinęła w kłębek i zasnęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mroczny Obserwator Napisano Marzec 24, 2016 Share Napisano Marzec 24, 2016 - Dobranoc.- Powiedział Drake po czym zasnoł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Marzec 25, 2016 Share Napisano Marzec 25, 2016 -Hinata? A tam, stary znajomy..-Powiedział cicho i spuścił głowę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scarlett Napisano Marzec 25, 2016 Autor Share Napisano Marzec 25, 2016 -Aha.-powiedziała dopiero co obudzona dziewczynka. Nie chciała już pytać, wiedziała to, co chciała. Był już nowy dzień. Słońce wyłaniało się zza drzew. -Pójdę poznać okolice w dżungli. Może znajdą się jakieś owoce...-westchnęła, wstała i wyszła z jaskini. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Marzec 25, 2016 Share Napisano Marzec 25, 2016 Akihiko wstał chwiejnie i przeciągnął się. -Jakie te skały niewygodne..-Powiedział cicho i westchnął, rozmasowując plecy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scarlett Napisano Marzec 25, 2016 Autor Share Napisano Marzec 25, 2016 Mała weszła do jaskini.-Dobry. Jak tam się spało?-powiedziała trochę ironicznie.-Znalazłam tu w okolicy źródełko, naprawdę blisko. Nie znalazłam żadnych owoców, ale na razie mamy dużo jedzenia, więc to teraz nie jest problem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Marzec 25, 2016 Share Napisano Marzec 25, 2016 Akihiko ziewnął. -Ruszajmy dalej..-Mruknął biorąc swoją torbę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scarlett Napisano Marzec 25, 2016 Autor Share Napisano Marzec 25, 2016 -Jeszcze inni śpią...Poczekamy jeszcze trochę, być może nie znajdziemy lepszej miejscówki niż ta. Bardzo tęsknisz za rodziną, prawda? Widać to, jak to przeżywasz... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Marzec 25, 2016 Share Napisano Marzec 25, 2016 -Chyba każdy tęskni..-Powiedział cicho i znowu się przeciągnął. Ziewnął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scarlett Napisano Marzec 25, 2016 Autor Share Napisano Marzec 25, 2016 -Masz rację, każdy... Ale Drake nie wygląda na takiego, który się martwi. Optymista...-uśmiechnęła się mała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Marzec 25, 2016 Share Napisano Marzec 25, 2016 -Pewnie ta..-Powiedział i uśmiechnął się. Potarł głowę. Od uderzenia w ścianę trochę jeszcze bolało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts