Scarlett Napisano Marzec 24, 2016 Autor Share Napisano Marzec 24, 2016 -Dzięki- uśmiechnęła się i zaczęła oglądać dzieło. W tym samym czasie wyjęła jakieś zdjęcie z pękniętą ramką i oglądając je uważnie położyła je na rysunkowym prezencie. Czuła, że zakręciła się w jej oku łza, ale nie zamierzała pokazywać tego, że ma ochotę się rozpłakać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Marzec 24, 2016 Share Napisano Marzec 24, 2016 Akihiko zamknął oczy i osunął się na ziemię. Był zmęczony. Odetchnął cicho i zapadł w sen. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Marzec 24, 2016 Share Napisano Marzec 24, 2016 Paige zaczęła płakać, dlatego, że tęskniła. I czuła się taka słaba bez uzbrojenia. Kiedy wyjeżdzała Tony wszystko jej zabrał. Schowała zdjęcie i podeszła na czworaka do Larie ocierając łzy. -O... Ohayō... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scarlett Napisano Marzec 24, 2016 Autor Share Napisano Marzec 24, 2016 (edytowany) -Hej, i nie płacz.-powiedziała Lorie i przytuliła dziewczynę.-Wszystko się ułoży, w końcu wrócicie do domu... Edytowano Marzec 24, 2016 przez Scarlett Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Marzec 24, 2016 Share Napisano Marzec 24, 2016 Akihiko spał. Zadrżał lekko. Miał okropny sen. Jego rodzina.. Zamordowana.. Obudził się szybko i usiadł gwałtownie, przez co uderzył głową w ścianę -Kuso ̄ .-Warknął cicho pod nosem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scarlett Napisano Marzec 24, 2016 Autor Share Napisano Marzec 24, 2016 -Wszystko dobrze, Akihiko?- spytała Lorie, widząc że mężczyzna mocno przywalił w ścianę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Marzec 24, 2016 Share Napisano Marzec 24, 2016 -Tak, tak.. Wszystko dobrze.-Powiedział i potarł obolały tył głowy. Uśmiechnął się do niej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scarlett Napisano Marzec 24, 2016 Autor Share Napisano Marzec 24, 2016 Mała niepewnie odwzajemniła uśmiech. Gdy przytuliła dziewczynę, odłożyła zdjęcie na ziemię obok niej. Wpatrzyła się w to zdjęcie i zamyśliła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Marzec 24, 2016 Share Napisano Marzec 24, 2016 Akihiko z powrotem się położył, tym razem dalej od ściany. Odetchnął i znowu zapadł w sen. Śnił mu się przyjaciel z Ameryki.. Hinata. Tak bardzo go lubił. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Marzec 24, 2016 Share Napisano Marzec 24, 2016 -Chce wrócić... Do domu... Do Villi... Już dosyć czasu spędziłam poza nią... Tony znowu będzie cierpiał...-powiedziała Paige przytulając Lorie. Szczerze, przypominała jej trochę Lazari... Jej młodszą przyjaciółkę z Villi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Marzec 24, 2016 Share Napisano Marzec 24, 2016 Akihiko śnił o Hinacie. O tym jak razem grali w kosza.. O ym jak świetnie się dogadywali. Dlaczego musiał go zostawić?Dlaczego wtedy się pokłócili? Akihiko drgnął. Znowu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scarlett Napisano Marzec 24, 2016 Autor Share Napisano Marzec 24, 2016 -Wrócisz. Obiecuję ci to. W końcu wydostaniemy się stąd i wrócicie do domów.- uśmiechnęła się smutno Lorie i szepnęła- ty przynajmniej masz gdzie wracać... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Marzec 24, 2016 Share Napisano Marzec 24, 2016 -A co... Jeśli organizacja to wszystko zaplanowała?-powiedziała puszczając dziewczynę i nagle jakby odżywając.-Zrobili to specjalnie bo nie mogli się pogodzić z faktem, że mnie odbito. Trzeba jak najszybciej napisać list. Jakiś gołąb zaniesie go do willi.-powiedziała entuzjastycznie. Można powiedzieć, że obudziła się w niej druga natura. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Marzec 24, 2016 Share Napisano Marzec 24, 2016 Akihiko odwrócił się na drugi bok. -Hinaataa..-Powiedział nieświadomi przez sen. Tak, on mówił przez sen. I to czasami bardzo dziwne rzeczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scarlett Napisano Marzec 24, 2016 Autor Share Napisano Marzec 24, 2016 Mała zdziwiona spojrzała na Akihiko ale po chwili powiedziała- Nie sądzę, żeby tu były jakieś gołębie, ale można oswoić jakiegoś ptaka. A tak w ogóle, powiesz mi, jak masz na imię? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Marzec 24, 2016 Share Napisano Marzec 24, 2016 Akihiko wiercił się mówiąc cicho imię ''Hinata''. Z lekkim uśmiechem, mruczał cicho. Jak taki duży kot. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Marzec 24, 2016 Share Napisano Marzec 24, 2016 Paiga drgnęła i skuliła się na ziemi. -A może to zwykły przypadek...-powiedziała a po chwili zaczęła dreptać dookoła.-Choć z racjonalnego punktu artystycznego nie jest... Ja? Jestem Paige...-powiedziała, po czym znów zaczęła dreptać ale po chwili usiadła bardzo blisko Akihiko.-Tu jest za dużo koloru zielonego! A on nie jest kreatywny!-w sumie wykrzyczała Paige. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Marzec 24, 2016 Share Napisano Marzec 24, 2016 -Hianataaaaaa..-Powiedział z uśmiechem i nieświadomie przytulił się jakiejś skały. Miał tak od dziecka. Zawsze zachowywał się dziwnie i mówił dziwne rzeczy przez sen. To było takie komiczne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scarlett Napisano Marzec 24, 2016 Autor Share Napisano Marzec 24, 2016 Mała westchnęła, i, mimo że było ciemno i lał deszcz, wyszła z jaskini. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Marzec 24, 2016 Share Napisano Marzec 24, 2016 Akihiko dalej tam robił swoje przez sen. Dlaczego tak bardzo o nim myślał? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Marzec 24, 2016 Share Napisano Marzec 24, 2016 Paige tykła ramienia Akihiko. -Przyjacielu... Robisz bardzo dziwne rzeczy...-stwierdziła-Chociaż... To ja maluję krwią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Marzec 24, 2016 Share Napisano Marzec 24, 2016 Akihiko otworzył oczy i usiadł szybko. -Ja.. Ja bardzo przepraszam!-Powiedział z uśmiechem, czerwony, pocierając kark. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Marzec 24, 2016 Share Napisano Marzec 24, 2016 -Nic nie szkodzi.-powiedziała po czym uśmiechnęła się.-Paige jestem.-powiedziała cicho. Jeden z kosmyków jej kolorowych włosów spadł jej na twarz ale nie poprawiła go tylko patrzyła na chłopaka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Marzec 24, 2016 Share Napisano Marzec 24, 2016 -Jestem Akihiko.-Powiedział z uśmiechem i wyciągnął rękę w stronę dziewczyny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Marzec 24, 2016 Share Napisano Marzec 24, 2016 -Mi-miło mi...-powiedziała cicho na jej białej twarzy pojawił się lekko zauważalny uśmiech. Wyciągnęła w jego stronę swoją czarną rękę i uścisnęła.-Obrazek się podoba?-zapytała po chwili. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts